Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι ανακταμε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών μας ολοι; η τουλάχιστον οι πιο πολλοι; έκανες δηλώσεις που δείχνουν σιγουριά. Ότι δεν χάνει ποτέ η θεραπεια. Που ξέρεις ότι δεν θα γίνει καμία ινώση ουλωδης ιστός μετά από κάποιο διαστημα;
ειμαι σιγουρος επειδη αυτην η θεραπεια δουλευει σε ολους.
για το αν χανει θα το δειτε πιο μετα αυτο.μπορει ο καθε ενας να ψαξει αν απο το 2013 που βγηκε η ερευνα,αν ειχε κανενας πτωση ενω συνεχιζε τον τραυματισμο,φυσικα θα πρεπει να εχει δοκιμασει και μινοξιδιλη σκετη για να κανει συγκριση,μεχρι που την σταματησε επειδη δεν δουλευε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dynamics

Active Member
τ
Καπα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι ανακταμε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών μας ολοι; η τουλάχιστον οι πιο πολλοι; έκανες δηλώσεις που δείχνουν σιγουριά. Ότι δεν χάνει ποτέ η θεραπεια. Που ξέρεις ότι δεν θα γίνει καμία ινώση ουλωδης ιστός μετά από κάποιο διαστημα;
κανεις δεν ειναι σιγουρος φιλε μου...Θεραπεια ειναι και βλεπουμε που θα παει!

Πριν λιγο δοκιμασα derma roller 1,5mm. Σφαζει αυτο το πραγμα ομως οκ θα την παλεψουμε πιστευω. Καμια σχεση με το 0,75 που ειχα. Δοκιμασα και το dermapen ομως πιο καλο μου φαινεται το ρολλερ. Πονας μια κι εξω.

rainbowblue

New Member
Αλλος ενας στον αγωνα! Παιζω μπαλα με dermapen 1,5, μολις εφτασε απο Κινα και φαινεται να δουλευει καλα αφου ειχα αιμα οπως στις φοτος του Kapa. Χωρις αναισθητικες εκανα μονο την hairline για να δω αν οντως εχει αποτελεσμα (μπορω να συγκρινω πιο ευκολα), καθως με ενδιαφερει να πυκνωσω τα μαλλια στο πανω μερος που εχω αραιωση. Ο πονος αρκετος και το μουδιασμα που ακολουθει μετα τον τραυματισμο. Φυσικα και θα κρατησω το forum ενημερο ως dermapen user.

Επισης ενημερωνω οτι βαζω τοπικα τις ημερες εκτος τραυματισμου καστορελαιο και χυμο κρεμμυδιου σε χαλαρους ρυθμους.

Μια ερωτηση σε οσους χρησιμοποιουν καστορελαιο τοπικο και το συνοδευουν με dmso, ποια ειναι αναλογια ή πως ακριβως το χρησιμοποιουν κι αν οντως εχει νοημα.

Καλη συνεχεια στον αγώνα!

lalakis

Active Member
Εγώ το πήρα κλαταρισμενο ούτε καν το δα μια φορά να κάνει παλινδρομικη.τωρς περιμένω derminator!aφου είμαι πλέον σίγουρος για το αποτελεσμα και ότι τόσα λεφτά δεν πάνε τζαμπα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αλλος ενας στον αγωνα! Παιζω μπαλα με dermapen 1,5, μολις εφτασε απο Κινα και φαινεται να δουλευει καλα αφου ειχα αιμα οπως στις φοτος του Kapa. Χωρις αναισθητικες εκανα μονο την hairline για να δω αν οντως εχει αποτελεσμα (μπορω να συγκρινω πιο ευκολα), καθως με ενδιαφερει να πυκνωσω τα μαλλια στο πανω μερος που εχω αραιωση. Ο πονος αρκετος και το μουδιασμα που ακολουθει μετα τον τραυματισμο. Φυσικα και θα κρατησω το forum ενημερο ως dermapen user.

Επισης ενημερωνω οτι βαζω τοπικα τις ημερες εκτος τραυματισμου καστορελαιο και χυμο κρεμμυδιου σε χαλαρους ρυθμους.

Μια ερωτηση σε οσους χρησιμοποιουν καστορελαιο τοπικο και το συνοδευουν με dmso, ποια ειναι αναλογια ή πως ακριβως το χρησιμοποιουν κι αν οντως εχει νοημα.

Καλη συνεχεια στον αγώνα!

Το dmso θέλει προσοχή. Να είναι καθαρό το κεφάλι σου και τα χέρια σου πριν τα περνάς με οινόπνευμα, γιατί οτιδήποτε, βακτήρια, μικρόβια κλπ μπορεί να στα περάσει κατευθείαν στο δέρμα.
Αν θελήσεις να το προσθέσεις, η αναλογία που έχω εγώ είναι στα 100ml, 80ml καστορέλαιο και 20ml dmso. Έχει νόημα όταν δεν μπορείς να αφήσεις το καστορέλαιο στο κεφάλι σου όλη νύχτα. Με το dmso, σε μια ώρα μετά μπορείς να λουστείς. Αν μπορείς να το αφήνεις αρκετές ώρες, δεν πολυχρειάζεται.
Το dermapen σου κάνει την κίνηση η φύσιγγα κανονικά μπρος πίσω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ισως η πιο αποτελεσματικη ουσια απορροφησης http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_dmso.htm
απο το κειμενο.....
Η τοξικότητα του DMSO είναι πρακτικά μηδενική, ωστόσο η χρήση του στο χημικό εργαστήριο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί απορροφάται ευκολότατα από το δέρμα και μεταφέρεται ταχύτατα στην κυκλοφορία του αίματος. To DMSO δεν είναι ο μόνος διαλύτης που έχει αυτήν την ιδιότητα, αλλά ίσως είναι ο ταχύτερα απορροφούμενος και ο λιγότερο τοξικός.

rainbowblue

New Member
Το dmso θέλει προσοχή. Να είναι καθαρό το κεφάλι σου και τα χέρια σου πριν τα περνάς με οινόπνευμα, γιατί οτιδήποτε, βακτήρια, μικρόβια κλπ μπορεί να στα περάσει κατευθείαν στο δέρμα.
Αν θελήσεις να το προσθέσεις, η αναλογία που έχω εγώ είναι στα 100ml, 80ml καστορέλαιο και 20ml dmso. Έχει νόημα όταν δεν μπορείς να αφήσεις το καστορέλαιο στο κεφάλι σου όλη νύχτα. Με το dmso, σε μια ώρα μετά μπορείς να λουστείς. Αν μπορείς να το αφήνεις αρκετές ώρες, δεν πολυχρειάζεται.
Το dermapen σου κάνει την κίνηση η φύσιγγα κανονικά μπρος πίσω?

Gomi το τραβηξα video με το κινητο slow motion οντως παει πανω κατω.
Εσυ δουλευεις ακομα με dermapen ή αλλαξες σε roller? Μου εχει αφησει ερεθισμο (κοκκινιλα) ο πρωτος τραυματισμος εχθες και σκεφτομαι μιπως φταιει οτι χρησιμοποιησα με την πρωτη 36 βελονες.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συνεχίζω με το dermapen αν και απλά έχει δόνηση, αλλά παρόλο αυτά κάνει πολύ μεγαλύτερο τραυματισμό από το ρολλερ και τα σημάδια μένουν για 2-3 μέρες. Δοκίμασα και με 12 βελόνες, αλλά οι 36 είναι πολύ καλύτερες σε αποτέλεσμα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πώς μπορείς ρε γκομι αφού δεν κάνει παλινδρομικη

το πιέζω μέχρι τέρμα και εισχωρούν εντελώς οι βελόνες....πονάει περισσότερο φυσικά αλλα και πάλι σε σχέση με το είδος του πόνου του ρολλερ, το προτιμώ....

lalakis

Active Member
Κάνα γνωστό έχεις ευρωπη.καπου Γαλλία Αγγλία Γερμανία Γαλλία. Μόνο έτσι θα πάρεις κάτι σωστό. Το derminator.μη κάνεις καμία ζημιά στο δέρμα στο τέλος είναι λίγο ρίσκο πιστευω

Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάνα γνωστό έχεις ευρωπη.καπου Γαλλία Αγγλία Γερμανία Γαλλία. Μόνο έτσι θα πάρεις κάτι σωστό. Το derminator.μη κάνεις καμία ζημιά στο δέρμα στο τέλος είναι λίγο ρίσκο πιστευω

Ψάχνω προς Αγγλία μεριά....

nothinggr

Member
ισως η πιο αποτελεσματικη ουσια απορροφησης http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_dmso.htm
απο το κειμενο.....
Η τοξικότητα του DMSO είναι πρακτικά μηδενική, ωστόσο η χρήση του στο χημικό εργαστήριο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί απορροφάται ευκολότατα από το δέρμα και μεταφέρεται ταχύτατα στην κυκλοφορία του αίματος. To DMSO δεν είναι ο μόνος διαλύτης που έχει αυτήν την ιδιότητα, αλλά ίσως είναι ο ταχύτερα απορροφούμενος και ο λιγότερο τοξικός.
Το dmso μπορεί να αντικαταστήσει το ρολλερ (ως 1μμ) για απορρόφηση?

Μπλουζα