Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
πολυ πιο ποτελεσματικο απο την αλοη ειναι η bepanthol.
σε ερεθισμους και κοκκινιλες ειναι αποτελεσματικη σαν φαρμακο
αυτο ομως δεν ξερω αν θα επηρεασει θετικα η αρνητικα την θεραπεια.
δεν ξερω καν αν με το ερεθισμο γινονται καποιες λειτουργιες στο δερμα που ενεργοποιουν την επανεκφυση.
παντως η bepanhol ειναι αποτελεσματικη σαν κορτιζονη και δεν ειναι καν φαρμακο,προβιταμινη β5.
την εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες για ερεθισμους,ειναι πολυ αποτελεσματικη και σε φαγουρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Γειά σας!Παρακολουθώ καιρό το forum συνχαρητήρια για την εξερετική δουλειά!Θα ήθελα να ρωτησω κάποια πράγματα! Αν αρχίσω μινοξ μαζί με ρολλερ και στους 3 μήνες σταματίσω την μινοξ τα αποτελέσματα τησ μινοξ θα χαθουν?και αν χαθούν θα είναι χειρότερα τα πραγματά? ευχαριστώ εκ των προτέρων!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Γειά σας!Παρακολουθώ καιρό το forum συνχαρητήρια για την εξερετική δουλειά!Θα ήθελα να ρωτησω κάποια πράγματα! Αν αρχίσω μινοξ μαζί με ρολλερ και στους 3 μήνες σταματίσω την μινοξ τα αποτελέσματα τησ μινοξ θα χαθουν?και αν χαθούν θα είναι χειρότερα τα πραγματά? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
απο ενα σημειο και μετα θα συνεχισει το roller,το πιο πιθανο να μην εχεις καμια υποχωρηση,χειροτερα δεν θα γινουν.
δεν εχει αναφερει κανεις αραιωση με αυτο

απο ενα σημειο και μετα θα συνεχισει το roller,το πιο πιθανο να μην εχεις καμια υποχωρηση,χειροτερα δεν θα γινουν.
δεν εχει αναφερει κανεις αραιωση με αυτο

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3746236/

Λογικά το συγκεκριμένο άρθρο θα έχει αναφερθεί ξανά κάπου στο συγκεκριμένο θέμα. Να αναφέρουμε απλά τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τη χρήση dermaroller και μινοξιδίλης έναντι μόνο μινοξιδίλης.
Η μέση αλλαγή στον αριθμό τριχών στις 12 εβδομάδες ήταν (στατιστικά σημαντική) μεγαλύτερη για το group με dermaroller+minox σε σχέση με εκείνο της μινοξ. (91.4 έναντι 22.2 αντίστοιχα). 40 ασθενείς από το group roller+minox αξιολόγησαν τα αποτελέσματα τους +2, +3 σε μια 7βαθμια αναλογική κλίμακα ενώ κανένας δεν αξιολόγησε το ίδιο στο group με μινοξ.
41 (82%) patients reported more than 50% improvement versus only 2 (4.5%) patients in the Minoxidil group.

Κανείς δεν έχει να χάσει κάτι από όλο αυτό. Ο @kapa δείχνει σιγουριά και αυτό δείχνει την αξιοπιστία και στο πως εφαρμόζει την θεραπεία αλλά και στα αποτελέσματα του.

lalakis

Active Member
Έχω παρατηρήσει το εξής κάνω κάθε 9 με 12 μέρες ρολερ.οποτε κάνω ρολερ έχω μια μικρουποχωρηση και απτην Πέμπτη μέρα μέχρι τη μέρα του ρολερ μια επανεκφυση και δυναμωσπυν. Δηλαδή με απλούς αριθμούς. Πάω -1 μετά το ρολερ και μετά την 5 μέρα πάω +1,5

kapa

Μέλος του προσωπικού
ευχαριστώ!ποια μινοχ εισηγήστε έχω αραιωση μπροστα κυρίος και κρόταφους 2% η 5%??
αν μπορεις να κανεις αγορες απο εξω kirkland 5% μια εφαρμογη την ημερα,οχι την μερα του τραυματισμου,τις υπολοιπες 6
Έχω παρατηρήσει το εξής κάνω κάθε 9 με 12 μέρες ρολερ.οποτε κάνω ρολερ έχω μια μικρουποχωρηση και απτην Πέμπτη μέρα μέχρι τη μέρα του ρολερ μια επανεκφυση και δυναμωσπυν. Δηλαδή με απλούς αριθμούς. Πάω -1 μετά το ρολερ και μετά την 5 μέρα πάω +1,5
εισαι μαλλον τυχερος,εγω με καθε 14 μερες τραυματισμο εκανα μια τρυπα στο νερο.
μονο το καθε 7 μερες μου εδωσε σταθερη ανοδικη πορεια.
Κανείς δεν έχει να χάσει κάτι από όλο αυτό. Ο @kapa δείχνει σιγουριά και αυτό δείχνει την αξιοπιστία και στο πως εφαρμόζει την θεραπεία αλλά και στα αποτελέσματα του.
ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει,και φαινεται να ειναι η μοναδικη θεραπεια που μου κανει κατι σε βαθος χρονου

BioMike

Member
Να επιβεβαιωσω και εγω αυτο που λεει ο Καπα οτι με τις 7 μερες εχει αρκετα καλυτερα αποτελεσματα απο οτι ανα 14.Αυτο που παρατηρω ειναι οτι 2-3 μερα μετα το ρολλερ βλεπω αρκετη διαφορα ,δηλαδη αμεσο αποτελεσμα.Και κατι αλλο για οσους δεν θελουν να βαζουν κρεμα,δοκιμαστε να κανετε πριν το ρολλερ ενα μπανακι με ζεστο νερο και επιμεινετε στο κεφαλι,νομιζω οτι εκανε τον πονο πολυ λιγοτερο και ανεκτο.
Να ρωτησω και κατι ,το οτι μετα απο 4 μηνες ρολλερ συνεχιζω να ματωνω πολυ ευκολα δηλαδη στο 5-6 περασμα εχω ηδη ματωσει αρκετα ειναι καλο η κακο σημαδι?

aggelos88

Active Member
Να ρωτησω κατι, ποσα mm ειναι το dermaroller οταν τρυπά το δερμα ??
Δλδ το μεγεθος της τρυπας που δημιουργει κι οχι το μηκος.
Ξερει κανεις ?? ειναι σημαντικο ...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά δώστε λίγο προσοχή σε αυτό

Lack of Collagen VI Promotes Wound-Induced Hair Growth.
J Invest Dermatol. 2015 Oct;135(10):2358-67. doi: 10.1038/jid.2015.187. Epub 2015 May 19.

Collagen VI is an extracellular matrix molecule that is abundantly expressed in the skin. However, the role of collagen VI in hair follicle growth is unknown. Here, we show that collagen VI is strongly deposited in hair follicles, and is markedly upregulated by skin wounding.

Lack of collagen VI in Col6a1(-/-) mice delays hair cycling and growth under physiological conditions, but promotes wound-induced hair regrowth without affecting skin regeneration. Conversely, addition of purified collagen VI rescues the abnormal wound-induced hair regrowth in Col6a1(-/-) mice. Mechanistic studies revealed that the increased wound-induced hair regrowth of Col6a1(-/-) mice is triggered by activation of the Wnt/β-catenin signaling pathway, and is abolished by inhibition of this pathway. These findings highlight the essential relationships between extracellular matrix (ECM) and hair follicle regeneration, and suggest that collagen VI could be a potential therapeutic target for hair loss and other skin-related diseases.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25989472

Απ ότι λέει η έρευνα, ο συγκεκριμένος τύπος κολλαγόνου, εφόσον περιοριστεί, καθυστερεί τον κύκλο της τρίχας υπό φυσιολογικές συνθήκες, ΑΛΛΑ προωθεί την επανέκφυση μετά από τραυματισμό.

Επίσης σημαντικό
Collagen VI overexpression participates later in the fibrotic process. In contrast with human scleroderma and other skin fibrotic diseases, TGF-beta 1 mRNA is not detected in the areas of abnormal collagen expression and fibrosis of Tsk

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7783425

Ενδεχομένως ο περιορισμός του συγκεκριμένου τύπου κολλαγόνου, να μας βοηθήσει να αποφύγουμε την ίνωση μετά από συνεχόμενους τραυματισμούς του δέρματος.

Ψάχνοντας για collagen vi topical antagonist, βρήκα αυτό (hinokitiol)

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24433214

Επίσης κυκλοφορούν έρευνες που δείχνουν ότι προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18465297

Υπάρχουν κάποια προϊόντα στο ebay με αυτή την ουσία, κυρίως από Ιαπωνία

Το μόνο που επίφοβο είναι αυτό
Hinokitiol has been used in hair tonics, tooth pastes, cosmetics, and food as an antimicrobial agent [8]. Moreover, hinokitiol engages in multiple biological activities, including anticancer and anti-inflammatory activities [9, 10]. Studies have reported that hinokitiol suppresses tumor growth by inhibiting cell proliferation and inducing apoptosis or autophagy in various cancer cell lines

Βέβαια αφορά καρκινικούς όγκους, αλλά ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων είναι αυτό που θέλουμε μετά από τραυματισμό για την ανάπτυξη των μαλλιών.
Ίσως 2 με 3 ημέρες μετά το ρολλερ να είναι προτιμότερο, μιας και το κολλαγόνο αυξάνεται αρκετά αργότερα του τραυματισμού.

Είναι πάντως κάτι που θα το δοκιμάσω σύντομα.

Περισσότερα για τους τύπους κολλαγόνου καθώς και πως αλλάζουν όσο μεγαλώνουμε...

http://www.smartskincare.com/skinbiology/skinbiology_collagen.html

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Παιδιά δώστε λίγο προσοχή σε αυτό

Lack of Collagen VI Promotes Wound-Induced Hair Growth.
J Invest Dermatol. 2015 Oct;135(10):2358-67. doi: 10.1038/jid.2015.187. Epub 2015 May 19.

Collagen VI is an extracellular matrix molecule that is abundantly expressed in the skin. However, the role of collagen VI in hair follicle growth is unknown. Here, we show that collagen VI is strongly deposited in hair follicles, and is markedly upregulated by skin wounding.

Lack of collagen VI in Col6a1(-/-) mice delays hair cycling and growth under physiological conditions, but promotes wound-induced hair regrowth without affecting skin regeneration. Conversely, addition of purified collagen VI rescues the abnormal wound-induced hair regrowth in Col6a1(-/-) mice. Mechanistic studies revealed that the increased wound-induced hair regrowth of Col6a1(-/-) mice is triggered by activation of the Wnt/β-catenin signaling pathway, and is abolished by inhibition of this pathway. These findings highlight the essential relationships between extracellular matrix (ECM) and hair follicle regeneration, and suggest that collagen VI could be a potential therapeutic target for hair loss and other skin-related diseases.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25989472

Απ ότι λέει η έρευνα, ο συγκεκριμένος τύπος κολλαγόνου, εφόσον περιοριστεί, καθυστερεί τον κύκλο της τρίχας υπό φυσιολογικές συνθήκες, ΑΛΛΑ προωθεί την επανέκφυση μετά από τραυματισμό.

Επίσης σημαντικό
Collagen VI overexpression participates later in the fibrotic process. In contrast with human scleroderma and other skin fibrotic diseases, TGF-beta 1 mRNA is not detected in the areas of abnormal collagen expression and fibrosis of Tsk

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7783425

Ενδεχομένως ο περιορισμός του συγκεκριμένου τύπου κολλαγόνου, να μας βοηθήσει να αποφύγουμε την ίνωση μετά από συνεχόμενους τραυματισμούς του δέρματος.

Ψάχνοντας για collagen vi topical antagonist, βρήκα αυτό (hinokitiol)

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24433214

Επίσης κυκλοφορούν έρευνες που δείχνουν ότι προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18465297

Υπάρχουν κάποια προϊόντα στο ebay με αυτή την ουσία, κυρίως από Ιαπωνία

Το μόνο που επίφοβο είναι αυτό
Hinokitiol has been used in hair tonics, tooth pastes, cosmetics, and food as an antimicrobial agent [8]. Moreover, hinokitiol engages in multiple biological activities, including anticancer and anti-inflammatory activities [9, 10]. Studies have reported that hinokitiol suppresses tumor growth by inhibiting cell proliferation and inducing apoptosis or autophagy in various cancer cell lines

Βέβαια αφορά καρκινικούς όγκους, αλλά ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων είναι αυτό που θέλουμε μετά από τραυματισμό για την ανάπτυξη των μαλλιών.
Ίσως 2 με 3 ημέρες μετά το ρολλερ να είναι προτιμότερο, μιας και το κολλαγόνο αυξάνεται αρκετά αργότερα του τραυματισμού.

Είναι πάντως κάτι που θα το δοκιμάσω σύντομα.

Περισσότερα για τους τύπους κολλαγόνου καθώς και πως αλλάζουν όσο μεγαλώνουμε...

http://www.smartskincare.com/skinbiology/skinbiology_collagen.html
GOMI ερωτηση.
με detumescense http://www.hairlossgr.com/threads/d...f-human-scalp-for-natural-hair-regrowth.8693/
και τραυματισμο δεν πετυχαινουμε χαλαρωση κολλαγονου?
δηλαδη με συνδιασμο των δυο το δερμα θα μεινει στην ιδια κατασταση.
εγω τις αντιλαμβανομαι σαν 2 αντιθετες θεραπειες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι kapa και ενδεχομένως η detu να παρεμβάλλεται και στο θέμα ίνωσης. Πάντα όταν κάνω detu, μένουν ρυτίδες για αρκετές ημέρες, κάτι που δείχνει ότι σίγουρα επηρεάζει το κολλαγόνο. Αντίθετα την επόμενη του ρολλερ το δέρμα μου γυαλίζει σαν να το έχω τσιτώσει τέρμα.

erevos

Active Member
Σε ποιά κατάσταση θέλουμε το δέρμα όμως? Είχε αναφερθεί ότι ο 2young κρατά τα αποτελέσματα με detu, γι' αυτό ρωτάω.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοείται στην κατάσταση που το φέρνει η detu, αλλά και εδώ, η ηλικία παίζει το ρόλο της όσο να ναι...

bisop

Member
kapa πιστεύεις ότι σε αυτούς που άρχισαν να αραιώνουν σε λιγότερο από ένα χρόνο και ξεκινήσουν roller θα ξανακερδίσουν τα χαμένα ? αν ναι μετά από ποσο καιρό υπολογίζεις σύμφωνα με την εμπειρία σου?

kapa

Μέλος του προσωπικού
kapa πιστεύεις ότι σε αυτούς που άρχισαν να αραιώνουν σε λιγότερο από ένα χρόνο και ξεκινήσουν roller θα ξανακερδίσουν τα χαμένα ? αν ναι μετά από ποσο καιρό υπολογίζεις σύμφωνα με την εμπειρία σου?
πιστευω σε τετοια περιπτωση οτι θα ερθουν ολα πισω και μαλιστα πολυ γρηγορα

fasda

Active Member
παιζει να υπαρχει κανεις που ζει γερμανια?ειμαι δυο μηνες εδω και δεν ξερω που να βρω ρολλερ....

δε ξερω γιατι αλλα μολις κανω ρολερ μετα απο λιγο οι τριχες μου στεκονται ορθιες πιο ευκολα ακομα και αυτες μπροστα που ειναι αραιες ,παντως μετα απο ενα μηνα χρησης δεν βλεπω τριχακια και σε καποια σημεια πρεπει να μου βγει η παναγια για να ματωσω καλα για να φτασω τον καπα σε αιμα δεν το συζητω ,συνεχιζω και βλεπουμε .

Komis

Active Member
παιζει να υπαρχει κανεις που ζει γερμανια?ειμαι δυο μηνες εδω και δεν ξερω που να βρω ρολλερ....

Και εμεις που ειμαστε ελλαδα απο εξωτερικο παραγγελνουμε.
Θα αγορασεις απο το ebay.
Aν δεν ξερεις πως,πρεπει να μαθεις.

Παρατηρω κι εγω σιγα σιγα το μαλλι που εχω να ζωντανευει και την τριχοπτωση να σταματα. Αυριο κανω το τριτο ρολαρισμα. Πριν δυο μερες ειχα την αισθηση οτι κατι περπαταει στο κεφαλι μου. Αρκετοι θα καταλαβουν τι εννοω. Ισως ηταν φλεγμονη. Παντως τωρα το αισθανομαι πιο καλα. Ειχα κι εγω ξεφλουδισμα στα σημεια που ρολλαρω. Και νιωθω πολυ χαρουμενος που θα αποχαιρετησω μια για παντα μινοξιδιλη και κορτιζονες. Αν το ρολλερ κανει αυτο που ελπιζουμε ειναι η πιο καλη θεραπεια. Μονο μειονεκτημα ο πονος ομως δε γινεται να τα εχουμε ολα.

Μπλουζα