Derma roller 1,5mm μονο του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
παρατηρω οσο περνουν οι μηνες οτι η επουλωση γινεται ολο και πιο γρηγορα.
ειμαι σε αυτην την ενταση http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-31#post-149185
χωρις πονο σχεδον.
εχω βρει ολα τα τρικ της xylocream για μεγιστα αποτελεσματα σε αναισθησια.
η xylocream αναλογα την χρηση της ειναι φοβερα αποτελεσματικη

werhart

New Member
Παντός θεωρώ πως είναι μια θεραπεία που θέλει μεγάλη υπομονή και ίσως τα "καλά" αποτελέσματα να τα δει κάποιος μετα από 1-2 χρόνια.. Σε εμένα τα πρώτα αποτελέσματα τα είδα μετα από 2 μήνες..
Καπα Και σε μένα κάνει πιο Γρηγόρη επούλωση!
Λαλακη πως τα πας εσύ;

lalakis

Active Member
Εγώ υπολογίζω σένα 6μηνο να τα κάνω μόίκάνέ όπως πριν 5 χρόνια τελευταία φόρά.μπόρέί και συντομότερά.πόλύ καλή δυναμική για να ελπίζω για πολλά πράγματα. Αισιόδοξώ με derminator ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

rainbowblue

New Member
Ερωτηση για τους παλιους.
Το gel αλοης αμεσως μετα τον τραυματισμο ή μια ωρα μετα θα βοηθουσε στον ερεθισμο(κοκκινιλα,σημαδια)?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ερωτηση για τους παλιους.
Το gel αλοης αμεσως μετα τον τραυματισμο ή μια ωρα μετα θα βοηθουσε στον ερεθισμο(κοκκινιλα,σημαδια)?
πολυ πιο ποτελεσματικο απο την αλοη ειναι η bepanthol.
σε ερεθισμους και κοκκινιλες ειναι αποτελεσματικη σαν φαρμακο

kapa

Μέλος του προσωπικού
kapa ματωνω αλλα σαν εσενα ακομα δεν εχω φτασει ,ποσο το πατας ρε συ !!!
παταω αρκετα,μου εχει τυχει να πιαστει το χερι μου και να κανω παυση,απο την ταχυτητα και την πιεση που εβαζα.
ηταν και η αναισθησια ομως πολυ καλη

hatt

New Member
Τελικά τι πρόγραμμα ακολουθείτε ? 1 φορά την εβδομάδα ή 2 φορές το μήνα και με τι μέγεθος roller ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Τελικά τι πρόγραμμα ακολουθείτε ? 1 φορά την εβδομάδα ή 2 φορές το μήνα και με τι μέγεθος roller ?
εγω κατασταλαξα μια φορα την εβδομαδα,πολυ περισσοτερη αποδοση απο το καθε 14 μερες.
μολις φθαρει και η συσκευη 2mm που χρησιμοποιω θα συνεχισω με 1,5mm

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

erevos

Active Member
Θέλω να επιλέξω roller ώστε να ξεκινήσω. Έχω κάπως ευερέθιστο δέρμα και λέω να πάω στα 2mm. Θέλω να τραυματίζω με όσο το δυνατόν λιγότερα περάσματα.
Αν θυμάμαι καλά είχες προτείνει 1.5mm για αρχή. Υπάρχει κάποιος λόγος?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Θέλω να επιλέξω roller ώστε να ξεκινήσω. Έχω κάπως ευερέθιστο δέρμα και λέω να πάω στα 2mm. Θέλω να τραυματίζω με όσο το δυνατόν λιγότερα περάσματα.
Αν θυμάμαι καλά είχες προτείνει 1.5mm για αρχή. Υπάρχει κάποιος λόγος?
ειναι λιγοτερος ο πονος,
θα χρειαστεις κρεμα με 2mm
kapa το ρολλερ λες να αφαιρει το σμηγα ?
εμενα δεν μου εχει επηρεασει καθολου το δερμα τελικα

fasda

Active Member
ειμαι πολυ περιεργος παντως ποσο χρονων ειναι ο 2young και εκανε τετοια μαλλουρα με ρολλερ

Αναμενω roller 1,5mm + μινοξ 1φορα/μερα μετα απο 24 τουλαχιστον ωρες απο τραυματισμο, σταματαω φινα ξανα κ τελος μ αυτο το διαολο (μετα απο εξετασεις μου εφτασε dht 0,5 δλδ ψιλοπατο) .. εχω αρκετο μαλλι βεβαια, ευελπιστω για συντηρηση τουλαχιστον.. @kapa καμμια καλη updated συμβουλη;

θα ενημερωνω για αποτελεσματα!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αναμενω roller 1,5mm + μινοξ 1φορα/μερα μετα απο 24 τουλαχιστον ωρες απο τραυματισμο, σταματαω φινα ξανα κ τελος μ αυτο το διαολο (μετα απο εξετασεις μου εφτασε dht 0,5 δλδ ψιλοπατο) .. εχω αρκετο μαλλι βεβαια, ευελπιστω για συντηρηση τουλαχιστον.. @kapa καμμια καλη updated συμβουλη;

θα ενημερωνω για αποτελεσματα!
εκανες καλη επιλογη
απο updated συμβουλη εχω για την χρηση της αναισθητικης κρεμας.
ξεκιναω παλι με χοντρη στρωση,συμπληρωνω μετα απο 15 λεπτα,ξανα συμπληρωνω μετα απο 15 λεπτα και περιμενω να συμπληρωσω ωρα.
η αναισθησια εχει φτασει 100%
φτανω σε αυτην http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-31#post-149185 την ενταση με μηδεν πονο,μολις ξεκιναω να ποναω σταματαω αλλα ειμαι σε αυτο το σημειο,ολοι οι τραυματισμοι μου απο τοτε ειναι σε αυτο το σημειο;)

Μπλουζα