kapa
Μέλος του προσωπικού
δεν το εχω δοκιμασει.Το dmso μπορεί να αντικαταστήσει το ρολλερ (ως 1μμ) για απορρόφηση?
o dimos18 εψαχνε http://www.hairlossgr.com/threads/dmso-ελλάδα.10347/
δεν το εχω δοκιμασει.Το dmso μπορεί να αντικαταστήσει το ρολλερ (ως 1μμ) για απορρόφηση?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πολυ πιο ποτελεσματικο απο την αλοη ειναι η bepanthol.Ερωτηση για τους παλιους.
Το gel αλοης αμεσως μετα τον τραυματισμο ή μια ωρα μετα θα βοηθουσε στον ερεθισμο(κοκκινιλα,σημαδια)?
παταω αρκετα,μου εχει τυχει να πιαστει το χερι μου και να κανω παυση,απο την ταχυτητα και την πιεση που εβαζα.kapa ματωνω αλλα σαν εσενα ακομα δεν εχω φτασει ,ποσο το πατας ρε συ !!!
εγω κατασταλαξα μια φορα την εβδομαδα,πολυ περισσοτερη αποδοση απο το καθε 14 μερες.Τελικά τι πρόγραμμα ακολουθείτε ? 1 φορά την εβδομάδα ή 2 φορές το μήνα και με τι μέγεθος roller ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θέλει τόση πίεση στα 2mm?παταω αρκετα,μου εχει τυχει να πιαστει το χερι μου και να κανω παυση,απο την ταχυτητα και την πιεση που εβαζα.
ηταν και η αναισθησια ομως πολυ καλη
δεν ματωνω ευκολα ουτε εγω.Θέλει τόση πίεση στα 2mm?
ειναι λιγοτερος ο πονος,Θέλω να επιλέξω roller ώστε να ξεκινήσω. Έχω κάπως ευερέθιστο δέρμα και λέω να πάω στα 2mm. Θέλω να τραυματίζω με όσο το δυνατόν λιγότερα περάσματα.
Αν θυμάμαι καλά είχες προτείνει 1.5mm για αρχή. Υπάρχει κάποιος λόγος?
εμενα δεν μου εχει επηρεασει καθολου το δερμα τελικαkapa το ρολλερ λες να αφαιρει το σμηγα ?
το εριξε μονο σε Detu?Καπα πως λέγεται το μασάζ που διατηρεί τα μαλλιά του ο 2young
εκανες καλη επιλογηΑναμενω roller 1,5mm + μινοξ 1φορα/μερα μετα απο 24 τουλαχιστον ωρες απο τραυματισμο, σταματαω φινα ξανα κ τελος μ αυτο το διαολο (μετα απο εξετασεις μου εφτασε dht 0,5 δλδ ψιλοπατο) .. εχω αρκετο μαλλι βεβαια, ευελπιστω για συντηρηση τουλαχιστον.. @kapa καμμια καλη updated συμβουλη;
θα ενημερωνω για αποτελεσματα!