Derma roller 1,5mm μονο του.

Dynamics

Active Member
εγω να φανταστεις φιλε εχω χασει λιγες τριχες απο κροταφους με το 0,5 αλλα ειδα σχεδον αμεσως ξανθες τριχες παντου
νομιζω ειναι λογικο να χασεις καποιες τριχες
Αυτό πιστεύω κ εγώ σε όλες τις θεραπειες έτσι γίνεται

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δεν νομιζω να παρεις ξεκαθαρη απαντηση ακομα διοτι ολοι ειμαστε σε πειραματικο σταδιο.
Υπαρχουν ελαια που δοκιμαζονται απο μελη του φορουμ και απλα περιμενουμε αποτελεσματα.

Μπορεις να κανεις μια αναζητηση μονος σου και να επιλεξεις αυτο που πιστευεις ποιο αποτελεσματικο.
ευχαριστω!

rainbowblue

New Member
Ενα μηνα με το ρολερ 1,5 (dermapen) εχω να παρατηρησω αυξηση της παραγωγης σμηγματος που εχει δωσει με την σειρα του αυξημενη τριχοπτωση. Αποφασισα να σταματησω προς το παρον και συνεχιζω το πειραματισμο του ρολερ μονο στην hairline (στην οποια τα πραγματα μενουν σταθερα) προκειμενου να δω αν δουλευει σε εμενα και να συγκρινω τα αποτελεσματα.

Συνεχιζω καστορελαιο και εναλλαξ το μειγμα του "σκωτσεζου" για οσους γνωριζουν με κρεμμυδι.σκορδο και μηλοξυδο για την Σ.Δ. στην οποια ριχνω και την βασικη αιτια της τριχοπτωσης μου εν γενει.

werhart

New Member
Έχω την εντύπωση πως με μικρή ένταση ίσα ίσα να ματώνει δεν μου κάνει ξηροδερμια, και ίσως να βοηθάει καλύτερα και το δέρμα, έβλεπα καινούργια τριχακια αλλά είχα μεγάλη τριχόπτωση o_Oo_O . Ειμαι με 1,5mm 1/7 μέρες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa έχεις κάπως χειροτερέψει λίγο νομίζω σε σχέση με πριν 2 χρόνια. Ίσως είναι και ο φωτισμός βέβαια.
ναι,αδειαζω οσο περνουν τα χρονια,το χειροτερο ομως ειναι πως γινονται ολο και πιο αδυναμες οι θεραπειες πανω μου.
θελω κατι που να ειναι 3 φορες δυνατοτερο της μινοξιδιλης για να φτασω τα αποτελεσματα της airol μαζι με μινοξιδιλη που ειχα πριν 5 χρονια

zotrix

Active Member
ναι,αδειαζω οσο περνουν τα χρονια,το χειροτερο ομως ειναι πως γινονται ολο και πιο αδυναμες οι θεραπειες πανω μου.
θελω κατι που να ειναι 3 φορες δυνατοτερο της μινοξιδιλης για να φτασω τα αποτελεσματα της airol μαζι με μινοξιδιλη που ειχα πριν 5 χρονια
και εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχει ανοίξει λίγο το crown μου τους τελευταίους μήνες. Προς το παρόν δεν φαίνεται πολύ αλλά αν συνεχίσει έτσι θα έχω θέμα σε 2 χρόνια.

Πάντως, με μια σοβαρή μεταμόσχευση 2000 grafts και φινα να ξέρεις ότι θα ξεχάσεις το θέμα τριχόπτωση για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον. Βάσει των φωτογραφιών σου δηλαδή που ούτε μεγάλο θέμα έχεις και από δότρια πας καλα

zotrix

Active Member
Κοιτώντας χθες που είχα λίγο χρόνο σε γενικές γραμμές τα νήματα, θα σας πω κάτι που αρνούμαστε να πιστέψουμε αλλά πρέπει να αποδεχτούμε. Την αρρώστια αυτή μόνο να καθυστερήσουμε την εξέλιξη της, μπορούμε τελικά.

Και πάλι καλά δηλαδή, γιατί αν ζούσαμε πριν 30 χρόνια που ούτε μινοξ δεν υπήρχε θα πηγαίναμε άπατα nw6 μέχρι τα 30 μας οι πιο πολλοί εδώ μέσα.

BioMike

Member
Συμφωνω zotrix,αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να το παλεψουμε γιατι οπως λες και εσυ θα ημασταν 1 -2 norwood παραπανω οι περισσοτεροι εδω μεσα αν δεν καναμε τπτ.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

zotrix

Active Member
Μα ποιος είπε να μην το παλέψουμε; Φυσικά και πρέπει ειδικά όσοι είχαμε την ατυχία να μας πηδήξει τα νιάτα μας.

kapa

Μέλος του προσωπικού
και εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχει ανοίξει λίγο το crown μου τους τελευταίους μήνες. Προς το παρόν δεν φαίνεται πολύ αλλά αν συνεχίσει έτσι θα έχω θέμα σε 2 χρόνια.

Πάντως, με μια σοβαρή μεταμόσχευση 2000 grafts και φινα να ξέρεις ότι θα ξεχάσεις το θέμα τριχόπτωση για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον. Βάσει των φωτογραφιών σου δηλαδή που ούτε μεγάλο θέμα έχεις και από δότρια πας καλα
η φινα δεν δουλεψε σε εμενα,δεν μπορω να πειραξω την dht μου καθολου,ακομα και μια πτωση απο 0,75 σε 0,74 μου φερνει εντονες παρενεργειες,στο 0,72 δεν μπορω να περπατησω σχεδον απο τον πονο.
δοτρια εχω καλη,εχω ομως και μια αποτυχημενη μεταμοσχευση στους κροταφους,αν υποχωρησουν θα μου μεινουν 70 graft ξεκαρφωτα απο το υπολοιπο μαλλι.
Κοιτώντας χθες που είχα λίγο χρόνο σε γενικές γραμμές τα νήματα, θα σας πω κάτι που αρνούμαστε να πιστέψουμε αλλά πρέπει να αποδεχτούμε. Την αρρώστια αυτή μόνο να καθυστερήσουμε την εξέλιξη της, μπορούμε τελικά.

Και πάλι καλά δηλαδή, γιατί αν ζούσαμε πριν 30 χρόνια που ούτε μινοξ δεν υπήρχε θα πηγαίναμε άπατα nw6 μέχρι τα 30 μας οι πιο πολλοί εδώ μέσα.
μαλλον δεν διαβασες καλα τα νηματα zortrix.
υπαρχουν θεραπειες που ειναι πιο αποτελεσματικες απο την μινοξ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

BioMike

Member
Σε βλεπω λιγο δυσπιστο ζοτριχ και προσωπικα εμενα μου δουλευει .Τι σου φαινεται τοσο παραξενο ?απο περιεργεια ρωταω.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

kapa

Μέλος του προσωπικού
αν δουλεύει για κάποιον (πχ για σένα) πάω πάσο.
εγω εχω καταλαβει οτι δουλευει σε ολους,αλλα με διαφορετικη ταχυτητα και διαφορετικα αποτελεσματα.
δεν νομιζω να φτασει καποιος 12 μηνη χρηση και να ειναι ακομα στο μηδεν

zotrix

Active Member
Αν σας δουλεύει ρε παιδιά τι νόημα έχει τι πιστεύω εγώ; Μακάρι να σας δουλέψει και ακόμη περισσότερο.

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
yul περιμένω νέα σου.χρησιμοποιεις μινοξ,δάφνελαιο με κακάο και κανέλα τις υπόλοιπες μέρες όπως πριν?και την μέρα του τραυματισμού τίποτα? έχεις βελτίωση?

Έλα Κάπα, σόρρυ για την αργοπορία, είχα μέρες να μπω στο φόρουμ.

Κάνω roller 1,5mm 2 φορές την εβδομάδα. Τις ημέρες του τραυματισμού δεν βάζω τίποτα μετά το roller, μπορεί όμως να έχω βάλει δαφνέλαιο πριν (και να 'χω λουστεί εννοείται). Regaine βάζω 5 φορές την εβδομάδα (δηλαδή κάθε μέρα πλην τις δύο του τραυματισμού). Δαφνέλαιο (ενισχυμένο με κακάο+κανέλα) βάζω συνολικά 3 φορές/εβδομάδα.

Επίσης, έχω βρει τρόπο και πιέζω αρκετά δυνατά το roller πια, και πλέον ματώνω σε πολλά σημεία (όχι όμως τόσο όσο εσύ με τα 2mm ή ο 2yound2retire με το 1,5mm).

Έχω δει πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, αν και είναι ακόμα νωρίς. Θα μπορώ να πω με σιγουριά σε κανένα μήνα από τώρα :)

kapa

Μέλος του προσωπικού
Έλα Κάπα, σόρρυ για την αργοπορία, είχα μέρες να μπω στο φόρουμ.

Κάνω roller 1,5mm 2 φορές την εβδομάδα. Τις ημέρες του τραυματισμού δεν βάζω τίποτα μετά το roller, μπορεί όμως να έχω βάλει δαφνέλαιο πριν (και να 'χω λουστεί εννοείται). Regaine βάζω 5 φορές την εβδομάδα (δηλαδή κάθε μέρα πλην τις δύο του τραυματισμού). Δαφνέλαιο (ενισχυμένο με κακάο+κανέλα) βάζω συνολικά 3 φορές/εβδομάδα.

Επίσης, έχω βρει τρόπο και πιέζω αρκετά δυνατά το roller πια, και πλέον ματώνω σε πολλά σημεία (όχι όμως τόσο όσο εσύ με τα 2mm ή ο 2yound2retire με το 1,5mm).

Έχω δει πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, αν και είναι ακόμα νωρίς. Θα μπορώ να πω με σιγουριά σε κανένα μήνα από τώρα :)
αυτο ειναι καλο,αν μπορει αυτην η θεραπεια να δουλεψει με δαφνελαιο κανελα και κακαο σημαινει οτι δουλευει με ολα τα τοπικα.
δεν ξερω αν ειναι σωστο 2 φορες την εβδομαδα τραυματισμος,πολυ η καταπονηση στο δερμα

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
αυτο ειναι καλο,αν μπορει αυτην η θεραπεια να δουλεψει με δαφνελαιο κανελα και κακαο σημαινει οτι δουλευει με ολα τα τοπικα.
δεν ξερω αν ειναι σωστο 2 φορες την εβδομαδα τραυματισμος,πολυ η καταπονηση στο δερμα

Δύο-τρεις μέρες μετά το ρολλάρισμα, νιώθω το δέρμα να έχει ξεκουραστεί τελείως. Κι εσύ 2 φορές δεν ρολλάρεις την εβδομάδα με τα 2mm;

Μπλουζα