Derma roller 1,5mm μονο του.

poseidonas77

Well-Known Member
μια παρατηρηση μονο...προσοχη οσοι κανετε ομοιοπαθητικη η μεντα απογερευεται..
λειτουργει κατα της θεραπειας και στην ουσια την ακυρωνει..συμφωνα με τους ομοιοπαθητικους

@καλη τυχη kapa...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

leas

Well-Known Member
θελω ολοι να δειτε με τι θα συνδιασω τον τραυματισμο http://www.hairlossgr.com/threads/Το-λάδι-μέντας-καλύτερο-από-την-μινοξιδίλη-χωρίς-παρενέργειες.10240/
τις υπολοιπες 6 μερες.
με βαμμα μεντας.
η μεντα υπαρχει περιπτωση να ειναι το πιο αποτελεσματικο βοτανο που υπαρχει,διπλασια εως τριπλασια αποδοση απο το δαφνελαιο.διπλασιαζει την IGF1 ξεπερνωντας θεωρητικα την μινοξιδιλη σε αποδοση.
η τοπικη μεντα εχει αντι-φλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αντιμυκητιασική δραστηριότητα, καθώς και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και αντιαλλεργική και αντικαρκινική δράση.
φανταζομαι θα αφηνει ενα αισθημα δροσιας στο δερμα οπως ολα τα προιοντα μεντας
Φίλε κάπα είδες κάποια πτώση της απόδοσης απο το ρόλερ μόνο του και ξεκίνησες και κάποιο τοπικό συνδυαστικά;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Φίλε κάπα είδες κάποια πτώση της απόδοσης απο το ρόλερ μόνο του και ξεκίνησες και κάποιο τοπικό συνδυαστικά;
δεν εχω πτωση αποδοσης ακομα.
εχω ερωτηματικα αν αυτην η θεραπεια μπορει να συνδιαστει με ολα τα τοπικα,οπως κανουν ολα τα τοπικα μεταξυ τους.
στην θεση της μινοξιδιλης δηλαδη τις υπολοιπες μερες να εβαζα κατι αλλο

leas

Well-Known Member
δεν εχω πτωση αποδοσης ακομα.
εχω ερωτηματικα αν αυτην η θεραπεια μπορει να συνδιαστει με ολα τα τοπικα,οπως κανουν ολα τα τοπικα μεταξυ τους.
στην θεση της μινοξιδιλης δηλαδη τις υπολοιπες μερες να εβαζα κατι αλλο
Και μια ακόμη ερώτηση κάπα είσαι ακόμη πεπεισμένος πως το ρόλερ είναι μια καλή λύση.,

kapa

Μέλος του προσωπικού
Και μια ακόμη ερώτηση κάπα είσαι ακόμη πεπεισμένος πως το ρόλερ είναι μια καλή λύση.,
ναι,αυτο δεν αλαζει,εχει ηδη ξεπερασει οτι θεραπεια εχω χρησιμοποιησει.
δεν εχω φτασει με καμια θεραπεια 11 μηνες,ολες με αφησανε νωρις

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ξεκίνησα πριν 2-3 βδομάδες roller 1,5mm και κάνω 1 φορά την εβδομάδα (στο παρελθόν έκανα 0,5mm και 1mm για μερικούς μόνο μήνες το καθένα), και παρατηρώ ότι δεν ματώνω σχεδόν καθόλου! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Παίζει το δαφνέλαιο που βάζω εδώ και 16 μήνες να έχει μαλακώσει την επιδερμίδα τόσο πολύ που να μην ματώνει ούτε με 1,5mm;

Επίσης, να το ρισκάρω να πάω στις 2 φορές την εβδομάδα ή δεν έχει νόημα;
yul περιμένω νέα σου.χρησιμοποιεις μινοξ,δάφνελαιο με κακάο και κανέλα τις υπόλοιπες μέρες όπως πριν?και την μέρα του τραυματισμού τίποτα? έχεις βελτίωση?

Kritik

Member
yul περιμένω νέα σου.χρησιμοποιεις μινοξ,δάφνελαιο με κακάο και κανέλα τις υπόλοιπες μέρες όπως πριν?και την μέρα του τραυματισμού τίποτα? έχεις βελτίωση?

Ερωτηση, το δαφνελαιο με κανελα και κακαο το εχετε κανει μειγμα και το εχετε σε ενα μπουκαλι για πολλες χρησεις η κανετε καθε φορα μειγμα πριν την χρηση; Εχετε ιδεα που βρισκουμε απο αυτα τα πλαστικα μπουκαλια με το ρυγχος για να κανουμε πιο ευκολα την εφαρμογη;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ερωτηση, το δαφνελαιο με κανελα και κακαο το εχετε κανει μειγμα και το εχετε σε ενα μπουκαλι για πολλες χρησεις η κανετε καθε φορα μειγμα πριν την χρηση; Εχετε ιδεα που βρισκουμε απο αυτα τα πλαστικα μπουκαλια με το ρυγχος για να κανουμε πιο ευκολα την εφαρμογη;
http://www.hairlossgr.com/threads/δαφναιελαιο-ποια-ειναι-η-γνωμη-σας.5361/page-21#post-145551
μια πετυχημενη συνταγη

Mageiras

Member
Εγω παντως μετα απο χρηση roller την επομενη μερα παρατηρησα οτι το μαλλι γινεται βουρτσα, λες και εχω βαλει ζελε.Ο τραυματισμος που κανω ειναι βαθυς με ματωμα σε ολο το κεφαλι ακομη και εκει που εχω μαλλια.. μετα το ξεπλυμα με αφθονο νερο βλεπω το νερο να ειναι κοκκινο στην αρχη και λερωνει και την πετσετα στο τελος..Παντως σημερα οταν ξυπνησα ημουν σαν σκαντζοχοιρος.Λετε να ειναι απο το αιμα που δεν ξεπλυθηκε καλα μιας και ξεπλυνα με σκετο νερο μετα τον τραυματισμο καιοχι σαμπουαν??

BioMike

Member
Παντως εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο ,ισως οντως ειναι το αιμαι.Επισης θα προτεινα να μην χρησιμοποιεις σαμπουαν μετα τον τραυματισμο αλλα σκετο νερο ,παρα πολλα επιβλαβη χημικα στα σαμπουαν και δεν ξερεις τι γινεται.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγω παντως μετα απο χρηση roller την επομενη μερα παρατηρησα οτι το μαλλι γινεται βουρτσα, λες και εχω βαλει ζελε.Ο τραυματισμος που κανω ειναι βαθυς με ματωμα σε ολο το κεφαλι ακομη και εκει που εχω μαλλια.. μετα το ξεπλυμα με αφθονο νερο βλεπω το νερο να ειναι κοκκινο στην αρχη και λερωνει και την πετσετα στο τελος..Παντως σημερα οταν ξυπνησα ημουν σαν σκαντζοχοιρος.Λετε να ειναι απο το αιμα που δεν ξεπλυθηκε καλα μιας και ξεπλυνα με σκετο νερο μετα τον τραυματισμο καιοχι σαμπουαν??
οχι καλα πας...δεν βαζουμε σαμπουαν μετα τον τραυματισμο,μπορει να ακυρωσει την ερευνα,εχουν πολλα συστατικα μεσα.
αυτην η σκατζοχειρέ αισθηση μπορει να ειναι και επανεκφυση,δες το τις επομενες μερες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mageiras

Member
οχι καλα πας...δεν βαζουμε σαμπουαν μετα τον τραυματισμο,μπορει να ακυρωσει την ερευνα,εχουν πολλα συστατικα μεσα.
αυτην η σκατζοχειρέ αισθηση μπορει να ειναι και επανεκφυση,δες το τις επομενες μερες
Εγω βαζω στα μαλλια της παναγιας τα ματια και οχι μονο.. οποτε για την ερευνα μαλλον δεν κανω..δλδ ρολλερ μονο του

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγω βαζω στα μαλλια της παναγιας τα ματια και οχι μονο.. οποτε για την ερευνα μαλλον δεν κανω..δλδ ρολλερ μονο του
τοτε χανεις ενα χαρτι και μαλιστα πολυ καλο.
εγω στην θεση σου δεν θα εβαζα τιποτα την μερα του τραυματισμου και τις υπολοιπες καστορελαιο,μινοξιδιλη,η miconazole δεν ξερω αν σε βοηθαει,καποια στιγμη την χρησιμοποιουσα στους κροταφους αλλα δεν ειχα αποτελεσματα.
την Sulfasalazine εκανες σοφη κινηση να την σταματησεις κατα την γνωμη μου

Mageiras

Member
τις υ
τοτε χανεις ενα χαρτι και μαλιστα πολυ καλο.
εγω στην θεση σου δεν θα εβαζα τιποτα την μερα του τραυματισμου και τις υπολοιπες καστορελαιο,μινοξιδιλη,η miconazole δεν ξερω αν σε βοηθαει,καποια στιγμη την χρησιμοποιουσα στους κροταφους αλλα δεν ειχα αποτελεσματα.
την Sulfasalazine εκανες σοφη κινηση να την σταματησεις κατα την γνωμη μου
Τη μερα του τραυματισμου δεν βαζω τπτ τα αλλα τα βαζω τις υπολοιπες μερες.Αυτο με το λαδι μεντας σκεφτομαι να το βαλω.Θα αραιωνω το καστορελαιο με λιγο απ αυτο, τωρα το αραιωνω με μια δυο σταγονες δαφνελαιο

Sandy

Active Member
Με το ρολλερ δεν καταστρέφεται ο θύλακας η το δέρμα;
Κάποιοι που έχουν ελαφρός σμηγματοροικη δερματίτιδα κ το δέρμα τους ειναι ολίγον πάντα ερεθισμένο μήπως δεν κανει να το ερέθιζε ις περισσότερο με ρολλερ;
Εμένα με ένδοια φέρει να σταματήσει η τριχοπτωση οχι τόσο η επανεκφυση γτ δόξα το θεό εχω ακόμα αλλά μου πέφτουν κ αυτές :(
με το ρολλερ παιδιά έχετε σταματήσει την τριχοπτωση θέλω ν ακούσω κ άλλες γνώμες εκτός του κάπα γτ ολοι λέτε για επανεκφυση ! Εσένα κάπα σ σταμάτησε κ η τριχοπτωση ;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εσένα κάπα σ σταμάτησε κ η τριχοπτωση ;
κανω τραυματισμο μονο τριγωνακια και κροταφους,μου εβγαινε ακριβουτσικη η θεραπεια για ολο το μαλλι εξαιτιας την κρεμας,η μιση κρεμα εμενε στο μαλλι και η αλλη μιση εφτανε στο δερμα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά επειδή διαβάζω και σε άλλα θέματα για έλαια μέντας, δαφνέλαια, καστορέλαια κλπ, θα τα αναφέρω εδώ μαζεμένα λόγω και του ρολλερ.

Ρολλερ δοκιμάζω πάνω από ένα χρόνο, όλα τα μεγέθη και κάποιες φορές είδα είτε αρνητικά αποτελέσματα, είτε στασιμότητα. Ποτέ κάτι το ιδιαίτερο. Να τονίσω πως εγώ είμαι θα έλεγα καμένο χαρτί λόγω ηλικίας και αραίωσης στάσιμης μεν, αλλά πολλών ετών.
Τέσπα.

Από όραλ που έχω αναφέρει και σε άλλο θέμα, είναι beta glucan, castor oil, dry vit.E, gingko biloba.

Ρολλερ, 1 φορά την εβδομάδα με βαθύ τραυματισμό αφού πριν έχω περάσει το κεφάλι με betadine και αμέσως μετά το ρολλερ vpa + stemoxydine. Tην επόμενη ημέρα τίποτα από έλαια, μόνο το βράδυ πάλι vpa+stemoxydine το οποίο βάζω καθημερινά.
48 ώρες μετά το ρολλέρ σε καθημερινή βάση.
Black cumin oil + rosemary oil + borage oil. (για 3 ώρες)
Castor oil + dmso + αιθέριο έλαιο μέντας. (για 1 ώρα)
Detu 3-4 λεπτά την μέρα αλλά έντονα (δυστυχώς παραπάνω βαριέμαι)

(το μόνο προαιρετικό, για μια εβδομάδα το μήνα latanoprost με αλόη)

Από αποτελέσματα τώρα είναι πολύ ενθαρρυντικά, ΑΛΛΑ, έχει τύχει να ξαναφτάσω σε αυτό το σημείο που είμαι τώρα με άλλες θεραπείες, οι οποίες εκτός του ότι δεν κράτησαν στον χρόνο, δεν ξεπέρασαν και το σημείο που είμαι αυτή τη στιγμή. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η πάχυνση της τρίχας που παρατηρώ και τα πολλά μικρά τριχάκια, καταφέρουν να μεγαλώσουν.
Αυτά τα αναφέρω γιατί πιστεύω πως σε κάποιον που είναι σε αρχικά στάδια, θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα καλύτερα, αλλά ποτέ δεν παίρνουμε ως δεδομένο τίποτα που να ισχύει για όλους.

Όλα όσα ανέφερα παραπάνω, έχουν την σημασία τους ως προς την wnt, pgd2, pge2, pge1, μακροφάγα καθώς και κολλαγόνο. Κάποια στιγμή αν δούμε και συνεχίσει να έχει καλά αποτελέσματα, θα τα πω πιο αναλυτικά...
Eπίσης, κανείς να μην υποτιμάει το betadine, ακόμα και αν κάνει σκέτο ρολλερ. Υπάρχουν πολλά από πίσω του.

Πάντως το προτείνω σε όποιον μπορεί να τα δοκιμάσει όπως ακριβώς τα αναφέρω. Οικονομικά είναι λίγο ασύμφορο, οπότε μπορείτε απλά να περιμένετε να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Sandy

Active Member
Gomi τι αρνητικά αποτελέσματα ειδες με ρολλερ ; Μπορει να τα κανει χειρότερα ; Με τρομάζεις :eek:
Πάντως καλή επιτυχία σε ότι κ αν κανεις!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@GOMI τι εννοεις για το betadine;

Στην αρχική έρευνα του θέματος εδώ, εκτός του τραυματισμού και της μινοξιδίλης, έβαζαν και betadine. Επίσης σε ένα θέμα του 2young2retire που υπάρχει στο stopaga, κανείς δεν έχει τα αποτελέσματα που είχε αυτός. Παρόλο αυτά, κανείς δεν εφαρμόζει betadine ενώ αντίθετα ο ίδιος "λούζεται" με αυτό, πριν και μετά τον τραυματισμό.
Πονηρεύτηκα λοιπόν λίγο παραπάνω και το έψαξα και βρήκα πως το ιώδιο τοπικά, εκτός του ότι σε προστατεύει από κάθε είδους μολύνσεις, βοηθάει και συγκεκριμένους μύκητες που βρίσκονται φυσιολογικά στο δέρμα να μην πολλαπλασιάζονται κατόπιν του τραυματισμού. Αυτοί οι μύκητες έχουν κατηγορηθεί από διάφορες έρευνες ότι μπορούν να προκαλέσουν τριχόπτωση. Επίσης έχει δουλέψει αρκετά και σε περιπτώσεις areata (δεν έχει σημασία αν εδώ πρόκειται για ΑΓΑ, όλα παίζουν το ρόλο τους)
Το κυριότερο όμως είναι αυτό που αναφέρει η παρακάτω έρευνα

Successful human scar regeneration by topical iodine
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19168293

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα