Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Κάπα πιστεύεις πως κάποιος που χρησιμοποιεί την θεραπεία και είναι σε αρχικό στάδιο η τριχόπτωση του θα καταφέρει να διατηρήσει τα μαλλιά του μόνο με την χρήση ρολλερ γιατί σε παλιά σου ποστ ανέφερες πραγματικά ενθουσιασμένος να το διαδώσουμε σε γνωστούς και φίλους.(ελπίζω να μην σε έχω πρήξει κάθε τρεις και λίγο να ρωτάω αλλά χρησιμοποιείς την θεραπεία αρκετό καιρο)
δεν με πρηζετε,οτι απορια εχετε ρωτηστε.
ειναι η μοναδικη θεραπεια που οποιος την ξεκινησει νωρις θα φρεναρει την ΑΑ και θα παρει και καποια επανεκφυση πισω.
η διαρκεια αποτελεσματων της ειναι 6 πλασια και βαλε της μινοξιδιλης(η μινοξιδιλη δεν ειναι καν θεραπεια).
ειμαι ακομα ενθουσιασμενος με την διαρκεια αποτελεσματων της θεραπειας.
αν γυρνουσα τον χρονο πισω 17 χρονια και ειχα την γνωση,τωρα πιστευω θα ημουν 1,5 βαθμο nw λιγοτερο κατι που δεν μπορει να αντικατασταθει τωρα μετα απο τοσα χρονια.
αυτο σε εμενα δεν μπορεσε να το κανει ουτε η φιναστεριδη που δεν δουλεψε σε εμενα και με χωρτασε παρενεργειες,ουτε και η μινοξιδιλη με τα προσωρινα αποτελεσματα της.
συνεχιζω να θεωρω τον τραυματισμο λυση,δεν κανει και παπαδες σε επανεκφυση αλλα κανει παπαδες σε διαρκεια στον χρονο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakis

Active Member
kαπα εγω που εχασα τα μαλλια που ειχα στους κρπταφους 3 με 4 χρονια πριν δεν εχω ελπιδες;με ολα αυτα που ξερεις οτι βαζω

kapa

Μέλος του προσωπικού
kαπα εγω που εχασα τα μαλλια που ειχα στους κρπταφους 3 με 4 χρονια πριν δεν εχω ελπιδες;με ολα αυτα που ξερεις οτι βαζω
ενω εχω σχεδον κατανοησει την ΑΑ πως λειτουργει,δεν εχω απαντηση σε ολα,και αυτο γιατι στον καθε εναν ειναι διαφορετικη η δυναμη που χτυπαει η ΑΑ,υπαρχουν ομως 2 κανονες,το ποσα χρονια εχουμε που χασαμε το μαλλι,και ποσο επιθετικα χανουμε.
οι μικροι σε ηλικια εχουν πολυ αμεσα και δυνατα αποτελεσματα σε μια θεραπεια.
2 προχειρα παραδειγματα http://www.hairlossgr.com/threads/Τα-αποτελεσματα-μου.10237/
http://www.hairlossgr.com/threads/Ξεκιναω-fungoral-minidoxil-5.10465/
μπορω μονο να προτεινω 20 η 30 οπλα που θα δουλεψουν σιγουρα.
ειναι πολυ λιγα τα πραγματα που δεν εχουν δοκιμαστει.
botox στο μαλλι http://www.hairlossgr.com/threads/ΒΟΤΟΧ-ΜΑΛΛΙΩΝ.9442/page-4#post-140936
ηλεκτρικο ρευμα στο μαλλι http://www.hairlossgr.com/threads/Γαλβανικο-ρευμα.8911/

ξεκίνησα και εγώ ρόλλερ ελπίζοντας σε κάποιο καλό αποτέλεσμα....πόσες φορές περνάτε εσείς το ρόλλερ από ένα σημείο ??

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Τελικά από 2 φορές τη βδομάδα, γύρισα στη 1 φορά τη βδομάδα. 2 φορές ήταν πολύ "βαρύ", το δέρμα δεν προλάβαινε να επουλωθεί. Μέχρι στιγμής πάω καλά. Θα δείξει.

συγνωμη ,λεμε να κανουμε εκει που δεν εχουμε μαλλι και λετε οτι φρεναρε την τριχοπτωση πως γινεται αυτο ?
για να γινει πρεπει να κανουμε σε ολο το κεφαλι ακομα και εκει που εχουμε τριχοπτωση αλλα εχουμε μαλλι ακομα , σωστα ?
εγω που κανω στο μπροστα που εχω πιο πολυ θεμα μλκ κανω, γιατι χανω τριχες απο ολο το κεφαλι ,ε δε πρεπει να κανω και στο υπολοιπο ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
συγνωμη ,λεμε να κανουμε εκει που δεν εχουμε μαλλι και λετε οτι φρεναρε την τριχοπτωση πως γινεται αυτο ?
για να γινει πρεπει να κανουμε σε ολο το κεφαλι ακομα και εκει που εχουμε τριχοπτωση αλλα εχουμε μαλλι ακομα , σωστα ?
εγω που κανω στο μπροστα που εχω πιο πολυ θεμα μλκ κανω, γιατι χανω τριχες απο ολο το κεφαλι ,ε δε πρεπει να κανω και στο υπολοιπο ?
οταν λες ολο το κεφαλι εννοεις απο κροταφους μεχρι μπιφτεκι,εκει που χτυπαει η ΑΑ.
σε αυτο το σημειο θα σταματησει η τριχοπτωση,και η εξελιξη της αραιωσης.
εφτασες σε καποιο αποτελεσμα εκει που τραυματιζεις?

Dynamics

Active Member
καπα σημερα θα ρολλαρω για πρωτη φορα!ρολλαρουμε οπως λες στην πρωτη σελιδα?8-10 με φορές σε κάθε κατεύθυνση?αν δηλαδη ειναι καθετα ολες ας πουμε?απο πιεση οσο αντεξω να υποθεσω γιατι θα δοκιμασω χωρις κρεμα!

kapa

Μέλος του προσωπικού
καπα σημερα θα ρολλαρω για πρωτη φορα!ρολλαρουμε οπως λες στην πρωτη σελιδα?8-10 με φορές σε κάθε κατεύθυνση?αν δηλαδη ειναι καθετα ολες ας πουμε?απο πιεση οσο αντεξω να υποθεσω γιατι θα δοκιμασω χωρις κρεμα!
το 8-10 ειναι στο θεμα σωστη χρηση που αρκουν για απορροφηση,εδω εχω 25-30 που ειναι εντελως στο περιπου,δεν τις μετραω σχεδον ποτε,μονο 2 φορες πρεπει να τις μετρησα.
δεν χρειαζεται να παμε σταυρωτά,αν σηκωσουμε την συσκευη μετα θα ξανα πατησει σε διαφορετικα σημεια,συνηθως κανω μια μπρος,μια πισω και σηκωνω συσκευη.
παω με το ματι και σταματαω ενα κλικ περισσοτερο απο αυτο

Συνημμένα

• 1604531_645191898853543_306010048_n.jpg
    1604531_645191898853543_306010048_n.jpg
    208.7 KB · Προβολές: 42

Dynamics

Active Member
το 8-10 ειναι στο θεμα σωστη χρηση που αρκουν για απορροφηση,εδω εχω 25-30 που ειναι εντελως στο περιπου,δεν τις μετραω σχεδον ποτε,μονο 2 φορες πρεπει να τις μετρησα.
δεν χρειαζεται να παμε σταυρωτά,αν σηκωσουμε την συσκευη μετα θα ξανα πατησει σε διαφορετικα σημεια,συνηθως κανω μια μπρος,μια πισω και σηκωνω συσκευη.
θα δοκιμασω μπιφτεκι πιο πολυ που εχω θεμα οποτε δεν θα βλεπω και τελεια!στο κουτι εγραφε και σταυρωτα γιαυτο ρωτησα!οποτε μονο προς μια κατευθηνση μπρος πισω και πισω μετα σηκωνω συσκευη αυτο για περιπου 10 φορες επι μπρος πισω δλδ 20 φορες περασμα?η 10 φορες μπρος πισω δλδ 5 φορες στην καθε κατεύθυνση?το εχασα λιγο χαχα

kapa

Μέλος του προσωπικού
θα δοκιμασω μπιφτεκι πιο πολυ που εχω θεμα οποτε δεν θα βλεπω και τελεια!στο κουτι εγραφε και σταυρωτα γιαυτο ρωτησα!οποτε μονο προς μια κατευθηνση μπρος πισω και πισω μετα σηκωνω συσκευη αυτο για περιπου 10 φορες επι μπρος πισω δλδ 20 φορες περασμα?η 10 φορες μπρος πισω δλδ 5 φορες στην καθε κατεύθυνση?το εχασα λιγο χαχα
μπρος πίσω = 2 περάσματα. Στο μπιφτέκι μπορείς να δεις με έναν δεύτερο καθρευτη-καθρευτακι δηλαδή σε τι σημείο έφτασε. Για αρχή γιατί μετά εμπειρικά γίνονται τα πραγματα.το κουτί όταν μεγαλώσει θα γίνει kapa:p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καπα τα κοκκινακια ειναι ξεραμενο αιμα ή κοκκινιλα απο πληγη ;

kappa στον εναμησι μηνα που το εκανα μονο στο μπροστινο μερος δεν ειδα τπτ , μετα το σταματησα .
οποτε τωρα που θα ξαναξεκινησω μπορω να το κανω σε ολο το κεφαλι , η δεν κανει ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
kappa στον εναμησι μηνα που το εκανα μονο στο μπροστινο μερος δεν ειδα τπτ , μετα το σταματησα .
οποτε τωρα που θα ξαναξεκινησω μπορω να το κανω σε ολο το κεφαλι , η δεν κανει ?
εγω στο 3μηνο δεν ηξερα ακομα αν εχω αποτελεσμα η αυθυποβαλομαι.καπου στο 4μηνο ξεκαθαρισε το τοπιο οτι παω για επανεκφυση.μπορεις σε ολο το κεφαλι

kapa

Μέλος του προσωπικού
@kapa σαμπουαν με zinc οπως το epicrin, και με το που στεγνωσει το μαλλι μινοξ δεν ενδεικνυται?[/QUOTE]
δεν υπαρχει προβλημα.ο ψευδαργυρος δεν ριχνει την μινοξιδιλη

Dynamics

Active Member
α
μπρος πίσω = 2 περάσματα. Στο μπιφτέκι μπορείς να δεις με έναν δεύτερο καθρευτη-καθρευτακι δηλαδή σε τι σημείο έφτασε. Για αρχή γιατί μετά εμπειρικά γίνονται τα πραγματα.το κουτί όταν μεγαλώσει θα γίνει kapa:p
αρα 5 φορες μπρος πισω = περασματα 10! η θελει περιπου 20-25 περασματα που κανεις?γτ στν πρωτη σελιδα ελεγες 10 φορες!

kapa

Μέλος του προσωπικού
α

αρα 5 φορες μπρος πισω = περασματα 10! η θελει περιπου 20-25 περασματα που κανεις?γτ στν πρωτη σελιδα ελεγες 10 φορες!
αν φερεις το δερμα στην κατασταση που εχω στην φωτογραφια πριν ειναι οκ.εγω δεν ματωνω ευκολα και κανω πολλα περασματα

Dynamics

Active Member
ok
αν φερεις το δερμα στην κατασταση που εχω στην φωτογραφια πριν ειναι οκ.εγω δεν ματωνω ευκολα και κανω πολλα περασματα
θα προσπαθησω για οσα περασματα μπορω πανω απο 10 γιατι θα ειμαι χωρις κρεμα!Καλη μ επιτυχια!σε ευχαριστω πολυ καπα!

Μπλουζα