Derma roller 1,5mm μονο του.

Lightworks Roller κανεις με 1.5mm??? Για μένα η διαφορά πριν και μετά και σε τέτοιο χρονικό διάστημα είναι μεγάλη....
Παιδιά ερώτηση. Επειδή θα παραγγείλω και εγώ το roller και επειδή σκέφτομαι μετά το ρολλερ να βάζω δαφνέλαιο, μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο να πάρω (εννοώ χιλιοστά), κάθε ποτε να ρολλαρω και αν μπορώ μετά το ρολλάρισμα να βάζω δαφνέλαιο??
Το σκεπτικό μου είναι να παρω το 1mm για να μπορώ να ρολλάρω καθημερινά το βράδυ και μετά δαφνέλαιο, μασαζάκι για κανα 10λεπτο και ύπνο....Και το πρωι μπανάκι και κύριος...Δεν καταφέυγω στο 1.5mm γιατί διάβασα οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά πρώτον και επίσης μετά τη χρήση του δεν είναι καλό να εφαρμοζεται τιποτα επάνω το κεφάλο....Για αυτό καταφεύγω στο 1mm για να εφαρμόζω αμέσως μετά δαφνέλαιο.
Νίκο 1,5 mm κάνω.
Αυτό που θές μεταξύ άλλων, είναι καλός τραυματισμός ο οποίος θέλει κάποιο χρόνο (πχ μια εβδομάδα) για να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς επανέκφυσης, άρα το 1,5 mm 1 φορά/εβδομάδα είναι μάλλον απαραίτητο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ROLLER UPDATE

Καλησπέρα. Ενα σύντομό ιστορικό:
28 ετών, τριχόπτωση από 19 ετών.
Πρόβλημα στο Crown κυρίως, hairline 1 πόντο μέσα. (πατέρας NW7 από τα 30)
Από θεραπείες Φινα+Minox με καλά αποτελέσματα και ελάχιστες παρενέργειες, στην ουσία με έχουν κρατήσει σχεδόν σταθερό όλα αυτά τα χρόνια με πολύ αργό ρυθμό αραίωσης.
Από φέτος το Μάϊο ξεκίνησα omega 3 + Δαφνέλαιο (ενισχυμένο με κακάο κανέλλα)
Επίσης ξεκίνησα να τραβάω τακτικά φωτο του προβλήματος για να δω τι γίνεται.

Το ρολλερ το ξεκίνησα 8-10-15 μία φορά/εβδομάδα και έχω κάνει 13 ή 14 ρολλαρίσματα. Επίσης βάζω minox 4 ή 5 φορές/εβδομάδα από μία φορά το βράδυ.

Από το δέκατο ρολλάρισμα κ μετά, νιώθω κ βλέπω φοβερή βελτίωση (ποιότητα τρίχας, ελάχιστη τριχόπτωση, καινούριες τρίχες). Απλώς είμαι ακόμα επιφυλακτικός γιατί πιστεύω πως μπορεί να βλέπω καλό αποτέλεσμα λόγω καλύτερης απορρόφησης της minox. Το σίγουρο είναι ότι έχει να δώσει ακόμα πολλά η θεραπεία.

Εβάλα κάποιες φωτο μαζί προς σύγκριση, προκειμένου να φανεί το πριν κ μετά με μίνοξ+φινα, σε σχέση με το πριν κ μετά με μίνοξ+ρόλλερ (φινα έχω να πάρω 1,5 μήνα)

Η φωτο 30-05 είναι μετά από έντονο shedding, η 17-07 είναι σχεδόν το μαξ που έδωσε η minox (μετα από λίγο πτώση απόδοσης), οι αλλες δύο είναι πριν κ μετά το ρόλλερ.

Ελπίζω να μη τα έγραψα πολύ μπερδεμένα. :D
Lightworks Roller κανεις με 1.5mm??? Για μένα η διαφορά πριν και μετά και σε τέτοιο χρονικό διάστημα είναι μεγάλη....
Παιδιά ερώτηση. Επειδή θα παραγγείλω και εγώ το roller και επειδή σκέφτομαι μετά το ρολλερ να βάζω δαφνέλαιο, μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο να πάρω (εννοώ χιλιοστά), κάθε ποτε να ρολλαρω και αν μπορώ μετά το ρολλάρισμα να βάζω δαφνέλαιο??
Το σκεπτικό μου είναι να παρω το 1mm για να μπορώ να ρολλάρω καθημερινά το βράδυ και μετά δαφνέλαιο, μασαζάκι για κανα 10λεπτο και ύπνο....Και το πρωι μπανάκι και κύριος...Δεν καταφέυγω στο 1.5mm γιατί διάβασα οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά πρώτον και επίσης μετά τη χρήση του δεν είναι καλό να εφαρμοζεται τιποτα επάνω το κεφάλο....Για αυτό καταφεύγω στο 1mm για να εφαρμόζω αμέσως μετά δαφνέλαιο.
εχετε υποψιν οτι αν ακολουθησετε την ερευνα,δηλαδη την μερα του τραυματισμου με 1,5mm καμια λοσιον και τις υπολοιπες 6 μερες λοσιον, θα εχετε πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο την ταυτοχρονη εφαρμογη λοσιον,το roller για απορροφηση δηλαδη.
η επιλογη δικη σας;)

nikosssss

Active Member
Kapa δηλαδή προτείνεις ρολλάρισμα με 1.5mm πχ τη Δευτερα και μετά μέχρι Κυριακή καθημερινά Δαφνέλαιο boost ή απλο?? Και πάλι απο βδομάδα το ίδιο???Κάπως έτσι το εξέλαβα.... Κατάλαβα καλά??o_O

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa δηλαδή προτείνεις ρολλάρισμα με 1.5mm πχ τη Δευτερα και μετά μέχρι Κυριακή καθημερινά Δαφνέλαιο boost ή απλο?? Και πάλι απο βδομάδα το ίδιο???Κάπως έτσι το εξέλαβα.... Κατάλαβα καλά??o_O
δευτερα τραυματισμο,τριτη μεχρι κυριακη λοσιον,και ξανα κυκλο.
πολυ πιο αποδοτικο απο το δαφνελαιο για τις υπολοιπες μερες ειναι η τοπικη μεντα http://www.hairlossgr.com/threads/Τ...-από-την-μινοξιδίλη-χωρίς-παρενέργειες.10240/

tasos

Active Member
lightworks, απο το Μαΐο που αρχισες Ω3 + Δαφνελαιο, είχες ρίξει την φίνα ?

Πως εφτασες μέσα σε 2 μηνες στην φωτό 30-5-15 που φαίνεται μεγαλούτσικο το πρόβλημα ? Μήπως είναι και λόγω του κοντού κουρέματος ?

lalakis

Active Member
οσο για την χειραποσκευη στο αεροπλανο το ρολερ περναει ανετα .εχω περασει πολλες φορες ρολερ σε χειραποσκευη

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υπάρχει μια αλοιφή η οποία είναι σε έλλειψη αυτή τη στιγμή και την έχω παραγγείλει μέσω φαρμακείου μέσω λίστας αναμονής, αλλά παραμένει άγνωστο το αν και πότε. Το κόστος της είναι 11 ευρώ και σε μακροχρόνια αραίωση (το τονίζω αυτό) θα αυξήσει την απόδοση του ρόλλερ (μόνο σε όσους έχει δείξει πως κάτι κάνει) τουλάχιστον 10 φορές. Υπάρχει ένα γονιδιακό υπόβαθρο που περιέχει μεγάλο ρίσκο από χρήστη σε χρήστη, αλλά εφόσον σταθώ λίγο τυχερός σε αυτό, περιμένω πολύ δυνατά αποτελέσματα.
Λέγεται iruxol mono και θα παρακαλούσα, όποιος μπορεί να ρωτήσει τον φαρμακοποιό του μην τυχόν κάποιος την έχει ήδη στο φαρμακείο του σε stock και να μου στείλει πμ σε περίπτωση που τη βρει.

fasda

Active Member
λαλακης φοβαμαι μην του το κρατησουν και πανε χαμενα 30 ευρο γιατι εδω γερμανια τα ελενχουν πολυ αυτα τα πραγματα

lightworks, απο το Μαΐο που αρχισες Ω3 + Δαφνελαιο, είχες ρίξει την φίνα ?

Πως εφτασες μέσα σε 2 μηνες στην φωτό 30-5-15 που φαίνεται μεγαλούτσικο το πρόβλημα ? Μήπως είναι και λόγω του κοντού κουρέματος ?
Σε αυτή τη φωτο φαίνεται το αποτέλεσμα από shedding που οφείλεται σε α)εποχιακή τριχόπτωση και β)πτώση αδύναμων τριχών για να βγουν νέες (είναι κ το κούρεμα).
Βασικά δε το διευκρίνησα, φινα κ μινοξ τα τελευταία χρόνια παίρνω πιο αραιά, για συντήρηση. Δηλαδή μπορεί αντί για 12 μπουκαλάκια regain το χρόνο να πάρω 5 ή 6. Τη φιναστερίδη μία την αρχίζω μία τη σταματάω (μάλλον έχασα πολύ έδαφος έτσι) γιατί θεωρώ οτι έτσι κρατάω μία σχετική ισορροπία στον οργανισμό μου.

mimis giova

Active Member
Υπάρχει μια αλοιφή η οποία είναι σε έλλειψη αυτή τη στιγμή και την έχω παραγγείλει μέσω φαρμακείου μέσω λίστας αναμονής, αλλά παραμένει άγνωστο το αν και πότε. Το κόστος της είναι 11 ευρώ και σε μακροχρόνια αραίωση (το τονίζω αυτό) θα αυξήσει την απόδοση του ρόλλερ (μόνο σε όσους έχει δείξει πως κάτι κάνει) τουλάχιστον 10 φορές. Υπάρχει ένα γονιδιακό υπόβαθρο που περιέχει μεγάλο ρίσκο από χρήστη σε χρήστη, αλλά εφόσον σταθώ λίγο τυχερός σε αυτό, περιμένω πολύ δυνατά αποτελέσματα.
Λέγεται iruxol mono και θα παρακαλούσα, όποιος μπορεί να ρωτήσει τον φαρμακοποιό του μην τυχόν κάποιος την έχει ήδη στο φαρμακείο του σε stock και να μου στείλει πμ σε περίπτωση που τη βρει.
τι κανει αυτη η αλοιφη ρε gomi????

Εγω ειμαι στους δυο μηνες ρολλερ 1.5μμ και βλεπω τα εξης. Υπαρχει ακομα καποια τριχοπτωση. Σε καποια σημεια πυκνωνω και σε αλλα χειροτερευω. Τα τριγωνακια ας πουμε εχουν τραβηξει προς τα πισω ενω στο μπροστα τμημα του κεφαλιου καθως και αριστερα και δεξια απο αυτο πυκνωνω σιγα σιγα. Τραυματιζω ολο το κεφαλι. Χρησιμοποιω μονο ρολλερ. Τιποτε αλλο. Τι παιζει ρε μαγκες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγω ειμαι στους δυο μηνες ρολλερ 1.5μμ και βλεπω τα εξης. Υπαρχει ακομα καποια τριχοπτωση. Σε καποια σημεια πυκνωνω και σε αλλα χειροτερευω. Τα τριγωνακια ας πουμε εχουν τραβηξει προς τα πισω ενω στο μπροστα τμημα του κεφαλιου καθως και αριστερα και δεξια απο αυτο πυκνωνω σιγα σιγα. Τραυματιζω ολο το κεφαλι. Χρησιμοποιω μονο ρολλερ. Τιποτε αλλο. Τι παιζει ρε μαγκες?
περιεργο,σε καποια σημεια σε πυκνωνει και σε καποια σε αραιωνει.
στην θεση σου θα το συνεχιζα μονο εκει που πυκνωνει,θα σταματουσα στα τριγωνακια πχ.
ασχετο και σχετικο μαζι,δεν βλεπω αλλη βελτιωση στα τριγωνακια ενω φαινοταν οτι κατι παει να γινει και εκει,τωρα που τραυματιζω συστηματικα εκει τιποτα

Και εγώ βλέπω πιο αραιά τριγωνάκια τη στιγμή που το crown γεμίζειo_O

με τι σκουπιζεις?
νερο,μπεταντιν η οινοπνευμα?
Τα πρώτα 8 - 9 ρολλαρίσματα, μόνο νερό και τα τελευταία 4 με νερό κ μετά μπεταντίν. Νομίζω ότι το μπεταντίν δίνει μια πιο ευχάριστη αίσθηση στο τριχωτό την επόμενη μέρα

roller update: 4o ρολλάρισμα χθες πετυχαίνοντας όλο και καλύτερο τραυματισμό. Απολαυστική η μέρα μετά τον τραυματισμό καθότι δεν πέφτει τρίχα (είναι ίσως η 3η φορά που το αναφέρω) και νιωθω το μαλλί να έχει και μια ιδιαίτερη λάμψη την 1η μέρα. Πρώτα εμφανή σημάδια στους κροτάφους με κάποια μικρά και μεγάλα τριχακια τα οποία φαινονται καθαρά! Αυτά και συνεχίζουμε, καλές γιορτές!

fasda

Active Member
μπραβο μπραβο οταν ακουω για καλα αποτελεσματα ευφραίνεται η καρδια μου
το ποτε θα αρχισω και εγω ρολλερ ουτε που το ξερω αναθεμα με..... :(

kapa

Μέλος του προσωπικού
μια αποφαση ειναι:p
μακαρι να υπηρχε και αλλη θεραπεια να την κανεις μονο μια φορα την εβδομαδα και να εχεις επανεκφυση και τις 7 μερες της εβδομαδας,πρωτος εγω θα την ξεκινουσα.
να εχει το ιδιο κοστος με αυτο ομως:cool:
ακομα μαγικο μου φαινεται και εχω ξεπερασει χρονο με αυτην την θεραπεια:rolleyes:
δεν την αλαζω με τιποτα

Ξεκινα σιγα σιγα, εμενα μου παιρνει κατι λιγοτερο απο ωρα η ολη φαση, και μετα μεχρι και για βολτα μπορεις να βγεις, ανετα! Ελαχιστος χρονος απ την καθημερινοτητα σου, πολυ χαμηλο κοστος! Απλα πραγματα..

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπλουζα