Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλύτερα καψαϊκίνη η elma?όσο για τη θεραπεία έχω βγάλει μερικές διάσπαρτα τρίχες στα λιμάνια εύχομαι να πυκνωσουν κ να καλύψουν τα λιμάνια. Τροχό πτώση δεν έχω πλέον. Κάνω ρολερ κάθε 8 με 9 μέρες κ βάζω για πισι ον τις υπόλοιπες 6 πλέον εκχύλισμα δεντρολιβανο. Καπα πως γίνεται ένα ρε γκροουθ. Εμφανίζονται ξαφνικά πολλές τρίχες π από χνουδια γίνονται τρίχες. Η σταδιακά βλέπεις μια μια τρίχα να εμφανίζεται στη περιοχή ώπου στο τέλος πυκνωτει την περιοχη;
η emla δεν ειναι θεραπεια,ειναι αναισθητικη κρεμα.
η καψαικινη βοηθαει λιγο την κατασταση στην ΑΑ.
το δεντρολιβανο και αυτο βοηθαει στην ΑΑ επισης.
τωρα δεν ξερω κατα ποσο βελτιωνεσαι απο την συσκευη η το δενρολιβανο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ποιο δυνατή αν αισθητική είναι η elma η καψαικινη;
δεν εχω δοκιμασει καψαικινη για αναισθησια.
παντως η emla ειναι το ποιο αποτελεσματικο αναισθητικο του εμποριου,χωρις να κανει θαυματα βεβαια,κανω πολλες εφαρμογες για να δουλεψει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

35007

Member
Μια ερώτηση παιδιά σας παρακαλώ, λέω να χρησιμποιήσω dermapen ή dermaroller. Έχετε κάποια ιστοσελίδα για dermapen? για dermaroller είδα παραπάνω.
Και μια συμβουλή χρειάζομαι γιατί έχω κουραστεί πολύ και έχω πελαγώσει.
Τελικά διαγνώστηκα με τριχοριζόγραμμα και τριχοσκόπηση με απότομη διάχυτη τριχόπτωση λόγω έλληψης σιδήρου(αιματολογικές) και βιταμίνης D3. Η εμφανής αραίωση είναι στους κροτάφους προς το μέτωπο, εκεί που είχα και τρελή φαγούρα. Στον ένα κρόταφο με αγωγή σιδήρου βγαίνουν τρίχες καινούργες αλλά αραιές, στον άλλο κροταφο όχι, να ξεκινήσω dermapen στον κρόταφο???? Η τριχόπτωση γενικώς σταμάτησε με τον σίδηρο, Έχω μακρυά μαλλιά μέχρι τους ώμους από 20 χρονών και είμαι 44. Ένας γιατρός μου λέει θα ξαναβγούν με την αγωγή σίδηρου, ένας άλλος μου λέει οτι θα κάνω φαλάκρα. Εσείς τι λέτε??? έχω κουραστεί αδυνατώ να πάρω απόφαση σχετικά.

Ποιος σου ειπε οτι με την ελλειψη D3 θα κανεις τριχοπτωση?

35007

Member
Εχω χρονια ανεπαρκεια D3. Δυστυχως το ανακαλυψα πριν 1.5 χρονο. Παιρνω συμπληρωμα D3. Μηπως σου ειπε αν επανελθουν οι τιμες της βιταμινης αυτης στα φυσιολογικα επιπεδα μπορει να παρατηρηθει και μια καποια τριχοφυια?

Γενικά στα αποτελέσματα αυτά
http://www.hairlossgr.com/threads/dermaroller-μόνο-του-2young2retire.9374/
θεωρώ πως είναι εμφανής η βελτίωση του ανθρώπου. Υπάρχει κάποιος άλλος (εκτός του @kapa που έχει ενημερώσει) που να έχει δει έστω το παραμικρό αποτέλεσμα? (δεν αναφέρομαι απαραίτητα στα παραπάνω αποτελέσματα, τα οποία θεωρώ εντυπωσιακά)
Με την μινοξ θεωρητικά έβγαζες κάποιο χνούδι που ίσως κάποτε( θεωρητικά πάλι ) θα γινόταν τρίχα. Με το roller τι παίζει?

Gibik

Active Member
Εχω χρονια ανεπαρκεια D3. Δυστυχως το ανακαλυψα πριν 1.5 χρονο. Παιρνω συμπληρωμα D3. Μηπως σου ειπε αν επανελθουν οι τιμες της βιταμινης αυτης στα φυσιολογικα επιπεδα μπορει να παρατηρηθει και μια καποια τριχοφυια?
Δυστηχώς δεν αναφέρθηκε σε αυτό ο δερματολόγος και εγώ επίσης δεν τον ρώτησα από λάθος μου γιατί το θεώρησα αυτονόητο ότι η έλλειψη ηλίου δηλαδή η D3 δημιουργεί προβλήματα γενικώς. Πρέπει να ψάξουμε λίγο το θέμα και οι δύο μας...

lalakis

Active Member
Mιλαμε έχουμε ανοίξει φόρουμ για το ρολερ κ δυστυχώς κανένας δεν έχει πει για καλά αποτελέσματα. ..και αυτό δείχνει πολλά. Τελικά το ρολερ μόνο του δε νομίζω να κάνει κατι

kapa

Μέλος του προσωπικού
Mιλαμε έχουμε ανοίξει φόρουμ για το ρολερ κ δυστυχώς κανένας δεν έχει πει για καλά αποτελέσματα. ..και αυτό δείχνει πολλά. Τελικά το ρολερ μόνο του δε νομίζω να κάνει κατι
Άλλο τι νομίζουμε άλλο το τι κάνει.
Είμαστε μόλις δύο μεχρι στιγμής που το χρησιμοποιούμε ένα εύλογο διάστημα.(είπε ο ποιητής και μπήκε στον έβδομο μήνα).
Οι θεραπείες γενικά όσο γρήγορα δίνουν τόσο εύκολα παίρνουν. Είναι κανονας.

Μπλουζα