Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Και σε μένα σταμάτησε το κοκκίνισμα,απο εκεί που κρατούσε στην αρχή 3 μέρες,τώρα την επόμενη μέρα έχει φύγει τελείως
τελικα σε ολους πανω κατω τα ιδια θα κανει,οπως και το ξεφλουδισμα το οποιο εφυγε και αυτο.
το κοκκινισμα σε εμενα ηταν πολυ εντονο που σκεφτομουν να παρω μέτρα,τελικα δεν χρειαστηκε.
δεν φαινεται σχεδον τιποτα ακομα και την ιδια μερα που τραυματιζω,
εχω και ενα 2 μηνο που κατηργησα εντελως το οινοπνευμα,ουτε στο δερμα ουτε στην συσκευη βαζω πλεον.
σκουπιζω το αιμα με βρεγμενο χαρτι και την συσκευη με καυτο νερο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Bασικά μου πέρασε η σκέψη ότι μετά από ποσα περάσματα μπορεί να μην αφήνει ούτε κοκκινίλα, όπως σε πρώτη φάση μειώνεται και το αίμα που βγάζεις από το ρόλερ σιγα σιγα.

Έκοψα και το nu όπως και το folli πιο πριν που χρησιμοποιούσα,ούτε 6 μηνο δεν αντέξανε, χασανε σε απόδοση. Στο τέλος μονο μετά από ρόλερ έβλεπα ότι κάτι έδινε το τοπικό, τις άλλες μέρες ήτανε σαν να μην έβαζα τίποτα.

Τώρα τα έκοψα όλα και το ρόλερ. Έκανα μεγάλη επιφάνεια,nw6 σε έκταση ,δεν ήταν και εύκολο
Μέχρι να τελειώσω όλη αυτήν την επιφάνεια και κάπου στις 10 ρολίες το κάθε μέρος έιχα βουρκώσει απο τον πόνο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bασικά μου πέρασε η σκέψη ότι μετά από ποσα περάσματα μπορεί να μην αφήνει ούτε κοκκινίλα, όπως σε πρώτη φάση μειώνεται και το αίμα που βγάζεις από το ρόλερ σιγα σιγα.

Έκοψα και το nu όπως και το folli πιο πριν που χρησιμοποιούσα,ούτε 6 μηνο δεν αντέξανε, χασανε σε απόδοση. Στο τέλος μονο μετά από ρόλερ έβλεπα ότι κάτι έδινε το τοπικό, τις άλλες μέρες ήτανε σαν να μην έβαζα τίποτα.

Τώρα τα έκοψα όλα και το ρόλερ. Έκανα μεγάλη επιφάνεια,nw6 σε έκταση ,δεν ήταν και εύκολο
Μέχρι να τελειώσω όλη αυτήν την επιφάνεια και κάπου στις 10 ρολίες το κάθε μέρος έιχα βουρκώσει απο τον πόνο.
η μειωση ματωματος σημαινει πτωση εντασης.
δυστυχως εδω αντιπαλος ειναι ο πονος.
δοκιμασε την μεθοδο μου,θα δεις διαφορά,πολυ δυνατο τριψιμο της emla να κοκκινησει το δερμα απο την δυναμη.

sven

Active Member
Δεν είχα μειώσει την πίεση, ισα ισα που ήτανε και πιο δυνατά. Η πρώτη φορά με 1,5 καμια 15ρια κουκίδες αίματος προς το τέλος πιο δυνατά και ουτε ίχνος.

BioMike

Member
Με χρηση κρανους την ιδια μερα ,υπαρχει περιπτωση να εχουμε θεμα?Π.χ καμια μολυνση η οτιδηποτε?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Με χρηση κρανους την ιδια μερα ,υπαρχει περιπτωση να εχουμε θεμα?Π.χ καμια μολυνση η οτιδηποτε?
θεωρητικα οι τρυπες του roller μενουν μια ωρα ανοιχτες.
για να εισαι σιγουρος μπορεις να διαλεξεις καποια ωρα που δεν θα φορεσεις κρανος για τις επομενες 8 ωρες.
πριν πεσεις για υπνο πχ.

zafi1988

Member
kapa μετά απο 7 μέρες και ακόμα ξεφλουδίζω φούλ..πολύ ξεφλούδισμα..σήμερα κανονικά είναι να κάνω.Να ρολλάρω κανονικά η ν περιμένω μεχρι να σταματήσει kapa;

kapa

Μέλος του προσωπικού
kapa μετά απο 7 μέρες και ακόμα ξεφλουδίζω φούλ..πολύ ξεφλούδισμα..σήμερα κανονικά είναι να κάνω.Να ρολλάρω κανονικά η ν περιμένω μεχρι να σταματήσει kapa;
ακολουθεις την ερευνα?μια φορα την εβδομαδα τραυματισμο χωρις λοσιον την μερα του ρολαρισματος?
αν ναι συνεχιζεις κανονικα,τα ξεφλουδισματα θα σταματησουν απο ενα σημειο και μετα.
απο οτι φαινεται θα σταματησει να σου κανει και οπτικο ερεθισμο

zafi1988

Member
Ακολουθω με μια ιδιομωρφία..αμέσως μετα επειδη ηταν εντονο το αιματωμα οπως θα δεις και στις φωτο λουζωμαι με fungoral..Και απο τη στιγμη που το ρολλαρισμα το κανω γυρω στις 11 το βραδυ βαζω shenmin+μινοξ την επομενη μερα στις 8 το βραδακι δηλαδη γυρω στις 20 ωρες μετα για να προλαβει να στεγνωσει..ειμαι ενταξη με αυτο το πλανο ?

Συνημμένα

• crown.JPG
    crown.JPG
    17.3 KB · Προβολές: 130
  • crown2.JPG
    crown2.JPG
    30 KB · Προβολές: 128
  • hairline.JPG
    hairline.JPG
    26 KB · Προβολές: 127

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ακολουθω με μια ιδιομωρφία..αμέσως μετα επειδη ηταν εντονο το αιματωμα οπως θα δεις και στις φωτο λουζωμαι με fungoral..Και απο τη στιγμη που το ρολλαρισμα το κανω γυρω στις 11 το βραδυ βαζω shenmin+μινοξ την επομενη μερα στις 8 το βραδακι δηλαδη γυρω στις 20 ωρες μετα για να προλαβει να στεγνωσει..ειμαι ενταξη με αυτο το πλανο ?
θα ελεγα το λουσιμο πριν το ρολαρισμα,το αιμα εγω το σκουπιζω με βρεγμενο χαρτι.
δεν ξερω ποιες ουσιες θα βοηθουσαν η θα πηγαιναν πισω την θεραπεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
this HTML class. Value is http://master-lista. Δείτε κ αυτό. Καπα με νερό είναι το πανί που το σκουπιζεις
φτιαξε αν μπορεις το λινκ,δεν εμφανιζει κατι....
ναι μονο με βρεγμενο χαρτι σκουπιζω το δερμα.
και μονο με καυτο νερο πλενω την συσκευη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
η τελευταια αναισθησια που εκανα ηταν σκετη επιτυχια.
δεν μετρησα αν εκανα 5 η 7 εφαρμογες της κρεμας.
παντως απο ενα σημειο και μετα ετριβα με πολυ δυναμη την κρεμα και δεν ενιωθα κατι στο δερμα.
πλησιασα αρκετα την ενεσιμη αναισθησια.
οποτε αν καποιος ποναει πολυ,ακολουθηστε;)

zafi1988

Member
To βουρτσισμα θα κανει τα πραγματα καλυτερα η θα ειναι επιπλεον επιβαρυνση λετε μετα απο τοσα ρολαρισματα?δεν μιλαω για την ιδια μερα.Εγω βουρτσιζω μετα απο κανα 2 μερες γιατι βοηθαει στο να φυγουν οι φλουδες.

Tsaki

Member
Κάποιος να ανεβάσει ένα βίντεο πως ρολαρουμε για να δούμε και εμείς οι νέοι.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dynamics

Active Member
περιμενω το ρολλερ και εγω και οπως ειχα πριν λιγες μερες ενα βιντεο θα ειχαμε καταλαβει 100% τι πρεπει να κανουμε

lalakis

Active Member
Φτιάξε κρέμα καψαϊκίνης!!

Η κρέμα καψαϊκίνης που θα παρουσιάσω παρακάτω είναι μια αλοιφή που βασίζεται στη καυτερή πιπεριά. Είναι ένα πολύ δημοφιλές εναλλακτικό φάρμακο για τον τοπικό, μυικό ή και αρθριτικό πόνο. Η καψαϊκίνη, όπως διαβάσαμε στα άρθρα για το πιπέρι cayenne, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη ουσία για την ανακούφιση από τον πόνο και αποτελεί συστατικό σε πολλές φαρμακευτικές κρέμες του εμπορίου.

Η παρακάτω αλοιφή έχει το πλεονέκτημα οτί εσείς καθορίζετε τα συστατικά όπως και το πόσο δυνατή θα τη κάνετε. Ουσιαστικά φτιάχνουμε μια κηραλοιφή με προσθήκη καυτερής πιπεριάς.

Δείτε επίσης: Η μαγική κηραλοιφή για το σύγκαμα

Θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας μελισσοκέρι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη καυτερού πιπεριού habañero

Παρασκευή:
Η διαδικασία είναι γνωστή. Λιώνουμε το μελισσοκέρι σε bain marie, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν τα υλικά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το πιπέρι ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε το μείγμα σε ένα καθαρό και αποστειρωμένο βαζάκι και το αφήνουμε να κρυώσει και να στερεοποιηθεί. Διατηρείτε το στο ψυγείο για περισσότερη διάρκεια ζωής. Θα σας βγάλει ένα χειμώνα άνετα.

Σημειώσεις:
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι αρκετά δυνατή. Το ιδανικότερο πιπέρι είναι το habañero, γιατί είναι πιο ψηλά στη κλίμακα Scoville και περιέχει περισσότερη καψαϊκίνη από τα υπόλοιπα. Αν δε μπορείτε να το βρείτε στην ελληνική αγορά χρησιμοποιήστε cayenne. Δοκιμάστε πρώτα την αλοιφή σε κάποιο σημείο του σώματος, μήπως δεν γίνει αρκετά δυνατή (ή το αντίθετο!) και χρειαστεί να βάλετε περισσότερο πιπέρι (ή να την αραιώσετε!).
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έλαιο άρνικας μαζί με το ελαιόλαδο, σε αναλογία 3:1, για επιπλέον ανακούφιση από τον πόνο. Εξάλλου το λάδι από άρνικα είναι εξειδικευμένο στους μυικούς πόνους.
Να μεταχειρίζεστε το πιπέρι με προσοχή και αν είναι δυνατόν με γάντια για να αποφύγετε το κάψιμο.

Προφυλάξεις χρήσης
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στη καψαϊκίνη. Αν είστε ένας από αυτούς μη δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη αλοιφή.
Μη χρησιμοποιείτε την αλοιφή πάνω στο πρόσωπο, σε βλεννογόνους (γεννητικά όργανα, στόμα, μύτη) ή σε ανοικτές πληγές. Αποφύγετε κάθε επαφή με τα μάτια. Η καψαϊκίνη καίει και μπορεί να προκαλέσει θερμικό έγκαυμα στις ευαίσθητες περιοχές του σώματος.
Μη τη χρησιμοποιείτε σε καμιά περίπτωση πάνω σε παιδιά. Φυλάγετε τη μακριά τους.
Συχνά παρατηρείται ερυθρότητα και αίσθημα καύσου στο σημείο εφαρμογής μετά τη χρήση της αλοιφής. Αυτό το γεγονός οφείλεται στη δράση της καψαϊκίνη. Αν παρόλ` αυτά νιώσετε έντονο κάψιμο ή πόνο ξεπλύνετε τη κρέμα με κρύο νερό και αναζητήστε ιατρική συμβουλή.

Προειδοποίηση: Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού περιεχομένου. Ο συντάκτης του άρθρου δε φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή τραυματισμό προκύψει από τη κακή χρήση της αλοιφής ή των συστατικών της. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα τι γνώμη έχεις γιαυτό το homemade?
δεν υπαρχει λογος να μπλεξει καποιος με κατασκευη απο την στιγμη που υπαρχουν ετοιμα σκευασματα και πολυ φθηνα.
στα φαρμακεια μας εχουμε την λεοντος http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/leondos που λαδωνει σαν γρασαδόρος(την εχω δοκιμασει) και απο εξω μπορει να παρει καποιος το thermascalp http://www.hairlossgr.com/threads/greensations-thermascalp-natural-scalp-repair.9159/
το οποιο δεν λαδωνει ειναι αρκετα φθηνο και ειναι λοσιον καψαικινης.
η καψαικινη εχει δοκιμαστει γενικα,δεν κανει και θαυματα,θα ελεγα οτι πλησιαζει το folligen.

lalakis

Active Member
Καλύτερα καψαϊκίνη η elma?όσο για τη θεραπεία έχω βγάλει μερικές διάσπαρτα τρίχες στα λιμάνια εύχομαι να πυκνωσουν κ να καλύψουν τα λιμάνια. Τροχό πτώση δεν έχω πλέον. Κάνω ρολερ κάθε 8 με 9 μέρες κ βάζω για πισι ον τις υπόλοιπες 6 πλέον εκχύλισμα δεντρολιβανο. Καπα πως γίνεται ένα ρε γκροουθ. Εμφανίζονται ξαφνικά πολλές τρίχες π από χνουδια γίνονται τρίχες. Η σταδιακά βλέπεις μια μια τρίχα να εμφανίζεται στη περιοχή ώπου στο τέλος πυκνωτει την περιοχη;

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα