ManCyprus87
Well-Known Member
Άψογη φυσικότητα, λες και δεν έγινε ποτέ ΜΜ.
Να το χαίρεσαι φίλε!
Να το χαίρεσαι φίλε!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στο ενα mg ςιμαι ακομα τωρα λεω σιγα σιγα να το ριξω στο 0.5Το πλάνο συντήρησης των υπολοίπων μαμά μαλλιών σου παραμένει το φίνα 0.5mg/day;
Τα πλαινα μου εδω και μερικα χρονια αυτη ειναι η εικονα τους,να φανταστεις με φινα ειναι λιγο καλυτερα!Ειναι αδυναμια σε συνδυασμο με χρωμα και φορα τριχας που δινει αυτη την εικονα,βεβαια σε λιγο πιο μακρυ δεν φαινεταιΕξαιρετικό πάνω, αλλά μόνο εγώ βλέπω αδύναμα τα πλαινά?
Τότε να τα κόβεις πιο κοντά στο πλάι κάτι σαν την φώτο mid taper fade γιατί έτσι φαίνεται λες και έχεις retro. Το πάνω πάντως είναι μπόμπα!Τα πλαινα μου εδω και μερικα χρονια αυτη ειναι η εικονα τους,να φανταστεις με φινα ειναι λιγο καλυτερα!Ειναι αδυναμια σε συνδυασμο με χρωμα και φορα τριχας που δινει αυτη την εικονα,βεβαια σε λιγο πιο μακρυ δεν φαινεται
Η φορά και η κατεύθυνση σε αυτά τα 500 που μπήκαν πίσω φαίνεται πολύ ωραία.Και μια πισω
Οχι φιλε μου εκει κατω ο κουρεας τα πηρε πιο κοντα απ τα υπολοιπα,στο ιδιο μηκος δεν φαινεται διαφοραΕμφανής η Retro κάτω δυστυχώς .Πολύς κόσμος έτσι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.