Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ωραιοςΜόλις τις έβγαλα....
Είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε να με δει και από κοντά.
Αν χρειαστεί από @CVIAL να με δει επίσης στη διάθεσή του για τυχόν μετρήσεις κλπ.
μπερδεψες τα νηματα μου φαινεται χαχαχαΜόλις τις έβγαλα....
Είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε να με δει και από κοντά.
Αν χρειαστεί από @CVIAL να με δει επίσης στη διάθεσή του για τυχόν μετρήσεις κλπ.
Το έκανα για πιο άμεσα.μπερδεψες τα νηματα μου φαινεται χαχαχα
Πολυ καλος παντως, μονο η δοτρια χαμηλα θα πρεπε να φαινεται καλυτερα , ο φιλος σου εδω πως πηγε;
Βαλτες αν μπορεις και στο δικο σου νημα να ειναι ολοκληρωμενο, περιμενουμε τις φωτο του dimΤο έκανα για πιο άμεσα.
Τον πήρα τηλέφωνο θα ανεβάσει...πήγε εξαιρετικά πάντως!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οι φωτογραφιες δεν ειναι πολυ καλες αλλα με βαση αυτες το αποτελεσμα φαινεται πολυ δυνατο!!Εδώ η τελική εικόνα του φίλου.
Απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα επίσης, πιάνοντας πολύ υψηλά επίπεδα φύτρωσης και φυσικότητας.
Προβολή συνημμένου 62499Προβολή συνημμένου 62500
Τι φωτογραφίες θα ήθελες για να τις κρίνεις καλές?Οι φωτογραφιες δεν ειναι πολυ καλες αλλα με βαση αυτες το αποτελεσμα φαινεται πολυ δυνατο!!
Τι φωτογραφίες θα ήθελες για να τις κρίνεις καλές?
Να προσπαθήσω να σε ικανοποιήσω
Σε ποιες φωτογραφιες αναφερεσαι; Νομιζω μπερδευεσαι με τις φωτο του Πανου που ανεβασε καταλαθος, αυτο ειναι το νημα του DimΔυνατό αποτέλεσμα με μόνο μικρό προβληματισμό στην δότρια με κοντό μαλλί (φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένη). Με μακρύ πιστεύω δεν φαίνεται τίποτα. Από τα πολύ δυνατά του Τυρκαλά!
Για αυτήν λέω. Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο;Σε ποιες φωτογραφιες αναφερεσαι; Νομιζω μπερδευεσαι με τις φωτο του Πανου που ανεβασε καταλαθος, αυτο ειναι το νημα του Dim
Οχι, αυτη ειναι η φωτο που ανεβασε καταλαθος ο Πανος και ειναι το δικο του αποτελεσμαΓια αυτήν λέω. Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο;