dimitris50423
Well-Known Member
καλησπερα σε ολους.. ειμαι καινουριος στο φορουμ.. εκανα προσφατα μεταμοσχευση μαλλιων. πριν μια εβδομαδα με την τεχνικη fue. συνολο 2300 τριχοθυλακια τα οποια βγαζαν 5200 τριχες. μεσο ορο 2,3 τριχες ανα τριχοθυλακιο.. εχουν περασει 10 μερες ακριβως απο την επεμβαση.. σημερα ξεκινησα και τη μινοξιδιλη 5% . πονος καθολου κατα την επεμβαση ουτε μετα την επεμβαση. το ιδιο βραδυ πηρα ενα παυσιπονο μηπως και πονεσω αλλα τσαμπα το πηρα.. λιγο πρηξιμο κατεβηκε στο μετωπο και λιγο προς τα ματια αργοτερα το οποιο σημερα στη δεκατη μερα δεν φαινεται τιποτα.. το σκεφτομουν καποια χρονια να το κανω.. ειμαι 30 χρονων. την αποφαση την πηρα βλεποντας ενα γνωστο μου που ειχε κανει στη συγκεκριμενη κλινικη. καποια στιγμη θα δειξω και φωτο απο το πριν και μετα να μου πειτε τη γνωμη σας.. εγω ειμαι ευχαριστημενος προς το παρον που ειναι κοντα.. αργοτερα θα δειξει.. αυριο ισως βαλω και φωτογραφιες. διαβαζα εδω και καιρο τις αναρτησεις σας και σημερα εφτιαξα λογαριασμο να σας πω τη δικη μου εμπειρια..
Στη μμ μου στην εξαγωγη και τοποθετηση μοσχευματων συμμετειχαν ο κ βε^%ης και η Αντων%α.
Στη μμ μου στην εξαγωγη και τοποθετηση μοσχευματων συμμετειχαν ο κ βε^%ης και η Αντων%α.
Τελευταία επεξεργασία: