dimitris50423
Well-Known Member
φυσικα και τον ρωτησα τον γιατρο πως τον εμαθαν στο εξωτερικο.. η απαντηση ηταν mouth to mouth. ρωτησα και τον Δανο και μου απαντησε οτι εκανε ενας φιλος του στον βεκρη και οτι για να κανει στη χωρα του επρεπε να δωσει για 2 συνεδριες 32000 crowns μου ειπε κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα.. το οποιο σε ευρω δεν ξερω ποσο ειναι αλλα ειναι πολλα..
aeratos το σχεδιο οχι δεν το εφτιαξα εγω μου το εφτιαξε σε 30 δευτερα μετρωντας με χαρακα απο τα φρυδια μου μεχρι κροταφους και απο τη μυτη μεχρι στο μεσο του hairline το ζωγραφισε μου το εδειξε του ειπα οκ και τελος.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα μερικοι κανουν στριπ οταν μπορεις να κανεις fue. (κοψιμο ραψιμο χαμογελα αιματα μονιμο σημαδι)
aeratos το σχεδιο οχι δεν το εφτιαξα εγω μου το εφτιαξε σε 30 δευτερα μετρωντας με χαρακα απο τα φρυδια μου μεχρι κροταφους και απο τη μυτη μεχρι στο μεσο του hairline το ζωγραφισε μου το εδειξε του ειπα οκ και τελος.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα μερικοι κανουν στριπ οταν μπορεις να κανεις fue. (κοψιμο ραψιμο χαμογελα αιματα μονιμο σημαδι)