Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

dimitris50423

Well-Known Member
aerate καλα εκανες και ειπες να βαλω φωτο. οντως δεν χρειαζστηκε να ζητησεις σε εμενα φωτογραφιες. προλαβαιναν αλλοι :p
μολις θα εχω φωτο θα βαλω.. συμφωνω οτι εχουν πολυ καλη αναλυση οι φωτο του cvial. απευθειας σε ηλιο δεν θυμαμαι να εχω δει καμια ουτε απο τον cvial απο οτι θυμαμαι. αν κανω λαθος διορθωστε με. ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
αν δεν ήμουν καλυμμένος δημητρη θα στα είχα χώσει από τότε,δέν θα περίμενα κανέναν να σου πει τίποτα..νομίζω το πιστεύεις αυτό! νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν με αυτό..χαχαχα:p
aerate καλα εκανες και ειπες να βαλω φωτο. οντως δεν χρειαζστηκε να ζητησεις σε εμενα φωτογραφιες. προλαβαιναν αλλοι :p
μολις θα εχω φωτο θα βαλω.. συμφωνω οτι εχουν πολυ καλη αναλυση οι φωτο του cvial. απευθειας σε ηλιο δεν θυμαμαι να εχω δει καμια ουτε απο τον cvial απο οτι θυμαμαι. αν κανω λαθος διορθωστε με. ;)

giodion

Member
Δημητρη σορρυ ρε φιλε αν το εχεις αναφερει, αλλα πλεον το thread σου εγινε τεραστιο και δεν εχω προσεξει αν σου εκαναν στην κλινικη καποια ειδους προβλεψη για την πορεια των μμ μαλλιων...

bruno1989

Active Member
Δημήτρη να ρωτήσω και γενικά όσοι ξέρουν.
Είμαι στους 4 μήνες και παρατηρώ όταν λούζομαι 4-5 τρίχες στα χέρια μου και μερικές είναι μεταμοσχευμενες.
Είναι λογικό αυτό?

bruno1989

Active Member
Λογικο ειναι.Ξεκινησε ο κυκλος τους.
Να μην ανησυχώ δηλαδή? Γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια λίγο.
Και θυμήθηκα την ιστορία του μπούκλα που διάβασα εκτενώς χθες το βράδυ.
Από την άλλη λογικό μου φαίνεται να πέφτουν και να ξανά βγαίνουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
giodion προβλεψη πριν ολοκληρωθει η φυτρωση η απο εδω και περα; απο εδω και περα θελω να πιστευω οτι θα μεινουν για πολλα χρονια τα μεταμοσχευμενα αφου ειναι απο ζωνη σταθερης τριχοφυιας και μαλιστα την καλυτερη. (μονο πισω οχι πλαινα). Bruno μπορει να ειναι και μαμα μαλλια αυτα που βλεπεις η να ειναι τριχες μμ που δεν επεσαν καιφευγουν τωρα. Νομιζω οτι φευγουν πολλες παραπανω με το λουσιμο κ απλα δεν το καταλαβαινουμε.

bruno1989

Active Member
giodion προβλεψη πριν ολοκληρωθει η φυτρωση η απο εδω και περα; απο εδω και περα θελω να πιστευω οτι θα μεινουν για πολλα χρονια τα μεταμοσχευμενα αφου ειναι απο ζωνη σταθερης τριχοφυιας και μαλιστα την καλυτερη. (μονο πισω οχι πλαινα). Bruno μπορει να ειναι και μαμα μαλλια αυτα που βλεπεις η να ειναι τριχες μμ που δεν επεσαν καιφευγουν τωρα. Νομιζω οτι φευγουν πολλες παραπανω με το λουσιμο κ απλα δεν το καταλαβαινουμε.
Είναι και μεταμοσχευμενες τις καταλαβαίνω με το που τις βλέπω. Απλά νόμιζα ότι θα αργουσαν να κάνουν το κύκλο τους.
Επίσης υποτίθεται ότι μετα από 3μιση μήνες μινοξ θα άρχισε η μείωση τριχόπτωσης.
Επίσης είναι καλύτερο αφρός regain?
Γιατί μέχρι τώρα έπαιρνα μινοξ από το βεκρη και μου προκάλεσε ξηροδερμια και το γύρισα σε αφρό. Αλλά πανάκριβος ρε γαμωτο

naruto

Well-Known Member
μπορει να παρεις αφρο απο ebay
rogaine foam,η αμερικανικη μαρκα.πολυ φθηνοτερα σε σχεση με το φαρμακειο

dimitris50423

Well-Known Member
Η λοσιον φερνει ξηροδερμια κ εγω για αυτο γυρισα σε αφρο. Παρε απο ιντερνετ. Απο φαρμακειο ειναι λιγο κατω απο 40 ευρω. Τι σαμπουαν βαζεις bruno δοκιμασε κ κανα αλλο να δεις πως θα παει. Εγω βαζω εναλλαξ

bruno1989

Active Member
Η λοσιον φερνει ξηροδερμια κ εγω για αυτο γυρισα σε αφρο. Παρε απο ιντερνετ. Απο φαρμακειο ειναι λιγο κατω απο 40 ευρω. Τι σαμπουαν βαζεις bruno δοκιμασε κ κανα αλλο να δεις πως θα παει. Εγω βαζω εναλλαξ
Λουζομαι 3 φορές την βδομάδα με frezyderm, 3 με nanogen και 2 με h&s

dimitris50423

Well-Known Member
Αν βγαλεις νιφαδες απο την ξηροδερμια μπορει να σου ριξει τριχες. Γυρνα το σε αφρο. Απο ιντερνετ που ειναι πιο φθηνος. Μια χαρα τα σαμπουαν.

dimitris50423

Well-Known Member
Για τα μαμα οχι δεν ρωτησα. Κανονικα δε θα επρεπε ουτε τοση αραιωση να ειχα. Ο παππους μου που ειχε τα λιγοτερα μαλλια στο σοι στα 85 του ειχε πιο πολλα μαλλια απο μενα :D. τωρα αν αραιωσω με τα χρονια βλεπουμε. Τη λυση την ξερω πλεον ;)

Μπλουζα