vlafo
Well-Known Member
Με 120g θα ξεκίναγε το μαλλί από το κούτελο.Μιλάμε δηλαδή για γύρω στις 115-120g, εξαιρετικό νούμερο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.
120 τρίχες max ανά τετραγωνικό δηλ 50g σκάρτα.
Με 120g θα ξεκίναγε το μαλλί από το κούτελο.Μιλάμε δηλαδή για γύρω στις 115-120g, εξαιρετικό νούμερο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν υποστηριζω την συγκεκριμενη τακτικη ουτε ομως ειμαι εναντιον της.Αναφερω το πρωτοκολλο εξαγωγης που εφαρμοζει ο συγκεκριμενος γιατρος οταν κρινει οτι οι συνθηκες το δικαιολογουν,καθως και την λογικη του πισω απο αυτο.Ισως υπαρχουν και επιπροσθετοι λογοι που προτιμα να αφηνει την μια μερια ανεγγιχτη.Παντως τα αποτελεσματα περιστατικων δεν δειχνουν να υπαρχει καποιο προβλημα με την δοτρια,οποτε δεν ειναι μη ασφαλης η λανθασμενη.Απο οσο ξερω χρονια το ακολουθει αυτο το pattern εξαγωγης.Και παλι ομως,δεν ειναι καθολικο ουτε πανακεια.Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτή την λογική. Το σωστό είναι αμφίπλευρα για οποιοδήποτε νούμερο. Τι πάει να πει να αφήσει άθικτη την μια temporal και την parietal για να βρει μόνο τρίχα την επόμενη φορα. Με το ίδιο σκεπτικό παίρνεις και από τις 2 λιγότερα και στην επόμενη παίρνεις αυτά που θέλεις πάλι και από τις 2. Η συμμετρία εξαγωγής είναι η πιο σίγουρη και safe μέθοδος για την εικόνα της δότριας.
Δεν υποστηριζω την συγκεκριμενη τακτικη ουτε ομως ειμαι εναντιον της.Αναφερω το πρωτοκολλο εξαγωγης που εφαρμοζει ο συγκεκριμενος γιατρος οταν κρινει οτι οι συνθηκες το δικαιολογουν,καθως και την λογικη του πισω απο αυτο.Ισως υπαρχουν και επιπροσθετοι λογοι που προτιμα να αφηνει την μια μερια ανεγγιχτη.Παντως τα αποτελεσματα περιστατικων δεν δειχνουν να υπαρχει καποιο προβλημα με την δοτρια,οποτε δεν ειναι μη ασφαλης η λανθασμενη.Απο οσο ξερω χρονια το ακολουθει αυτο το pattern εξαγωγης.Και παλι ομως,δεν ειναι καθολικο ουτε πανακεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λόγω lockdown κλπ, δεν έχω καταφέρει να κουρευτώ..
Κατά τη γνώμη μου, πέρασα μια σχετικά δύσκολη μετεγχειρητική φάση, κάπου στην 4η με 9η εβδομάδα με αρκετή ερυθρότητα και αρκετές κύστες/σπυράκια σε βαθμό που είχα ανησυχήσει. Έκανα 2-3 επιπλέον επισκέψεις στη κλινική και ο ιατρός ήταν απόλυτα καθησυχαστικός.
Κάναμε σε κάθε επίσκεψη καθαρισμό, προσωρινά διακόψαμε τη μινοξιδίλη, κάναμε και ένα PRP.
(Εδώ εκτίμησα το γεγονός ότι ο ιατρός είναι δίπλα στο σπίτι μου και όχι σε μία άλλη χώρα/πόλη..)
Κάπου στην 9η εβδομάδα άρχισε επιτέλους να βλέπω υποχώρηση της ερυθρότητας και να αρχίζει το αποτέλεσμα να δείχνει.
Εύχομαι να συνεχίσουν όλα καλά.