Φιλε μου ,ξέρω όπως έγραψες πέρασες δύσκολες στιγμές όταν ήσουνα σχεδόν παιδί ακόμα.
Γιώργο μην τα γράφεις αυτά σε παρακαλώ.
Φιλε μου ,ξέρω όπως έγραψες πέρασες δύσκολες στιγμές όταν ήσουνα σχεδόν παιδί ακόμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι έχεις δίκιο, να το σβήσω;Γιώργο μην τα γράφεις αυτά σε παρακαλώ.
Εγινε, αλλά έχω να πω ένα τελευταίο εδώ κατά κάποιο τρόπο η κλινική είναι περίπου 5000 ευρω μείον προς εμένα και ο φίλος επιμένει ότι πρέπει να είμαι στο τέλος και ευχαριστημένος με ένα μετριότατο αποτέλεσμα ,αυτό πιστεύω θα εξοργιζε τον κάθε έναν εδώ μέσα.
Έχεις δίκαιο να λες ότι λες, εσυ πλήρωσες για το δικό σου το κέφαλι και δεν είναι όπως θα ήθελες συν το ότι δε τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα όπως μας τα περιέγραψες.Εγινε, αλλά έχω να πω ένα τελευταίο εδώ κατά κάποιο τρόπο η κλινική είναι περίπου 5000 ευρω μείον προς εμένα και ο φίλος επιμένει ότι πρέπει να είμαι στο τέλος και ευχαριστημένος με ένα μετριότατο αποτέλεσμα ,αυτό πιστεύω θα εξοργιζε τον κάθε έναν εδώ μέσα.
Σωστό, αλλά μην κάνετε προσωπικές αναφορές.Εγινε, αλλά έχω να πω ένα τελευταίο εδώ κατά κάποιο τρόπο η κλινική είναι περίπου 5000 ευρω μείον προς εμένα και ο φίλος επιμένει ότι πρέπει να είμαι στο τέλος και ευχαριστημένος με ένα μετριότατο αποτέλεσμα ,αυτό πιστεύω θα εξοργιζε τον κάθε έναν εδώ μέσα.
Ναι σωστό αυτό που λες αλλά δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το θέμα στην όλη ιστορία ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει για προσωπικούς λόγους που έχει.Σωστό, αλλά μην κάνετε προσωπικές αναφορές.
Φίλε Γιώργο έχεις δίκιο στο ότι η κλινική ειναι κατά κάποιο τρόπο 5000 € μείον προς εσένα αφού δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα όπως μας λες και άλλα συμφωνήσατε πριν και άλλα έκανε μετά το οποίο ειναι τουλάχιστον απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει.Εγινε, αλλά έχω να πω ένα τελευταίο εδώ κατά κάποιο τρόπο η κλινική είναι περίπου 5000 ευρω μείον προς εμένα και ο φίλος επιμένει ότι πρέπει να είμαι στο τέλος και ευχαριστημένος με ένα μετριότατο αποτέλεσμα ,αυτό πιστεύω θα εξοργιζε τον κάθε έναν εδώ μέσα.