minoxidilis
Active Member
Κριμα ρε φιλε θα πηγαιναμε μαζι,απλα δεν ξαναποσταρα πως θελω να κανω cinik γιατι ειχε παρει φωτια το thread τοτε,κριμα ρε γαμωτο και εψαχνα ατομο,εγω ειμαι για σεπτεμβρη,2 επιλογες cinik η dhi.Σου ευχομαι απο καρδιας οτι καλυτερο,απο τους οικονομικους γιατρους ειναι απο τις καλυτερες επιλογες,εκτος αν ειναι fake ολα αυτα που ποσταρουν σε αλλα σαιτ.Καλη τυχη φιλαρακι μην ξεχασεις το forum να κανεις update τα αποτελεσματαΚαλησπέρα. Είμαι νέο μέλος αλλά παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια. Μετά από 3 χρόνια μινοξιδιλης αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για μεταμόσχευση. Ειμαι 30 χρόνων και άρχισα να έχω τριχόπτωση αν θυμάμαι καλά από τα 26 με 27 και μετά. Άρχισα την αναζήτηση για μεταμόσχευση ένα χρόνο πριν. Διαβάζοντας σε αυτό το φόρουμ για τις ελληνικές κλινικές και τα αποτελέσματα τους αποφάσισα να ψάξω στην τουρκια. Πρώτη επιλογή erdogan. Δεν τον επέλεξα λόγο της τιμής του αλλά και το ότι ήθελε να μπω σε θεραπεία φινας. Δεύτερη επιλογή και για εκεί κατέληγα dr demirsoy. Τον απέρριψα γτ ήθελε να πάρω φίνα 6 μήνες πρίν και 3 μετά την μεταμόσχευση αλλιώς θα έχανα την εγγύηση του αποτελέσματος σε περίπτωση αποτυχίας. Αποφασισμένος να μην χρησιμοποιήσω τίποτα παραπάνω από μινοξιδιλη έψαχνα κάτι ώστε να πάρω εγγυήσεις χωρίς φίνα. Κάποιος φίλος που έκανε μεταμόσχευση στην Ελλάδα μου πρότεινε τον Dr Cinik. Διάβασα διάφορα φόρουμ στο εξωτερικό και βρήκα περιστατικά που μου φάνηκαν αληθινά και αξιόλογα. Επικοινωνισα με τον dr cinik μέσα από την σελίδα του με mail. Με έδωσε 10 χρόνια εγγύηση για ότι κάνει αλλιώς επιστροφή χρημάτων ή διορθωτικη επέμβαση χωρίς να πάρω καθόλου φίνα. Έστειλα φωτογραφίες και μου είπε ότι θα χρειαστώ 2700 με 3000 τριχοθυλάκια. Έκλεισα το ημερομηνία και στις 27/7/2018 θα γίνει η μεταμόσχευση. Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μαζί σας γτ νομίζω δεν έκανε κάποιος εδώ στο φόρουμ στον dr cinik.