Ναι ειναι σχε
ναι ειναι σχετικο και ειναι κ αλλοι παραμετροι που θα παιξουν. Εχει δικιο ο CVIAL νομιζω οτι θα πιασουμε την πλειοψηφια εδω. Σηκωνει κουβεντα-δεν νομιζω να βγαλουμε ακρη
. Δεν εχω βγαλει ακομα ουτε εγω, αλλα ακολουθουμε guide lines ολοι. Δλδ ρε παιδια συγνωμη, εγω που πασχω απο τριχοπτωση, και μετα απο 10 χρονια αγωνα με συντηριτικες θεραπειες, που θα κανω επιτελους την 1η μου μμ, και θα συνεχισω και καποιες θεραπειες παντα στο τεμπο με ευχαριστει εμενα κ το πορτοφολι μου- με τη δοτρια που εχω (που ειναι μετρια μαλακο μαλλακι και δεν εχω και χ4χ5 τριχοθ) αν χρειαστω 2η μμ στα 48-50 μου θα πρεπει να στεναχωρηθω? ή αν οι μεταμοσχευσεις μου στην ηλικια των 68-70 αρραιωσουν σιγα σιγα πρεπει να στενχωρηθω? ειμαι συνηδητοποιημενος. εγκλημα στο χωρο αυτο θεωρω αυτον που δεν πρεπει να κανει μεταμοσχευση ή του λενε ψεματα ή του υποσχονται οπτασιες μεγαλειων. εγκλημα ειναι να σου χαλασει τη δοτρια ενας σκραπας ιατρος απειρος και να μην εχει να δουλεψει καποιος αλλος. Εγλημα θεωρω να σου λενε αλλα και να σου βαζουν αλλα - ευθυνοφοβοι και ανασφαλεις ιατροι. Δεν θεωρω εγλημα ουτε λογος για στεναχωρια οταν θα εχω εγγονια να αδυνατισει το μαλλι μου- και θα αδυνατησει δεν θα καραφλιασεις ευκολα, καλυψη θα εχεις λιγοτερη πυκνωση βεβαια σαν παππους. Ανοιχτηκα και εξεφρασα τη γνωμη μου, θα ηθελα πολυ να ακουσω και τουσ αλλους εδω, ειναι σημαντικο για εμενα να καταλαβω πωσ σκεφτονται και τι προσδοκουν σε ολο το φασμα των δεκαετιων που εχουμε μπροστα μας