Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου . Θα δείξουν οι μήνες !!Καλη επιτυχια....καλα θα πας
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου . Θα δείξουν οι μήνες !!Καλη επιτυχια....καλα θα πας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ πολύ !!!!Καλή επιτυχία και φύτρωση φίλε.
Καλησπέρα συναγωνιστή, σε ευχαριστώ πολύ καταρχάς !Καλή επιτυχία και καλή φύτρωση, συναγωνιστή! Κι εμένα για Γιαμάν με κόβω, προς Δεκέμβρη μεριά.
Από περιέργεια, αντιλήφθηκες έτσι έντονο 'καραφλοτουρισμό' στην Τουρκία; Κυκλοφοράγανε πολλοί με ξούρα/επίδεσμο ή σε κοιτάγανε λίγο σαν εξωγήινο στο γυρισμό; Όχι πως είναι αποτρεπτικός παράγοντας, αλλά έχω μια μικρή περιέργεια για το 'κοινωνικό' ας πούμε του πράγματος.
2019 γινόταν κανονικά της πουτάνας και 2-2 3-3Καλή επιτυχία και καλή φύτρωση, συναγωνιστή! Κι εμένα για Γιαμάν με κόβω, προς Δεκέμβρη μεριά.
Από περιέργεια, αντιλήφθηκες έτσι έντονο 'καραφλοτουρισμό' στην Τουρκία; Κυκλοφοράγανε πολλοί με ξούρα/επίδεσμο ή σε κοιτάγανε λίγο σαν εξωγήινο στο γυρισμό; Όχι πως είναι αποτρεπτικός παράγοντας, αλλά έχω μια μικρή περιέργεια για το 'κοινωνικό' ας πούμε του πράγματος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα ναι φυσικά και μου έδωσε φίνα . Έχω πάει εδώ σε Ελλάδα ακόμα και στον ζοντο. Σε ευχαριστώ κιόλας για την ευχή σου.28 ετών είμαιΚαλησπερα και καλη επιτυχια!Ειχες κανει ποτε καποιο consultation με κλινικη ή γιατρο πριν καταληξεις Yaman;Ποσο χρονων εισαι; Φιναστεριδη σε μορφη χαπιου σου εδωσε η κλινικη σου;
Αν θες ανεβασε μια καθαρη φωτογραφια δοτριας οπως ηταν πριν την επεμβαση σου,ευχαριστω.
Καλησπερα και καλη επιτυχια!Ειχες κανει ποτε καποιο consultation με κλινικη ή γιατρο πριν καταληξεις Yaman;Ποσο χρονων εισαι; Φιναστεριδη σε μορφη χαπιου σου εδωσε η κλινικη σου;
Αν θες ανεβασε μια καθαρη φωτογραφια δοτριας οπως ηταν πριν την επεμβαση σου,ευχαριστω.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι πάντα καλάΚαλή φύτρωση φίλε. Εύχομαι να λύσεις επιτέλους το πρόβλημα σου και σε μερικούς μήνες από τώρα να χαίρεσαι τη νέα σου εμφάνιση.
4μηνο που βρίσκομαι τώρα ! Με φλας κ χωρίς.
28Απο φυτρωση για 4μηνο ειναι οκ, η δοτρια φαινεται ζορισμενη αλλα υπομονη αλλους 2 μηνες, τι ηλικια εχεις;
Τι εννοείς γέφυρες;;Νιώθεις ότι έχεις γενικευμένο σοκ λος στα μαλλιά ; Προς τις γέφυρες πριν την μεταμόσχευση φαινόταν να έχεις περισσότερα μαλλιά . Μπορεί να κάνω και λάθος . Υπομονή ακόμα λίγο καιρο να βγουν και αλλά