edyuser1-2η εμφυτευση 3900grafts τυρκαλας starks

Xristos87

Well-Known Member
Αυτό που νομίζω ήθελε μεγαλύτερη προσοχή (δηλαδή να βάλει κάποια μοσχεύματα εκεί) είναι το transition zone στο πλάι (από τη περιοχή με μαλλια στην περιοχή χωρίς) γιατί φαίνεται κάποιο κενό εκεί. Το ίδιο νομίζω συνέβη και στην 2η ΜΜ.
Ειναι μια χαρα το δεσιμο. Το ιδιο θα φαινοταν κ απο την αλλη πλευρα αν τα χτενιζε με ιδιο τροπο.

Πολυ καλη εικονα εχει κ απορω γιατι πηγε αλλου. Μονο για οικονομικο λογο πιστευω.

Καλη φυτρωση @edyuser1

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Ειναι μια χαρα το δεσιμο. Το ιδιο θα φαινοταν κ απο την αλλη πλευρα αν τα χτενιζε με ιδιο τροπο.

Πολυ καλη εικονα εχει κ απορω γιατι πηγε αλλου. Μονο για οικονομικο λογο πιστευω.

Καλη φυτρωση @edyuser1
Ευχαριστω χρηστο π πρωτος λογος ηταν ο οικονομικος και ο δευτερος ηθελα να ειμαι σπιτι μου και οχι σε ξενοδοχεια

JimKan1

Well-Known Member

Καλη φυτρωση @edyuser1
1718732434772.png

Αυτο το δεσιμο ειναι μια χαρα; δηλαδη το οχι μια χαρα πως ειναι;

TopBoy

Active Member
Το δέσιμο με τα πλαϊνά από την 1η επέμβαση είναι κακό, σαν να μην υπάρχει καθόλου δέσιμο βασικά…όπως φαίνεται και στη παρακάτω φωτογραφια του στο 12μηνο.

AB4A465D-6641-4EEC-9FB4-ACB085400F66.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

kollaps

Active Member
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη 2η ΜΜ @edyuser1

Να βλέπουν περιπτώσεις σαν αυτή οι νεότεροι στο forum που είναι "κάθετα αντίθετοι" σε αγωγή, για να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να γίνει επαναφορά όταν έχει γυαλίσει το κεφάλι σε προδιαγεγραμμένα NW6+.

Xristos87

Well-Known Member
Το δέσιμο με τα πλαϊνά από την 1η επέμβαση είναι κακό, σαν να μην υπάρχει καθόλου δέσιμο βασικά…όπως φαίνεται και στη παρακάτω φωτογραφια του στο 12μηνο.

Προβολή συνημμένου 63900
Εγω βλεπω καθολικη φορα προς την αλλη μερια κ μια λαμπα ακριβως πανω απο το εν λογο σημειο.
Με συγχωρεις αλλα νομιζω οτι το ιδιο θα φαινοταν κ απο την αλλη στο.ιδιο χτενισμα κ στην ιδια θεση.
Γνωμη μ ετσι

bobby

Well-Known Member
Εγω βλεπω καθολικη φορα προς την αλλη μερια κ μια λαμπα ακριβως πανω απο το εν λογο σημειο.
Με συγχωρεις αλλα νομιζω οτι το ιδιο θα φαινοταν κ απο την αλλη στο.ιδιο χτενισμα κ στην ιδια θεση.
Γνωμη μ ετσι
Δεν είναι χωρίστρα……. Είναι ξεκάθαρα έλλειψη γκραφτ είτε γιατί δεν μπήκαν ποτέ είτε γιατί είχε μαμά και πέσανε. Σε κάθε περίπτωση το δέσιμο όπως είναι τώρα είναι ελλιπές. Δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά αφού εδώ τα λέμε όλα καλό είναι να ειπωθεί και αυτό.

edyuser1

Active Member
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη 2η ΜΜ @edyuser1

Να βλέπουν περιπτώσεις σαν αυτή οι νεότεροι στο forum που είναι "κάθετα αντίθετοι" σε αγωγή, για να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να γίνει επαναφορά όταν έχει γυαλίσει το κεφάλι σε προδιαγεγραμμένα NW6+.
Σε ευχαριστω φιλε μου

edyuser1

Active Member
Δεν είναι χωρίστρα……. Είναι ξεκάθαρα έλλειψη γκραφτ είτε γιατί δεν μπήκαν ποτέ είτε γιατί είχε μαμά και πέσανε. Σε κάθε περίπτωση το δέσιμο όπως είναι τώρα είναι ελλιπές. Δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά αφού εδώ τα λέμε όλα καλό είναι να ειπωθεί και αυτό.
Δεν ειχανε φτασει σε εκεινο το σημειο θυμαμαι την νοσηλευτρια που ειχε πει οτι τις τελειωσανε τα grafts προτου τελειωσει την τοποθετηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Καλη φυτρωση φίλε. Ευχομαι να πάνε ολα καλά αυτή τη φορά. Μιας και έκανες και στις 2 κλινικές μετεμοσχευση μπορείς να μας πεις τι συμμετοχή είχε ο κάθε γιατρος στην επέμβαση σου ; Ποια στάδια της επέμβασης έγιναν από τον Τυρκαλα σε αυτή την επέμβαση και αντίστοιχα ποια στάδια της επέμβασης ειχε κανει ο Αναστασάκης στην πρώτη σου επέμβαση και ποια οι νοσοκομες ;
Επισης ποσο πλήρωσες σε αυτήν την επέμβαση και ποσα είχες δώσει στην πρώτη επέμβαση ;

Τελευταία επεξεργασία:

edyuser1

Active Member
Καλη φυτρωση φίλε. Ευχομαι να πάνε ολα καλά αυτή τη φορά. Μιας και έκανες και στις 2 κλινικές μετεμοσχευση μπορείς να μας πεις τι συμμετοχή είχε ο κάθε γιατρος στην επέμβαση σου ; Ποια στάδια της επέμβασης έγιναν από τον Τυρκαλα σε αυτή την επέμβαση και αντίστοιχα ποια στάδια της επέμβασης ειχε κανει ο Αναστασάκης στην πρώτη σου επέμβαση και ποια οι νοσοκομες ;
Επισης ποσο πλήρωσες σε αυτήν την επέμβαση και ποσα είχες δώσει στην πρώτη επέμβαση ;
Ευχαριστω ηρακλη. Στον τυρκαλα μου την εκανε ο ιδιος γιατρος μαζι με τον αλλον γιατρο απο αθηνα και ο αλλος πολυ καλος οι νοσοκομες ηταν μονο για διαχωρισμο και βοηθοι των γιατρων.στον αναστασακη σχεδιασμος και οργανωση ο αναστασακης στο πως θα κινηθουν οι νοσοκομες και ο αναστασακης ασχοληθηκε με τη hairline ολα τα υπολοιπα τα εκαναν οι νοσοκομες εξαγωγη και τοποθετηση περαν της hairline

g_pal

Active Member
Καλή επιτυχία να έχεις! Πάντως βλέπω οτι φαινονται έντονα τα white dots στη δότρια και ξεχωρίζει το pattern εξαγωγής από την πρώτη σου επέμβαση οταν ξυρισες τη δότρια.

IMG_2025.JPEG

alex7

Well-Known Member
Η δότρια είναι άδεια στην κυριολεξία!
Έχει κενά εκτός από τις ουλές(white dots).Τι να έκανε όμως; Όταν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην κάλυψη της πάσχουσας περιοχής.

edyuser1

Active Member
Καλή επιτυχία να έχεις! Πάντως βλέπω οτι φαινονται έντονα τα white dots στη δότρια και ξεχωρίζει το pattern εξαγωγής από την πρώτη σου επέμβαση οταν ξυρισες τη δότρια.

Προβολή συνημμένου 63911
Ευχαριστω ναι πραγματι αυτο ειναι το μελανο σημειο που μου αφησε η πρωτη μεταμοσχευση.εγινε ομογενοποιηση οσο γινοταν απο τον τυρκαλα αλλα σεν παυει να φαινετε με κοντο μαλλι

edyuser1

Active Member
τι πιστευετε με smp θα μπορω να το σβησω το υπαρχον προβλημα για να μπορω να κανω και πιο κοντο κουρεμα η θα πρεπει να αφησω μεγαλα μαλλια;στον εξω κοσμο το υπαρχον προβλημα με την δοτρια χωρις να κανω τιποτα ποσο ειναι αντιληπτο με κοντο κουρεμα;

Nik.Mos

Well-Known Member
Καλησπέρα, εχεις φωτό από δότρια με κοντό μήκος πριν την πρώτη μεταμόσχευση;Και ξυρισμένη μια χαρά είναι ,ευχαριστώ

Μπλουζα