Emu oil και regrowth?

Άκης

Administrator
Απ: Emu oil και regrowth?

Παναγιωτης είπε:
εγω εχω κολλημα ομως ρε ακη δεν μου αρεσουν dht block ουσιες μεσα σε grοwth προιον
παρεπιποντως πολλα προιοντα βαζουν azelaic μεσα σε Minoxidil
Εννοείς ότι θες ένα για block και ένα για regrowth.
Οι συγκεκριμένες κατασκευές τα συνδιάζουν όλα μαζί για θέμα κόστους και φυσικά ευκολίας.

magic810 είπε:
Παναγιωτη ειχες πει σε καποιο σου post οτι σκεφτεσαι να βαλεις emu oil μεσα σε regaine...

Και εγώ το θεωρώ must.

Πάντως Παναγιώτη λαδώνει υπερβολικά. Σαν να αλείψεις λάδι μαγειρικό στο μαλλί σου και δεν κάνω υπερβολή. Ευτυχώς με το να το αφήσεις κανα 20λεπτο και μετά βάλεις rogaine "σπάει" λίγο η λαδίλα.
Επίσης ούτε με νερό σκέτο δεν βγαίνει.Μένει η λαδίλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

να ρε ακη αυτο με χαλαει το emu δεν μπορεις να το βαλεις πρωι και να φυγει για δουλεια ενω με το regaine ειναι μια χαρα
ο μονος λογος που με αποτρεπει το emu ειναι η λαδιλα giati για stimulate λοσιον βαζω πρωι και δεν θελω να βγαινω εξω με λαδι στο κεφαλι
ειμαι σε σκεψη να δω πως θα τα καταφερω να το προσθεσω στο προγραμμα μου σε καποια ωρα ?

Άκης

Administrator

Απ΄ότι παρατήρησα, αν βάλεις emu για κανα 20λεπτο και μετά rogaine, σαν να "διαλύεται" το emu και να μην είναι τόσο λαδωμένα τα μαλιά. Δοκίμασε το.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δεν ξερω ρε συ ακη και να σπασει λιγο η λαδιλα δεν νομιζω να μπορεις να βγεις εξω με τοση λαδιλα στο κεφαλι

Άκης

Administrator

Εξαρτάτε που δουλεύεις :D
Εγώ πχ δεν έχω πρόβλημα με το αν έχω λαδίλα στο κεφάλι μου εκεί που δουλεύω... :)

Για καφέ όμως ή ποτό, δεν το συζητώ καν...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ακη πως το ειδες αποραφαται γρηγορα το λαδι
αν το βαζεις κανενα 20 λεπτο την μερα λες να προλαβει να κανει κατι

xk

Active Member

πάντως ένας φίλος δερματολογος της αδερφης μου της είχε πει παλιότερα και μου χει μείνει ότι το καθημερινό λουσιμο κάνει κακό απο πια άποψη ότι το μαλλί χρειάζεται να ναι καθαρό απ τη μια αλλά χρειάζεται και τη φυσική του λιπαρότητα απ την άλλη....ίσως εκεί να οφείλεται η ευεργετικότητα του emu oil ή και του απλού ελαιόλαδου που αναφέρουν μερικα site ομορφιάς.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

άλλο enu oil και άλλο σμήγμα(λιπαρότητα) -το enu βοηθάει,ενώ η λιπαρότητα δυσκολεύει την θεραπεία...

Άκης

Administrator

Παναγιωτης είπε:
ακη πως το ειδες αποραφαται γρηγορα το λαδι
αν το βαζεις κανενα 20 λεπτο την μερα λες να προλαβει να κανει κατι
Απορροφάτε αλλά μένει η λαδίλα στο μαλλί. Δεν με ενοχλεί γιατί βάζω στην δουλειά, 20' πριν βάλω regain, μεσημερι (απόγευμα τα ξεπλένω) και βράδυ (πριν το Zix). Δεν βγαίνω έξω έτσι

_SPIROS είπε:
enu oil και λιπαρά μαλλιά τι θα γίνει άραγε;!
Χαμός... Σαν να λούστηκες με αγνό παρθένο ελαιόλαδο ;)

xk είπε:
πάντως ένας φίλος δερματολογος της αδερφης μου της είχε πει παλιότερα και μου χει μείνει ότι το καθημερινό λουσιμο κάνει κακό απο πια άποψη ότι το μαλλί χρειάζεται να ναι καθαρό απ τη μια αλλά χρειάζεται και τη φυσική του λιπαρότητα απ την άλλη....ίσως εκεί να οφείλεται η ευεργετικότητα του emu oil ή και του απλού ελαιόλαδου που αναφέρουν μερικα site ομορφιάς.
Η ευεργετικότητα του emu οφείλεται στα οξέα που περιέχει. Το δικό μας "λάδι", δεν νομίζω να κάνει το ίδιο καλό ή να περιέχει τα ίδια στοιχεία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

barman είπε:
emu oil ή tricomin για ερεθισμους και ελαφρυ regrowth? ποιο θεωρειτε καλυτερο?
καλη ερωτηση

εγω θα πω πως και τα δυο ειναι καλα
αλλα θα προτιμησω το tricomin
οχι τοσο για λογους πιο ειναι καλυτερο μιας και τα δυο ειναι καλα προιοντα
αλλα για λογους ευκολιας
με το τρικομιν μπορω να το βαλω και να βγω και εξω μιας και δεν εχει τοσο λαδιλα
οσο το λαδι εμου

αυτος ειναι ο κυριος παραγοντας επιλογης μου

να προσθεσω πως αν υπηρξε τεραστια διαφορα στα δυο προιοντα οσο αφορα την αποτελεσματικοτητα θα προτιμουσα αυτο που ειναι πιο αποτελεσματικο και ας εχει περισοτερη λαδιλα

και ενας τελευταιος παραγοντας ειναι και αυτο που ειπε ο ακης
οτι το εμου το βαζεις 3 φορες την μερα

οποτε καταλαβαινεις πιο το σκεπτικο μου ως προς το τρικομιν

panosm

Member

Παιδιά καλημέρα
εδώ και 15 περίπου μέρες χρησιμοποιώ minoxidil 5% στην οποία έχω προσθέσει ( στα 60 ml minox)
10 ml emu oil.
είναι πιο βολικό στη χρήση και δεν έχει σχεδόν καθόλου λαδίλα

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

γειά χαρά!
και εγώ το έχω διαβάσει κάπου (που;!) αυτό - καλή φάση!
τι αναλογία enu/minoxidil έβαλες;

panosm

Member

Έχω μοιράσει 1 μπουκάλι μινοξ 60ml σε 2
στα οποία έχω βάλει από 5 ml στο καθένα
Θα αυξήσω το emu στα 10 ml πιστεύω θα είναι καλή αναλογία

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν δεν αφηνει λαδιλα
τοτε ειμαι μαζι σου