Emu oil και regrowth?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Emu oil και regrowth?

οχι φιλε μου sorry

ξεχασα να γραψω το δεν

οτι ειναι απο Ευρωπη δεν υπαρχει τελωνειο
απο οποιοδηποτε κρατος την ευρωπης και αν παρεις δεν υπαρχει τελωνειο
μονο απο κρατη εκτος Ε.Ε μπαινουν φοροι και δασμοι

Άκης

Administrator

Αφού, όταν αγοράζεις από Ευρωπαϊκό site, "δέχεσαι" και έναν επιπλέον φόρο που έθεσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για online αγορές στην Ευρώπη.
Αν μας "ξύριζε" και το τελωνείο, κλάφτα.

akishellas3

Well-Known Member

Aπο το biovea εκανα παραγγελια emu oil,Q10,lecithin k κατι αλλα :D . Θα σας πω οταν μου ερθουν .Επισης απο το feelunique.com παραγγειλα DS Laboratories Revita Hair Growth Stimulating Shampoo 180ml 1
£15.00 .
Στο πρωτο παραγγελνω πρωτη φορα στο δευτερο εχω ξαναπαραγγειλει(εχω παρει το spectra dnc)
.
το feelunique περασε το test 8) k εχει δωρεαν μεταφορικα κ τις καλυτερες τιμες σε οτι προιοντα εχει. Το biovea ειναι κ αυτο δωρεαν απο 25 λιρες κ πανω απο οτι θυμαμαι .
Aκη πες μου τι λεει αυτο http://www.biovea.net/product_detail.aspx?PID=1761&CID=0 στο τοπικ που ανοιξα αν ειναι να το παρω να το δοκιμασω.

Άκης

Administrator

Μου άρεσε το biovea, 'οπως σου απάντησα στο άλλο ποστ. Που στο καλό να το "χωρέσω" και αυτό; Γιατί ψήνομαι και γι'αυτό...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

α πα παπα
Πανακρικο μου φαινεται
για δυο μονο μηνες 74.43 αν εχει και μεταφορικα την βαψαμε

σαν προιον με αυτα που εχει μεσα φαινεται φοβερο παντως
μιλαω για αυτο

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε συ ακη για αυτο που λεγαμε για την adenosine που δεν διαλυεται

το Nanominox την εχει μεσα ομως

Άκης

Administrator

Στο οινόπνευμα δεν διαλύεται, αλλά στο νερό διαλύεται. Έχει νερό το Nanominox

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Παναγιωτης είπε:
θελω μια καλη αντιφλεγμωνοδης ουσια στην λοσιον μεσα
ποια λες εσυ να βαλουμε
Τι λες γι'αυτό?

Επίσης, μου ήρθαν σήμερα. Το έμου για το κεφάλι , το έχει δοκιμάσει κανείς;
Πολύ το λαδώνει το μαλλί. Τι revivogen και πράσινα άλογα.
Ούτε με νερό δεν βγαίνει...
Αντε να δω 3 φορές που θα το βάζω και πότε :D :D

magic810

New Member

χαχχχαχαα
Παντως δεν ειναι για να βγαινεις εξω με αυτο Ακη.
Εγω το χρησιμοποιω ηδη ενα μηνα και να την βαζω τρεις φορες την ημερα ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο.
Ακη νομιζω παντως οτι καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαριζεις τι σου κανει καλο στο μαλλι περισσοτερο απο τις θεραπειες ωστε να μπορεις να το χρησιμοποιεις συστηματικα.
Νομιζω οτι δεν ειναι να φυσιολογικο να αντεξεις τοσες θεραπειες καθημερινα για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Δεν θελω να σε αποθαρρυνω απλα καλο θα ειναι να δεις τι σου κανει περισσοτερο καλο και να το κρατησεις.
Αποψη μου ετσι..... :p 8)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ok την ειδα φαινεται πολυ καλη εσυ βρικες την ουσια εγω θα σου την φερω
σου στελνω με πμ λινκς

Άκης

Administrator

Παναγιωτης είπε:
ok την ειδα φαινεται πολυ καλη εσυ βρικες την ουσια εγω θα σου την φερω
σου στελνω με πμ λινκς
Οκ

magic810 είπε:
χαχχχαχαα
Παντως δεν ειναι για να βγαινεις εξω με αυτο Ακη.
Εγω το χρησιμοποιω ηδη ενα μηνα και να την βαζω τρεις φορες την ημερα ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο.
Ακη νομιζω παντως οτι καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαριζεις τι σου κανει καλο στο μαλλι περισσοτερο απο τις θεραπειες ωστε να μπορεις να το χρησιμοποιεις συστηματικα.
Νομιζω οτι δεν ειναι να φυσιολογικο να αντεξεις τοσες θεραπειες καθημερινα για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Δεν θελω να σε αποθαρρυνω απλα καλο θα ειναι να δεις τι σου κανει περισσοτερο καλο και να το κρατησεις.
Αποψη μου ετσι..... :p 8)
Έχεις δικιο. Περιμένω να τελειώσουν απλώς. ;)
Ήδη, μου τελειώνουν μερικά και θα τα σταματήσω. Θα "αφοσιωθώ" σε Zix, Regaine, Proscar, Αλόη, Emu.

Πάντως, όσοι μπορούν να πάρουν emu, ας πάρουν. Διάβασα ότι αν χρησιμοποιηθεί πριν ή παράλληλα με minoxidil, εκτός ότι μειώνει τα ανεπιθύμητα στο ελάχιστο, σου ανοίγει και τους πόρους για να αποροφηθεί καλύτερα.
Επίσης, διάβασα ότι με 3 φορές / ημέρα, υπάρχει περίπτωση να "ξαναμπούν" σε δουλειά, θύλακες που είναι σε αδράνεια ποιό γρήγορα από τη μινοξιδίλη.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

θα το ψαξω εκτενεστερα το Emu oil
πιστευω οτι πρεπει να κανει δουλεια αλλα τοσο πολυ δεν περιμενα συμφωνα με αυτα που λες-διαβασες ακη παντως με εβαλες σε σκεψη να το μελετησω περισσοτερο
αλληλεπριδραση εχει με την μινοξιδιλη?
ξερεις γιατι ρωτω !!! :p

Άκης

Administrator

Καταρχάς, magic810 sorry, αλλά τα δύο μυνήματα που έκανες, ενα σε αυτό το θέμα και ένα στο revivogen αντί για μινοξιδίλη, σβήστηκαν από λάθος μου...
Κάνω ανα τακτά διαστήματα συντήρηση κλπ και δεν πρόλαβα να "κλειδώσω" το forum για να μην γίνουν αλλαγές και δεν σε πρόλαβα.
Αν θέλεις, ξανα κάνε τις ερωτήσεις σου.

Παναγιώτη, υπάρχει εμπορικό προϊόν, ονόματι Corvinex Follicle Therapy Spray που περιέχει Minoxidil 5%, Azelaic Acid 5% και Emu Oil, οπότε δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα η μινοξ με το emu oil...
Ενημερωτικά, έχω ψάξει αρκετά και τα ετοιμάζω σε λίγο...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εγω εχω κολλημα ομως ρε ακη δεν μου αρεσουν dht block ουσιες μεσα σε grοwth προιον
παρεπιποντως πολλα προιοντα βαζουν azelaic μεσα σε Minoxidil

magic810

New Member

Παναγιωτη ειχες πει σε καποιο σου post οτι σκεφτεσαι να βαλεις emu oil μεσα σε regaine...
To βρισκω πολυ καλη ιδεα ...θα ηθελα να ξερω αν το χεις δοκιμασει και αν οχι τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει και δεν το κανεις?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι σκεφτομαι να βαλω αυτες τις μερες
βασικα αυτο που εκανε σκεφτικο ηταν μηπως και υπαρχει καποια αλληλεπιραση στα δυο αυτα συστατικα
οπως ο ψευδαργυρος με την μινοξιδιλη
οταν χρησιμοποιεις ψευδαργυρο ειτε σε σαμπουαν ειτε σε καποια λοσιον πριν βαλεις regaine καλο ειναι να ξεπλενεις το κεφαλι σου και να εχουν περασει πανω απο 3 ωρες πριν βαλεις μινοξιδιλη μιας και αυτα τα δυο δεν δουλευουν μαζι
αντιθετος ο ψευδαργυρος οπως ειχε πει και ο ακης κατα καποιο τροπο μπλοκαρει την μινοξιδιλη

γενικα να εχεις στο μυαλο σου πως δεν συνισταται να βαλεις σε κοντινα διαστηματα αυτα τα δυο

οποτε σκεφτικα μηπως (καλο ειναι να ψαχνουμε καθε τι) μηπως δεν δουλευουν σωστα η μινοξιδιλη και το λαδι emu

αλλα σαν βασικο σκεπτικο μου τωρα ειναι οτι αφου ο λαδι emu ανοιγει τους πορους του δερματος ισως βοηθησε το regaine να κανει και καλυτερη δουλεια

αλλα ξερεις τι με χαλαει ρε φιλε
οτι με το regaine γλυτωνω την μεγαλη λαδιλα το revivogen για αυτο που την σπαει για την λαδιλα του
ενω με το regaine ανετα το βαζω πρωι και βγαινω για δουλεια
αν βαλω και λαδι emu φοβαμαι μην λαδωνει το μαλλι και ειναι αστα ...
ισως προσθεσω emu το μεσημερι
δεν ξερω βασικα με απασχολει και το θεμα εμφανισης
γιατι καλα αν εισαι σπιτι ολα καλα
αλλα αν βγεις εξω για δουλεια και ειναι το μαλλι μες το λαδι ειναι για να τα αναθεμα που λενε

Μπλουζα