Emu oil και regrowth?

VAMPIRIA

Member
Απ: Emu oil και regrowth?

Παιδια τι αποτελεσματα εχετε δει βαζοντας emu oil (οχι μονο στα μαλλια αλλα και στο δερμα)?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το κακο με το emu ειναι για να σε βοηθησει στην τριχοπτωση θα πρεπει να το βαζεις τουλαχιστον 2 φορες την μερα

το καλο ειναι οτι αποροφατε γρηγορα αλλα αφηνει πολυ λαδιλα στα μαλλια

καλυτερα μινοξιδιλη

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε ακη τι λιπαρα οξεα εχει μεσα το emu αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει και ALA (alpha lipoic acid)
κατι πηρε το ματι μου για καποιον που μιλησε με revivogen και του ειπαν οτι εχει λαθος τυπο λιπαρων οξεων

τοτε το revivo γιατι εχει ALA μεσα (κατι δεν μου καθεται καλα κατι με συμφεροντα μου μυριζει)

kyuss

New Member

Σε μενα μαλλον αναφερεσαι. Στις ερωτοαπαντησεις που εχουν στο site τους, εχουν πει πιο αναλυτικα, οτι συγκρουονται τα οξες που εχουν μεταξυ τους,οποτε δεν εχουν κανενα αποτελεσμα. Παντως, δεν λενε μην το χρησινοποιειται, οποτε το βαζω και γω δοκιμαστικα..

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι καποια απο τα οξεα του emu τα εχει και το revivogen

παντως το emu δεν το βαζω γιατι λαδωνει πολυ και για μια καλη χρηση νομιζω πως θελει 2 φορες την μερα
το καλο ειναι οπως ειπε και ο ακης οτι αποροφατε γρηγορα

θυμαμαι το ποστ σου για το revivogen και τα οξεα απλως δεν θυμομουν ποιος το εγραψε

kyuss

New Member

Εγω εχω διαβασει οτι θελει 3 φορες την ημερα!!!
Το βαζω δοικιμαστικα στους κροταφους, αν και απ οτι διαβασα εδω, ειναι το πιο απαιτητικο σημειο του σκαλπ. Προσπαθω να το βαζω 3 φορες. Τωρα αν εχει αποτελεσμα, θα δειξει.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι 2 φορες την μερα το λιγοτερο

αλλα που να βρει κανεις τοσο χρονο

αν βαζεις 3 φορες την μερα απο αυτο μονο
μια φορα dht block
μια φορα growth
και αν παιρνει κανεις και κατι εξτρα οπως η σπιρονολακτονη τοτε παει την χασαμε την μερα

ενας λογος που δεν θελω το emu οπως ειπα ειναι αυτο οτι χρειαζεται πολλες φορες

magic810

New Member

Kαι εδω τιθεται το εξης θεμα.....
Απτην στιγμη που το emu oil περιεχει acids και πολλα αλλα.....γιατι να μην ειναι αυτο η ΒΑΣΗ ωστε να φτιαξουμε
το HOMEMADE REVIVOGEN?????
Τι εννοω....απτην στιγμη που γνωριζουμε ποια αλληλεπιδορουν μεταξυ τους....και ποια κανουν καλο...τοτε θα μπορουσαμε να φτιαξουμε το emu oil μονο με τα καλα στοιχεια του revivogen...δεν ξερω την απορροφηση την εχουμε ουτως η αλλως αφου οπως αναφερεται το emu oil την εχει απο μονο του.....
ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ........θα δειξει ισως το εφαρμοσω σε εμενα.....

kyuss

New Member

Να σου πω και γω την αληθεια, οταν μου τελειωσει, δε θα ξαναγορασω, ειναι κουραστικο. Εκτος φυσικα αν δω κανα τρελλο αποτελεσμα. Που και παλι δε θα ξερω αν ειναι απ το εμου,οποτε δε θα ξαναμπω στο κοπο να το ξαναχρησιμοποιησω,ετσι και αλλιως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kyuss

New Member

magic810 είπε:
Απτην στιγμη που το emu oil περιεχει acids και πολλα αλλα.....γιατι να μην ειναι αυτο η ΒΑΣΗ ωστε να φτιαξουμε
Τι εννοω....απτην στιγμη που γνωριζουμε ποια αλληλεπιδορουν μεταξυ τους....και ποια κανουν καλο...τοτε θα μπορουσαμε να φτιαξουμε το emu oil μονο με τα καλα στοιχεια του revivogen...δεν ξερω την απορροφηση την εχουμε ουτως η αλλως αφου οπως αναφερεται το emu oil την εχει απο μονο του.....

Αν πιστεψουμε το ρεβιβοζεν, τοτε το εμου δεν θα χει αποτελεσμα, λογω της συγκρουσης των οξεων του. Μου απαντησαν οτι μπορω να το χρησιμοποιω , 3 ωρες μετα το δικο τους οπως και το τσαι. Αν μου λεγαν οτι και τα 2 δεν εχουν αποτελεσμα, θα θεωρουσα οτι μου λεεγαν ψεματα. Οποτε χρησιμοποιω το εμου σαν προσθετο στην κυρια αγωγη που εχω επιλεξει.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

magic810 είπε:
γιατί δεν προσθέτεις αρχικά 4-5 Avodart στο revivogen να πάρεις 110% dht blocker;!

συμφωνώ ότι πρέπει να ψαχνόμαστε για εναλλακτικές λοσιόν - δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο παρόν,μια και τόσα χρόνια παλεύουμε για το μέλλον(Tse que Vara)

πολλά θα δοκιμάσουμε φέτος και στο τέλος του '09 θα ξανακάνουμε ψηφοφορία για τα πιο snake!!! ;D

magic810

New Member

γιατί δεν προσθέτεις αρχικά 4-5 Avodart στο revivogen να πάρεις 110% dht blocker;!

συμφωνώ ότι πρέπει να ψαχνόμαστε για εναλλακτικές λοσιόν - δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο παρόν,μια και τόσα χρόνια παλεύουμε για το μέλλον(Tse que Vara)

πολλά θα δοκιμάσουμε φέτος και στο τέλος του '09 θα ξανακάνουμε ψηφοφορία για τα πιο snake!!! ;D

[/quote]

Σπυρο γιατι δεν ειμαι υπερμαχος του revivogen....και συν τις αλλης ξαναεκανα παλι τις σκεψεις αλλα και διαπιστωσεις ορισμενων οτι καποια συστατικα στο revivo αντικρουει το ενα το αλλο.....
Γιαυτο σκεφτηκα να απομονωσω οσο το δυνατον τα καλα στοιχεια του revivo ,ολα μαλλον ειναι,απλα θα περιορισω τα βασικα του...τα αλλα εξαλλου τα εχει το emu oil...
και πραγματικα αν ειναι προσθεσω καπου την ντουταστεριδη θα ειναι η σε emu η σε αλοη...δεν θελω να βαραινω πολυ τοκ κεφαλι με πολλα συστατικα....και ηδη η ντουταστεριδη απο μονη της τοπικα με καλη απορροφηση την θεωρε βαρια για μενα....

vayero

Member

Χαίρετε και από μένα, μετά από λίγο καιρό απουσίας λόγω ίωσης και επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισα να μπω πλέον πιο δυναμικά στην επιλογή θεραπείας και διαβάζοντας τα τελευταία νέα σας στην χρήση του εμού με (φιναστερίδη?) ντουταστερίδη θα έλεγα ότι ακούγεται ενδιαφέρον. Γνωρίζετε κάτι περισσότερο, αξίζει να το χρησιμοποιήσουμε;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

emu+avodart είναι εναλλακτική του double A,άρα χαλαρά

προσωπικά θεωρώ ότι είναι κορυφή η τοπική ντουτα-επιτέλους είδα τριχοφυΐα στους κροτάφους μετά από 2+ μήνες χρήσης

VAMPIRIA

Member

Μπορω να βαλω εμου σαμπουαν μετα απο λοσιον revivogen?(μετα απο 3 ωρες)
Μπορω να το βαλω μαζι με fugoral?

magic810

New Member

Σπύρος είπε:
emu+avodart είναι εναλλακτική του double A,άρα χαλαρά

προσωπικά θεωρώ ότι είναι κορυφή η τοπική ντουτα-επιτέλους είδα τριχοφυΐα στους κροτάφους μετά από 2+ μήνες χρήσης
Παναγιωτης είπε:
και σε μενα η ντουτα εχει πολυ καλα αποτελεσματα
παρα πολυ καλα . . . .
Παναγιωτης είπε:
και σε μενα η ντουτα εχει πολυ καλα αποτελεσματα
παρα πολυ καλα . . . .

Παιδες εγω τωρα ξεκινησα πιστευω να δω καλα αποτελεσματα.... ::)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
Μπορω να βαλω εμου σαμπουαν μετα απο λοσιον revivogen?(μετα απο 3 ωρες)
Μπορω να το βαλω μαζι με fugoral?

φυσικα και μπορεις αλλα για να σε βοηθησει το emu 2 φορες τουλαχιστον

το emu εχει λιπαρα οξεα δεν βρισκω πουθενα αλληλπιδραση με το σαμπουαν οποτε κανονικα μπορεις να το χρησιμοποιεισεις

@magik στο ευχομαι φιλε !!

Μπλουζα