Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κανε μια προταση στο πως θα ηταν καλυτερα να διατυπωθειΠαναγιωτης είπε:[quote author=5% link=topic=880.msg16164#msg16164 date=1249914536]
Είναι κάπως λάθος η διατύπωση, πιστεύω.
Εντάξει βέβαια πρέπει να είσαι χαζός για να μη καταλάβεις τι εννοεί.
soylios είπε:γεια σας θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις που δεν αναφεροντε στα FAG
1.αν δεν ξηριζεσε συχνα και θες να εχεις ενα αξυριστο λουκ πεζει ρολο αυτο στην ποιοτητα των μαλιιων? δηλαδη καποιες θρεπτικες ουσιες ενδεχετε να καταναλονοντε στην αναπτυξη των γενιων και συνεπως να μην τρεφοντε οπως θα επρεπε τα μαλλια μας? (ακουγετε χαζο αλλα μου κολησε ωσ απορια)
2.το συχνο κουρεμα μπορει να κανεις κακο στα μαλλια? και εχω ακουσει οτι καλυτερα να κουρευεσε με ψαλιδι και οχι με μηχανη γιατι φθείρει τη ποιοτητα της τριχα ισχυει?
3.τα διαφοτα τζελ καθαρισμου προσωπου πολλες φορες ερχοντε σε επαφη με τα μαλλια μπορουν να προκαλεσου κακο στα μαλια ακομα και τριχωπτωση (τοπικη)?
ολες οι αποψεις σας καλοδεχουμενες :![]()
σε καποιον που εχει ΑΑ ο κυκλος ειναι 1-5 μηνες,με την μινοξιδιλη θα δεις πιο νωρις αποτελεσματα,συνηθως στο διμηνο φαινεται τι δρομο θα παρει και ας μην εχει ολοκληρωθει η δραση τηςsomari είπε:Να κάνω μια ερώτηση; (μιας και δε λεει να ανοίξω νέο θέμα και αυτό είναι περισσότερο faq γενικό)
Η τριχόπτωση είναι --> πέφτει η τρίχα, η επόμενη θα βγει λεπτότερη, μετα ακόμα πιο λεπτή, μετά καθόλου, κλπ).
Η απορία μου είναι η εξής. Αφού ο κύκλος της τρίχας είναι 3-4 χρόνια, αν εγώ πάρω πχ φίνα+μινοξ, ή βάλω τοπικά, πως θα δω αποτελέσματα σε 6 μήνες; Δε θα έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια ώστε να δω αποτελέσματα στην ΕΠΟΜΕΝΗ τρίχα; Η μήπως η λεπτή τρίχα, συνεχίζει να βγαίνει παχύτερη; Δηλαδή αν την ξεριζώσω να είναι το πρώτο της κομμάτι λεπτό και το επόμενο παχύ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σιγουράκι αυτό με το 1-5 μήνες;
Επίσης, σε όλο το κεφάλι, ή μόνο στο προβληματικό σημείο;
επειδη η dht "φραζει"τους θυλακες και τελικα καμια βιταμινη δεν θα φτασει στην τριχαεφοσον ομως η διατροφη παιζει σημαντικο ρολο στην υγεια της τριχας, τοτε σημαινει πως οι βιταμινες απο τις τροφες, τρεφουν και τις ριζες της τριχας.
αν λοιπον ενα συμπληρωμα διατροφης, δινει στον οργανισμο τις απαραιτητες βιταμινες, γιατι να μην κανει δουλεια , εφοσον διαβαζω παντου, οτι ειναι απαραιτητο στοιχειο η διατροφη... ?
moltos είπε:καλησπερα παιδια !
θελω να σας συνχαρω ολους σας για την τρομερη δουλεια που εχετε κανει! ειστε πραγματικος θησαυρος για ολους οσους θελουν να ψαχτουν πανω στο θεμα και να μαθουν 5 πραγματα...
και παλι μπραβο σας !
αν καποιος εχει ορεξη να μου απαντησει, ετσι απλα ,
θα ηθελα να παρω καποιο σαμπουαν απο φαρμακειο, που να ειναι ελαφρυ, και να δινει θρεπτικα συστατικα στα μαλλια, οπως επισης να παρω και καποιο συμπληρωμα διατροφης καταλληλο για να τραφουν απο τις βιταμινες τα μαλλια ακομα περισσοτερο.
μην νομιζεται πως δεν διαβασα το φορουμ με αυτες τις ανοησιες που ρωταω, εχω διαβασει πανω απο 10 ωρες (καλα ξερω δεν ειναι τιποτε προφανως), αλλα δεν θα ηθελα να ξεκινησω καποια αγωγη τυπου μονοξ και κατεπεκταση τα παρελκομενα..
θελω απλα να θρεψω τα μαλλια μου απο καποιο καλο σαμπουαν, και αν γινεται να παρω και ενα συμπληρωμα διατροφης ωστε να δυναμωσουν ακομα περισσοτερο.
απλα αν εχετε καποια να μου προτεινετε, αφου σας εμπιστευομαι πιο πολυ απο ολους...
αλλη μια ερωτηση. με το σαμπουαν και το συμπληρωμα διατροφης, ο οργανισμος "συνηθιζει" σε αυτα, και με την παυση αυτων πηγαινει σε χειροτερη κατασταση?
ποσο καιρο θα επρεπε αραγε για να δυναμωσουν καπως τα μαλλια να παιρνω το συμπληρωμα διατροφης?
ενα τριμηνο φτανει ?
ξερω πως ειναι ανουσιες λιγο οι ερωτησεις μου γμτ, αλλα αν μπορουσατε να απαντησεται θα ημουν ευγνομων...