Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
RE: πριν και μετα απο 13 μηνες(strip στην HDC)

Λοιπον παιδια καλημερα!!!
Σημερα πηγα κουρευτηκα με 9 χιλιοστα θα βαλω φωτο να δειτε σημερα στο forum Μου..ειμαι ακριβως στο 5μηνο.
Με 9 χιλιοστα μπορω να πω οτι ειμαι οκ..
Εγω βασικα θα εκανα παλι strip και λογο χρηματων βεβαια και λογο επιβιωσης περισσοτερων τριχοθηλακιων εαν ισχυ κατι τετοιο αποτι λενε..
Εξαλου δεν προκειται να τα ξυριζω πιο κατω απο 9 χιλιοστα(τα πλαινα και τα πισω εννοω παντα και οχι τα πανω),θα κανω και μια δοκιμη στα 7 χιλιοστα αργοτερα γιατι ακομη ειμαι στο 5μηνο ακριβως και ισως να μην ολοκληρωθηκε το σημειο της ουλης...
οσο για το tattoo στην ουλη που λετε 2000 ευρω με τοσα λεφτα κανεις tattoo ολη την πλατη..ποιος σας ειπε τοσο?
επειδη εχω tattoo στο σωμα μου 3 αλλα μικρα το να σε κανουν σε ενα καλο μαγαζι μια ευθεια γραμμη πιστευω 300 ευρω το πολυ να παρουν..
Και κατι αλλο,εφοσον σας πηγαινει καποιους το ξυρισμενο κεφαλι γιατι κανατε μεταμοσχευση?Εμενα πρωσοπικα δεν με πηγαινει καθολου ασε που εχω και ασπρο δερμα..
Εαν ηταν να δωσω τοσα λεφτα για να τα ξυριζω τοσο κοντα τι να το κανω?Δικη μου φιλικη αποψη παντα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member

Αγαπητέ John αυτό που αναφέρεις για βιωσιμότητα των μοσχευμάτων στην FUE σε σχέση με την Strip δεν ισχύει πλέον. Ίσχυε στα αρχικά βήματα της FUE με τα τότε εργαλεία αλλά κυρίως με τα συντηρητικά που χρησιμοποιούσαν για τη συντήρηση των μοσχευμάτων που εξάγανε, τα οποία δεν ήταν τα καλύτερα με αποτέλεσμα κάποια από τα μοσχεύματα να μην τα καταφέρνανε μέχρι την ώρα που έφτανε για την εμφύτευση στη λήπτρια. Το παραπάνω μπορείς να το διαβάσεις σε όλα τα ξένα φόρουμ που αναφέρεται συνεχώς. Σήμερα, οι νέες συνθέσεις συντηρητικών η ακριβής θερμοκρασία συντήρησης, τα νέα εργαλεία κλπ, η φυτρωτικότητα είναι πλέον ίδια με αυτήν στη μέθοδο strip και αγγίζει το 95%. Όσο για το Tatoo, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνεις στο σώμα, σαφώς είναι υπερεκτιμημένο, αλλά η τεχνική είναι διαφορετική και σχετίζεται με τη δημιουργία ψευδαίσθησης κανονικής τρίχας σε μορφή 2D βεβαίως. Δες εδώ ένα σχετικό section με ένα κάρο νήματα: http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=52

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Ευχαριστω,
Ναι εχω δει σε σαιτ του Λονδινου νομιζω καπου στο ιντερνερ δεν θυμαμαι καλα, κοστιζε 3000 ευρω περιπου...
Το λεω επηδει και οι δικοι μας tattoo κανουν τοσα και τοσα λεπτομερη σχεδια και πιστευω και αυτοι εξελιχθηκαν πολυ με εργαλεια και οτι δεν θα τους ειναι και τοσο δυσκολο αυτο...βεβαια δεν το ψαξα καθολου το θεμα για να γνωριζω και ακριβα στοιχεια...

n094

Active Member

Top στον χώρο του SMP tatoo θεωρείτε εδώ και κάποιο καιρό μια Ιταλική εταιρεία (ονομάζεται Beauty Medical) η οποία ασχολείται και με μη-μόνιμο μελάνι. Γι' αυτήν έχουν γράψει ακόμα και μεγάλοι γιατροί μμ όπως για παράδειγμα ο Shapiro, ο Rahal κ.α. Νομίζω δε ότι κάποιοι θέλουν ή έχουν ήδη ξεκινήσει συνεργασία μαζί της για συμπληρωματικές "επεμβάσεις" με tatoo είτε για διόρθωση ουλών είτε για συμπλήρωση ανάμεσα στα μεταμοσχευμένα στην λήπτρια ούτως ώστε να φαίνονται πολύ πιο πυκνά. η SMP μπορεί να αποδειχτεί μια πολύ καλή υποβοηθητική λύση σε πολλές περιπτώσεις, κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας, θεωρώ ότι όποιος την φέρει πρώτος στην Ελλάδα (και εννοώ για κεφάλι, όχι για φρύδια κλπ που ήδη είναι εδώ) θα κάνει χρυσές δουλειές.

3746741

Member

παντως ρε παιδια εχω μια απορια!

ειχα καταλαβει πως αν καποιος εχει κανει strip κ ητομη του ειναι ψιλο οκ,δηλαδη οταν κοβει το μαλλι του μεχρι 1 εκατοστο δεν φαινεται κατι,κ αποφασισει πανω στην τομη να κανει fue τοτε,μετα οσο κοντο κ να το κοψει δεν θα εχει θεμα!!!

ειχω καταλαβει λαθος??

n094

Active Member

όπως είπαμε τόσο εγώ όσο και ο Τροφέας αλλά και ο Πάνος, μια FUE μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα στην ουλή σε κάποιο βαθμό αλλά σίγουρα όχι τελείως, επιπρόσθετα στο σημείο της ουλής δημιουργείται ίνωση (http://www.news-medical.net/health/Fibrosis-What-is-Fibrosis-(Greek).aspx) και κάποια από τα μοσχεύματα μπορεί να μην φυτρώσουν (πολύ συνηθισμένο φαινόμενο).

tropheus

Well-Known Member

Πάντως στον "αγώνα" για βελτίωση της εικόνας της τομής συμπληρωματικά με τη FUE (που οπωσδήποτε χρειάζεται) και πέρα από tattoing εφαρμόζονται και τεχνικές απευθείας έγχυσης κορτιζόνης με ενεσούλες σε συγκεκριμένα σημεία της ουλής όπου ο όγκος της (προσοχή όχι το πλάτος της) είναι μεγαλύτερος με σκοπό να μειωθεί αλλά και η εφαρμογή derma fillers εκεί που χρειάζεται να αυξηθεί ο όγκος της ώστε τελικά η τομή να έχει μια ομοιόμορφη - λεία κατά το δυνατόν εμφάνιση.

Το ερώτημα είναι ποιος γιατρός ξέρει (και όχι λέει ότι ξέρει) να τα κάνει όλα αυτά και αν αξίζει το ρίσκο ...

Flosk

Well-Known Member

Tropheus αυτη η τεχνικη παρεχεται απο κλινικες μεταμοσχευσης μαλλιων ή απο καποια συγκεκριμενη ειδικοτητα γιατρων?

Flosk

Well-Known Member

Παιδια ανεβαζω δυο φωτο 7 μερες μετα το κουρεμα οπου εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση για να να δειτε ποσο στενη ειναι τελικα η ουλη αλλα και πως παρολα αυτα κανει αισθηση..Ενα πολυ περιεργο πραμα..Εχθες ειχα βαλει καθρεφτες και δεν μπορουσα να καταλαβω τι συμβαινει γιατι απο κοντα φαινεται ελαχιστα η ουλη ενω απο μακρυα φαινεται να υπαρχει περισσοτερο κενο..ΠΟλυ μυστηριο..Παντως σε μια εβδομαδα ακομα δεν θα φαινεται τπτ πιστευω

Billy_tramp

Member

τούμπανο φίλε μου! Δεν φαίνεται σχεδον τπτ! Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα και να ξέρεις οτι εμεις που τα βλέπουμε συνέχεια και ασχολούμαστε μας κάνει αισθηση οι άλλοι δεν παρατηρούν τπτ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member

Ισχύει Billy αλλά άμα ο άλλος παίζει να είναι ψιλιασμενος πως κάτι έχει αλλάξει πάνω σου από παλιά τον βοηθάς ενδεχομένως να καταλάβει..Με τους γνωστούς ενοιωθα άβολα, στο δρόμο δεν με ενοιαζε καθόλου..ανεβαζω και μερικές πανοραμικες για να μου πείτε αν είναι εύκολο τι κλίμακα με κοβετε να φτάνω τελικα και αν πιστευετε πωσ θα χρειαστω στο μέλλον και από μουσια ή όχι για να είμαι full όταν θα ολοκληρωθεί η τριχοπτωση και έχω εξαντλήσει & τη δοτρια μου!

Adriano

Well-Known Member

Για 5αράκι πας.Πρέπει να σου πηγαίενι πολύ αυτό το κούρεμα ε;;;

n094

Active Member

Όπως τα λέει ο Αντριάνο, ένα 5άρακι είναι το patern σου. Πιστεύω ότι στην παρούσα φάαη και με τα ήδη μεταμοσχευμένα, θα θες περίπου 3.000 μοσχεύματα, τα οποία εγώ θα έβαζα ως εξής: 1500 στην επόμενη για κάλυψη σε ροξάκι και αύξηση πυκνότητας παντού και άλλα 1500 καβάτζα για άυξηση πυκνότητας στα 1 με 3 χρόνια από τη δεύτερη μμ.

Πάντως ρε συ φλοσκάρα, από τις φωτογραφίες σου, δεν φαίνεται να έχουν φυτρώσει όλα τα μοσχεύματα. Μη με παρεξηγήσεις, αλλά κανονικά με 3200 μοσχεύματα στην περιοχή που δείχνουν οι φωτογραφίες σου στην πρώτη σελίδα, κανονικά θα έπρεπε να είσαι τούμπανο μπροστά, όχι πως είναι άσχημα, αλλα 3200 μοσχεύματα σε μια τόσο μικρή περιοχή πρέπει να δίνει πυκνότητες κοντά στο 70 μοσχ/εκ2. κάτι το οποίο δεν διακρίνω (τουλάχιστον όχι σε όλη την έκταση της μμ περιοχής).

Flosk

Well-Known Member

Ν094 μπροστα ειχαν βαλει 2600 περιπου,σιγουρα δεν εχουν βγει ολα τα μοσχευματα..και γω το ιδιο πιστευω πρεπει να ειναι κοντα στο 70 % η φυτρωση χωρις να ξερω και καλα.Δεν ξερω τι να πω αλλα και μενα μου ειχαν πει πως μπροστα για 1-2 εκατοστα θα ειχα 70 grafts/cm2 και πιο πισω 50 και σταδιακα λιγοτερο ομως δεν υφισταται κατι τετοιο αλλα δεν εχω δει και κανεναν με τετοια πυκνοτητα απο μεταμοσχευση ακομα και τον Τροφεα αν δεις δεν ειναι τουμπανο οποτε το εχω προσπερασει ετσι αυτο το θεμα γιατι προσωπικα μου φαινεται απιαστο ονειρο αυτες οι πυκνοτητες..Οταν ξαναπαω με το καλο Κυπρο για την διορθωτικη θα τους πω να μετρησουν την πυκνοτητα στην περιοχη που λεμε γιατι μπορει να κανουμε και λαθος εκτιμησεις καμια φορα..

n094

Active Member

Φλοσκαρα διαβάζοντας και βλέποντας αρκετά τα τελευταία 5 χρόνια που ασχολούμε με το άθλημα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τελικά καλύτερα είναι να πηγαίνεις σε συντηρητικές πυκνότητες (μαξ 45 μοσχ/εκ2) ούτως ώστε να πετυχαίνεις τη μέγιστη δυνατή φύτρωση (δλδ κοντά στο 95%) και κατόπιν να επανέρχεσαι με πυκνώσεις. Με αυτόν τον τρόπο δεν χαραμίζεις μοσχεύματα. Το λέω αυτό γιατί πολλές μελέτες δείχνουν ότι όσο αυξάνει η πυκνότητα των μοσχευμάτων (μετά το όριο των 40 μοσχευμάτων/εκ2) τόσο πέφτει η φυτρωτικότητα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να επανέρχεσαι για δεύτερη και τρίτη φορά για μμ αλλά αυτή τη στρατηγική σου εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των μοσχευμάτων σου και σε προστατεύει από πιθανές τρύπες και μεγάλα κενά στη λήπτρια περιοχή.

Flosk

Well-Known Member

Θα συμφωνήσω με αυτή την άποψη νομίζω..Αν την έκανα τώρα έτσι θα το πήγαινα!Απλα το περίεργο όπως έχω ξαναπεί είναι αυτά τα τριχακια που έχω ενδιάμεσα στα δυνατά τα οποία δεν δυναμώνουν-μεγαλώνουν!Ισως να θέλουν μια τόνωση με μινοξιδιλη ,δεν ξερω..Είμαι κατα των φαρμάκων αλλά όσο περνάει ο καιρός και δεν βλέπω να αλλάζει η κατάσταση το ξανασκεφτομαι τουλάχιστον για λίγο καιρό απλά ο ενδοιασμος μου είναι πως αν βελτιωθεί η κατάσταση με τη χρηση και μετα την σταματησω επανέλθει και τελικα ειναι ασκοπο ολο αυτο?Ειναι δυνατον ρε παιδια να βγουν απο μεταμοσχευση χνουδια και να παραμεινουν ετσι ?

Flosk

Well-Known Member

Μετα την κουβεντα που ειχα με τον N094 που συνεπεσε και με την αγορα καινουριου κινητου με καλυτερη καμερα(εχθες) τραβηξα μερικες κοντινες με πολυ καλη αναλυση για να δειτε και να τις στειλω και στην εταιρεια που ετσι και αλλιως ειχαν ζητησει στην τελευταια τηλ. επικοινωνια πριν κανα 2μηνο.Τα συμπερασματα δικα σας..

alekontas

Member

Floskara είπε:
Μετα την κουβεντα που ειχα με τον N094 που συνεπεσε και με την αγορα καινουριου κινητου με καλυτερη καμερα(εχθες) τραβηξα μερικες κοντινες με πολυ καλη αναλυση για να δειτε και να τις στειλω και στην εταιρεια που ετσι και αλλιως ειχαν ζητησει στην τελευταια τηλ. επικοινωνια πριν κανα 2μηνο.Τα συμπερασματα δικα σας..

Φιλαράκι χίλια συγγνώμη που θα το πώ...αλλα το αποτέλεσμα σου δεν είναι και η καλύτερη διαφήμηση για την HDC...

Adriano

Well-Known Member

alekontas είπε:
Floskara είπε:

Φιλαράκι χίλια συγγνώμη που θα το πώ...αλλα το αποτέλεσμα σου δεν είναι και η καλύτερη διαφήμηση για την HDC...

Αλέκοντα για πες μας ρε φίλε ποιο είναι το ενδεδειγμένο "μαγαζί" για μαλλιά;;;

Μπλουζα