folligen

cool11

Well-Known Member
Κανενας που να χρησιμοποιει σκετο folligen χωρις roller δεν υπαρχει;
Κανενας 'βουρτσισματίας'; (το λεω σαν light εκδοχη του roller-δικη μου εκτιμηση-ισως αυθαιρετη, αλλα οχι εξωπραγματικη νομιζω).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Εχω δοκιμασει πολλα. Δικαιουμαι καποια να πω 'δεν τα δοκιμαζω'. Το θεωρω too much.
Σε λιγο θα κανουμε και τον αναστεναρη στα καρβουνα! Ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι.

AK-47

New Member
Καποιος που εχει παρθενο κεφαλι απο φαρμακα και ειναι σε norwood 2-3 24ετων τι θα προτεινατε?Μινοξιδιλη η Folligen?Θα ηθελα να αποφυγω μινοξ λογω των μαυρων κυκλων που εμφανιζει κ γενικα ολες αυτες τις μικρο-παρενεργειες.Το folligen εχει παρενεργειες?Και αν ναι ποιες?Ευχαριστω!

kapa

Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
Εχω δοκιμασει πολλα. Δικαιουμαι καποια να πω 'δεν τα δοκιμαζω'. Το θεωρω too much.
Σε λιγο θα κανουμε και τον αναστεναρη στα καρβουνα! Ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι.

κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να ακολουθησει τιποτα cool.
πρωτα απο ολα πρεπει εμεις να αισθανομαστε καλα με αυτο που κανουμε.
αν σε περιπτωση που αποτυχει το folligen υπαρχει ακομα ενα αξιολογο τοπικο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9254.html
το οποιο θα παιξει και αυτο στην ιδια αποδοση με τα τοπικα πεπτιδια.
λιγοτερη επανεκφυση απο την μινοξιδιλη αλλα κααααααατι θα παλεψει και αυτο :p

jimys

Member
lalakis είπε:
Πάντως πεπτίδια μαζι με ρόλερ απο τι έχω καταλάβει δίνει παραπανω απ την μινοξιδιλη

χωρις να θελω να φανω υπερβολικος.. εμένα στο μήνα που εκλεισα τωρα μου δίνει ακριβώς ότι η μινοξιδίλη στο διμηνο ... γεμάτο γνούδι και μαύρες τριχούλες ..
επίσης εγώ δεν χρησιμοποιώ ρολλερ... αρα με αυτό φαντάζομαι +50% απόδοση

lalakis

Active Member
Εγω 3 μήνες ρεγκαιν φοαμ κ 2 βδομάδες ρολερ με folligen διάφορα είδα στις 2 βδομάδες τώρα μονο απτό φολιγκεν και είναι μονο η αρχή είμαι πολύ αισιόδοξος απο νο 3 ξανά αγκαλιαζω το νο 2 .μακάρι να φτάσω νο 1.μπράβο στο κάπα που έκανε την αρχή κ μας έδειξε το δρόμο!

cool11

Well-Known Member
jimys είπε:
lalakis είπε:
Πάντως πεπτίδια μαζι με ρόλερ απο τι έχω καταλάβει δίνει παραπανω απ την μινοξιδιλη

χωρις να θελω να φανω υπερβολικος.. εμένα στο μήνα που εκλεισα τωρα μου δίνει ακριβώς ότι η μινοξιδίλη στο διμηνο ... γεμάτο γνούδι και μαύρες τριχούλες ..

Για το folligen λες;
(γιατι εκανες quote για 'πεπτιδια')

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
jimys είπε:
lalakis είπε:

Για το folligen λες;
(γιατι εκανες quote για 'πεπτιδια')

για το ιδιο πραγμα λεμε cool.
το folligen ειναι πεπτιδια χαλκου :wink:

kapa

Μέλος του προσωπικού
lalakis είπε:
Καπα τι πεπτίδια έχει το folligen ;ξέρεις;κατώτερης ποιότητας;

κατωτερης ποιοτητας αλλα αυτο δεν λεει τιποτα.
αν ειναι να πιασουν σε καποιον τα πεπτιδια θα πιασουν.
ειναι και το φθηνοτερο σκευασμα πεπτιδιων που υπαρχει.

kapa

Μέλος του προσωπικού
lalakis είπε:
Δηλαδή μπορεί να πιανει το ίδιο με αυτά των 30 ml τα ακριβά;

θα ερθει και η σειρα του.
πιστευω οτι ολα εχουν να κανουν με την ανταποκριση του καθε σωματος που ειναι διαφορετικο πιο πολυ

lalakis

Active Member
Το θέμα είναι να έχουν κ διαρκεια τα πεπτίδια να μην υπάρξει μονο επανελφυση αλλά κ διατήρηση στη διαρκει α του χρονου

kapa

Μέλος του προσωπικού
lalakis είπε:
Το θέμα είναι να έχουν κ διαρκεια τα πεπτίδια να μην υπάρξει μονο επανελφυση αλλά κ διατήρηση στη διαρκει α του χρονου

ακομα και σε αυτο σε ολους θα διαφερει.
οχι απλα θα διαφερει,ακομα και στο ιδιο ατομο σε καποια σημεια θα υπαρχει πτωση και σε καποια συντηρηση.
η ΑΑ δεν χτυπαει με την ιδια ενταση σε ολα τα σημεια του κεφαλιου μας

nothinggr

Member
Re: RE: folligen

jimys είπε:
kapa είπε:
cool11 είπε:
Ποσα ml ειναι η συσκευασια του folligen?

εβγαλα φωτο το δικο μου

ναι αυτο ειναι ιδιο με το δικο μου.. από τον γνωστο απο ebay
το εχει και στο hairlosstalk.com απο τι θυμαμαι περιπου ιδια τιμη αλλα δεν ξερω τι παιζει με μεταφορικα

15$ είναι τα μεταφορικά (με usps) για το 1 μπουκάλι.
Αν παραγγειλεις 3, τα μεταφορικά είναι 25$.
Σε σχέση με το eBay είναι 20 $ περισσότερα συνολικά, αλλά μιας και υπάρχουν αμφιβολίες για τον πωλητή του eBay δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη διαφορά.

cool11

Well-Known Member
Εγω παρηγγειλα αυτο εδω,
http://www.ebay.co.uk/itm/171260465517?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
δεν εχει αγορασει κανεις να μας πει αν ειναι 'γνησιο';

Μπλουζα