Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το είχα δοκιμάσει εγώ. Βιοτίνη έχει. Θεωρητικά κάνει καλό, αλλά εγώ δεν είδα κάποια διαφορά.
Tα πεπτίδια χαλκού βέβαια δεν καταλαβαίνω που τα είδες αλλά anyway που λένε και οι ΆγγλοιΧρειαζομαστε καλο και φτηνο σκευασμα(με καλο vfm) με πεπτιδια χαλκου...
παιδια ενα απο τα συστατικα που εχει μεσα η λοσιον ειναι αυτο
http://www.prueksaa-tara.com/images/GP4G.pdf
μου το εστειλε ο γιωργος ενω συζηταμε για το προιον.
Έλεγα να πάρω την λοσιον της propoline (και όλο το άφηνα) και τελικά παρήγγειλα 2 τεμάχια froika + το σαμπουάν της
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
folligen αν μπορεις να αγορασεις απο εξω γιατι δεν νομιζω να μπορεις να βρεις στην ελλαδα.
καποια αλλη λοσιον δεν εχω δοκιμασει αλλα τουλαχιστον αυτη δεν λαδωνει.παιρνει κανα τεταρτο να στεγνωσει και μετα φαινονται κανονικα τα μαλλια.
Το σαμπουάν είναι αρκετά καλό. Έχω λιπαρά μαλλιά κι απ' αυτή την άποψη κάνει καλή δουλειά. Εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ, εναλλάξ με Revivogen, ενώ σταθερά λούζομαι με το Neogenic της Vichy.μικε αν γινεται κανε ενα review του σαμπουαν γιατι θελω να το δοκιμασω εδω και καιρο και δεν με παιρνει να δινω αλλα λεφτα αυτη τη περιοδο σε μη δοκιμασμενα...
Δημήτρη δεν ξερω αν τα ω3 κάνουν καλο στη καρδιά πάντως εμενα στο μαλλι μου έκαναν μαλλον ζημιά. Απο τοτε που τα σταμάτησα είδα μειωμένη τριχόπτωση και επαιρνα κ ακριβό σκεύασμα της nature bondy. Βέβαια εςενα μπορεί να σε βοηθήσουν απλα εμενα το αντίθετο.τι διαφορα ειδες στο μαλλι σου? αυτο ειναι με τα πεπτιδια χαλκου? ισως παρω και κανενα καλο σκευασμα με ω3 περισσοτερο σαν συμπληρωμα γενικα.
Δημήτρη δεν ξερω αν τα ω3 κάνουν καλο στη καρδιά πάντως εμενα στο μαλλι μου έκαναν μαλλον ζημιά. Απο τοτε που τα σταμάτησα είδα μειωμένη τριχόπτωση και επαιρνα κ ακριβό σκεύασμα της nature bondy. Βέβαια εςενα μπορεί να σε βοηθήσουν απλα εμενα το αντίθετο.