John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν γινεται το 2020 να συζηταμε για τοπικ σε μεταμοσχευμενα κεφαλια!
Εχει κανει δυο μεταμοσχευσεις το παιδι και θα επρεπε να ειναι εξαιρετικα καλυμμενος στις ζωνες που δουλεψε!
Ειναι απραδεκτο οι γιατροι να λενε και να προτεινουν λιγο τοπικ, και θα εισαι ... κουκλος.
Καθε χρονο πρεπει τα στανταρ μας να ειναι υψηλοτερα, εαν δεν μας εγγυαται η κλινικη/γιατρος οτι σε καμια περιπτωση δεν θα χρειαστει καμουφλαρισμα, ΔΕΝ προχωραμε στην μεταμοσχευση.
Υπαρχουν κλινικες που ανταποκρινονται στα θελω, στα πρεπει αλλα και στο value for money οσον αφορα τα ποσα που ζητανε.
Αυτα προς ενημερωση-αφυπνιση των νεοτερων που μας διαβαζουν και ειναι στο ψαξιμο.
Επειδή το έχω αναφέρει εγώ το κούκλος και το toppik στο Χριστόφορο να πούμε εδώ φίλε aldo ότι με τις μεταμοσχευσεις αλλάζεις την εικόνα σου κατά πολύ αλλά δεν έχεις τα μαλλιά και την πυκνότητα που είχες μικρός ειδικά όταν είσαι καθαρό 5 nw+
Εγω πριν κάνω μεταμόσχευση στο crown έβαζα toppik,mane ένα σωρό να μαζέψω τα ασυμμάζευτα.
Αυτήν την στιγμή δεν χρειάζομαι καθόλου toppik στο crown (δεύτερης μεταμοσχευσης) ούτε hairline από την πρώτη μου μεταμόσχευση.
Αλλα στις ζώνες προς γ και λίγο forlock σε σημείο που δεν έχουν μπει μεταμοσχευμενα αλλά έχουν πέσει και κάποια μαμά μαλλάκια μιας και που περάσαν 8 χρονιά από την πρώτη μεταμόσχευση μου έχω σημεία που πρέπει να καλυφθούν με λίγο toppik διότι έχω ένα τούμπανο crown και hairline που κάνει αντίθεση λίγο οπότε για να έρθει ομοιομορφία οπτική πρέπει να προσθέσω λίγο toppik.
Θα μπορούσα να μην βάλω καθόλου αλλά με ενοχλεί λιγάκι.
Αυτό θα διορθωθεί με μια τρίτη μεταμόσχευση σαν εμπλουτισμό τις περιοχής από τα μαμά μαλλιά που έπεσαν όλα αυτά τα χρόνια τα οποία κάνουν διαφορά για να φανεί δέρμα αλλά όχι προς το παρόν γιατί ακόμη παλεύεται η κατάσταση.
Όλα αυτά βέβαια τα έχω εξηγήσει και στο νήμα τις δεύτερης μεταμοσχευσης που έκανα το 2019.