Αυτό που λέω εγώ φίλε που θεωρείς ότι δεν έχει βάση είναι ότι σε ένα νήμα ενός περιστατικού μιας άλλης κλινικής ο Κύριος Αναστασάκης θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει τεχνική ανάλυση και να μας πει τελικά ότι δε θα έχει επαρκή κάλυψη και τελικά θα είναι ένα μέτριο αποτέλεσμα
Εγώ προσωπικα το θεωρώ αντιδεοντολογικο
Εάν το έκανε σε περιστατικό του Lorenzo τα ίδια θα μας έλεγες?
Αγαπητε,
δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο άδικος όσον αφορα τα κινητρα μου.
Μπορει να ειναι κατι προσωπικο διότι έχω δει και σκληρα σχόλια στο παρελθον από εσας.
Ελπίζω να μη σας έχω κανει κατι προσωπικά και σας έχω αδικήσει ή προσβάλει εν αγνοια μου στον πραγματικό κόσμο!
Αρχικα, επετρεψε μου ενα disclaimer:
Ο συγκεκριμενος ιατρος τουλαχιστον ΕΙΝΑΙ ιατρος.
Δεν πιστευω στους "ανταγωνιστες".
Όσοι ειναι ΙΑΤΡΟΙ και κανουν ευσυνειδητη δουλεια ειναι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. (ακόμα και αν καποιους δεν του συμπαθω σε προσωπικο επίπεδο, υπάρχει και αυτο ξερεις!)
Παραδειγμα ο Cole. Δεν τον θέλω ούτε ζωγραφιστό αλλά ειναι καλός επιστημονας!
Ακόμα και αν μου "παρουν" δουλεια, ειναι συνάδελφοι, τελεια και παύλα.
Διότι, μας ενωνει το ενδιαφερον για τον ασθενή, η αγαπη για το αντικειμενο και η επιθυμία για βελτίωση και προοδο.
Με αυτούς του συνδελφους βρισκομαι καθε χρονο στα συνεδρια και μαθαινω, μεταδιδω γνωση και ολοι βελτιωνομαστε! Ακόμα και όταν διαφωνούμε, μαθαινουμε. και αυτο ειναι το ζητούμενο. (Νομίζω και εδω μέσα αυτο ειναι το ζητουμενο, αλλα μπορει να κανω λάθος!)
Όσοι ασχολούνται με μεταμοσχεύσεις και ΔΕΝ ειναι ιατροι, όσοι εξαπατουν τον απεγνωσμενο ασθενη, ειναι άσχετοι και πουλανε ελπίδα σε μορφη τριχων και εκμεταλλεύονται την ιδιοτητα τους (ή το όνομα του μαγαζιου που έχτισαν με άλλο τροπο καποτε) για να καταστρεψουν ζωες (για εμενα ο κακοχειρουργημενος ασθενης ειναι βαθια τραυματισμενος πολλαπλά) ειναι ΕΧΘΡΟΙ μου!
Όχι ανταγωνιστες, αλλα ΕΧΘΡΟΙ!
Διότι πληγωνουν ευάλωτους ανθρώπους, διότι το κάνουν εσκεμμενα, διότι θα μπορούσαν να το κάνουν σωστα, τιμια, νομιμα και σε υψηλο επίπεδο και ΔΕΝ το κανουν από επιλογη!
Οπότε, μπορεις να εισαι ησυχος, ΑΝ με δεις να ασκησω κριτικη, ΔΕΝ θα ειναι σαν την παραπάνω!
θα ειναι σαφής, αιχμηρη και σκληρη. Γιατι θα ειναι απέναντι σε καποιον εχθρο.
Τωρα, η ανάλυση έδωσε γνωση και ήταν απολυτα ταιρισατη στο thread.
Τέλος, δεν ήταν περιστατικο κλινικής, ήταν περιστατικο από ασθενή.
Αν πάντως υπάρχει θέμα πιστευω θα πάρει θεση καποιος αρμοδιος/α να μου πει αν ειναι εκτος κανόνων του φορουμ.
Αντιδεοντολογικό δεν ειναι.
[/QUOTE]
Σκληρό σχόλιο για τη δουλειά σας απο εμένα αποκλείεται να ακούσατε .
Στο δικό μου νήμα εχω απαντήσει μάλιστα σε άλλο χρήστη οτι έχετε εξαιρετικα αποτελέσματα .
Εάν εννοείται για τις συσκευές laser, ναι εγω προσωπικά τις θεωρώ αναποτελεσματικές όπως και πολλα αλλα products απο άλλες κλινικές όπως τα gel φιναστεριδης τα prp και αλλα διαφορα .
Επίσης εχω αναφερθεί και με τα καλυτερα λόγια ως αναφορά σε περιστατικό που αξιολογησατε ως μη κατάλληλο .
Απο που προκύπτει η σκληρότητα ?
Εάν σας αδίκησα σας ζήτω συγγνώμη ειλικρινά .
Επιμένω στην άποψη μου αλλα απο τη στιγμή που αρκετά μέλη ειναι ok με αυτο .
No worries