Giorgos-3
Well-Known Member
Αυτό που λέω εγώ φίλε που θεωρείς ότι δεν έχει βάση είναι ότι σε ένα νήμα ενός περιστατικού μιας άλλης κλινικής ο Κύριος Αναστασάκης θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει τεχνική ανάλυση και να μας πει τελικά ότι δε θα έχει επαρκή κάλυψη και τελικά θα είναι ένα μέτριο αποτέλεσμα
Εγώ προσωπικα το θεωρώ αντιδεοντολογικο
Εάν το έκανε σε περιστατικό του Lorenzo τα ίδια θα μας έλεγες?
[/QUOTE]
Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω το άλλο ....αν έκανε σχόλιο ο Λορέντζο θα έλεγες το ίδιο ; Αφήστε τον άνθρωπο να πει την γνώμη του όπως την λένε όλοι.....ένας γιατρός μπήκε στην διαδικασία να το κάνει αυτό και με αφορμή αυτόν μπορεί να ακολουθήσουν κ άλλοι και θέλετε και αυτόν να τον φιμωσετε έμμεσα; Ο καθένας έχει το μυαλουδακι του να φιλτράρει ότι διαβάζει στην τελική...
Εγώ προσωπικα το θεωρώ αντιδεοντολογικο
Εάν το έκανε σε περιστατικό του Lorenzo τα ίδια θα μας έλεγες?
[/QUOTE]
Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω το άλλο ....αν έκανε σχόλιο ο Λορέντζο θα έλεγες το ίδιο ; Αφήστε τον άνθρωπο να πει την γνώμη του όπως την λένε όλοι.....ένας γιατρός μπήκε στην διαδικασία να το κάνει αυτό και με αφορμή αυτόν μπορεί να ακολουθήσουν κ άλλοι και θέλετε και αυτόν να τον φιμωσετε έμμεσα; Ο καθένας έχει το μυαλουδακι του να φιλτράρει ότι διαβάζει στην τελική...