Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το πήρα αφού είδα τις αξιολογήσεις εδώ >> feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=collins-eu&ftab=AllFeedback&myworld=true&rt=nc&_trksid=p2050430.m2531.l4585εκτός του ότι μπορεί να ναι κάποιος που τα παίρνει απτην fullfix. το δεύτερο που μπορεί να είναι να μη πάσχει από Α.Α και να του γίνε δουλειά επειδή απλά δεν έχει κάτι σχετικά με την ανδρωγενετικη αλωπεκια. 3ιτη περίπτωση δεν υπάρχει. χωρτασαμε από απατεωνιες
Πες το όνομα του προϊόντος δεν χρειάζεται να βάλεις link.Δεν ξέρω τι μπορεί να πουν.
Και τι να κάνω ? να ανεβάσω link του προϊόντος ? δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό από τους διαχειριστές.
Πάντως έχω πάρει 3 μπουκαλάκια πολύ φτηνά αν θέλει κάποιος μπορεί να μου πει να του δώσω
Ρωτα εναν καλο γιατρο να σου πει..ούτε ξέρεις τι σου γίνεται..συνδεεις την ανδρωγενετικη αλωπεκία με τα γενιά..πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
χρησιμοποιησε ενα προϊόν fulfix μαϊμούπάντως ένας γνωστός μου έκανε χρήση fulfix 4 μήνες τα μαλλιά του συνέχισαν την τριχοπτωση και από νο2 τώρα έχει φτάσει το νο4. θαύμα το fulfix!!!!!
πήγαινε να δουν το κεφάλι σου με μια μικροκαμερα, αν εχεις ακομα τριχοθυλάκια μπορεις να βγαλεις μαλι, διαφορετικά αν δεν εχεις ξέχασέτο και πας για μεταμόσχευσηναι αυτή είναι ή λύση στην καραφλα..το να αγοραζεις μόνο μέσο paypal το fulfix..ok!! ευχαριστουμε next
Μαστορια ειμαι 28 χάνω μαλλί του χαμού 50 τρίχες στο λούσιμο για πλάκα εδω και 2 χρονια. Το πως έχω ακόμα μαλλί ειναι θαύμα! Πήρα πανω στην απελπισία μου την fulfix-μπουρδα, 15 μέρες το βαζω, 3 φορες την εβδομάδα. Λίγο άχυρο έχουν γίνει τα μαλλιά, νομιζω απο την υπερβολή κατι μου λεει πως δουλεύει (τουλάχιστον σταμάτησε την υπερβολική τριχόπτωση). Ανεβάζω κατάσταση τώρα και σε κάνα τρίμηνο θεου θέλοντος θα ξανα ανεβάσω. Τωρα τι πρόβλημα έχω δεν ξέρω γιατι δεν εχω παει σε γιατρο (μπορει να ειναι ψυχολογικό, μπορει αλωπεκία, μπορει να ειναι χιλιαδυο!). Μην πει κανεις γιωτας οτι ειμαι πλασιες γιατι θα του ευχηθώ να του πέσουν οι τρίχες και απο το κάτω κεφάλι! Αυτά απο εμένα---------!!!