GeorgeXz, 3400-3500 gr 09-10/01/2025

GeorgeXz

Active Member
Παίδες καλησπέρα,

Όπως υποσχέθηκα ανοίγω το νήμα για την 1η ΜΜ, θα ακολουθήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων και 2η σε κάνα χρόνο:

Η ΜΜ πραγματοποιήθηκε Πέμπτη και Παρασκευή 09 και 10 Ιανουαρίου του σωτήριου έτους, τουλάχιστον για το μαλλάκι μου, 2025 από τις 09:00 μέχρι περίπου τις 17:00 με ένα μικρό ενδιάμεσο γεύμα του μισαώρου, στους Antiagers του ιατρού Βελημβασάκη στην κλινική της Λαρίσης στους ιστορικούς Αμπελογκάρντενζ. Τη δεύτερη μέρα μάλιστα καταφέραμε και τελειώσαμε και μία ώρα νωρίτερα.

Ιατρός ήταν η κα Μαίρη Πετρολιάγκη, νοσηλεύτριες η Μαρία και Χριστίνα και οργανωτικός και γραμματειακός συντονισμός η Νικολέτα. Όλες εξαίρετες.

Ακριβή αριθμό τριχοθυλακίων και περισσότερες φωτό μαζί με τις τεχνικές λεπτομέρειες θα έχω μόλις πάρω και το report από την κλινική αλλα την πρώτη μέρα πήγαμε οριακά άνω των 2000gr και τη δεύτερη περί τα 1400gr. Καλύψαμε Α και Β ζώνη και ίσως μπήκαμε και λίγο Γ, crown δλδ.

Αγωγή με φίνα από μέσα 09/2024, χωρίς καμμία απολύτως παρενέργεια, τουλάχιστον από τις γνωστές, πέραν του πρώτου διαστήματος λήψης. Στη φίνα ίσως οφείλεται και μία εστία επαναφύτρωσης στο μέσο του crown ή μπιφτεκιού ελληνιστί.

Ευχαριστώ τον Παναγιώτη από το φόρουμ γιατί η δική του εμπειρία με την κλινική με παρακίνησε και πήγα και τον CVIAL για όλο τον κόπο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια εδώ μέσα. Οι γνώσεις του είναι πραγματικά σωτήριες!

ΥΓ: Παρακαλώ τον @CVIAL , όποτε έχει το χρόνο και την όρεξη να προσθέσει και τις προχθεσινές φωτό! Keep on Rocking, my friend!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Καλή φύτρωση φίλε. Αναμένουμε το φωτογραφικό υλικό σου. Γράψε μας και ποσο πλήρωσες για να είναι ολοκληρωμένη η παρουσίαση σου.

GeorgeXz

Active Member
ωραιος...πολύ καλά σου βγηκε..μολις 0.56 ευρώ το graft...!!!
Κοίταξε η άποψη μου, όπως έχω ξαναπεί, είναι ότι η χρέωση ανά graft είναι εντελώς ανεδαφική και ελεγχόμενα παράνομη. Δλδ, δεν γίνεται πώληση, επισημαίνω αυτό που γνωρίζουμε όλοι μας τα grafts είναι δικά σου, ώστε να σου πει ότι σου πουλάω τόσο το graft ή την τρίχα, αλλά παροχή ιατρικής υπηρεσίας. Η ιατρική πράξη που παρέχεται λοιπόν, θα πρέπει να τιμολογείται ανά ιατρική πράξη.

Κατ' εμέ η σωστή, τίμια και νόμιμη διαδικασία έχει ως εξής:

α. Η κάθε κλινική, κρίνοντας από τα έξοδα της, ιατρό, νοσηλεύτριες, αναλώσιμα, λειτουργικά και βάζοντας εκεί και το ποσοστό κέρδους ανακοινώνει μία τιμή ανά ιατρική πράξη. Σε "μερεμέτια" η τιμή αυτή θα μπορούσε να πέσει στο ήμιση, ίσως, υπολογίζοντας μισή ημέρα, αλλά αυτό είναι απόφαση έκαστης κλινικής

β. Βλέπεις την τιμή και εάν σου κάνει, κάνεις ένα cons με την κλινική όπου σου αναφέρουν ότι βάσει του προβλήματος σου θα πρέπει να κινηθείς σε τάδε αριθμό grafts. Εκτός έκτακτου ζητήματος της δότριας σου, δλδ κάποιο ιατρικό ζήτημα που δεν μπορούν να το δουν πριν στα ξυρίσουν πχ, δεν θα πέσουμε κάτω από τον τάδε αριθμό. Δεδομένου ότι κάθε ιατρός μπορεί να εξάγει και να τοποθετήσει γύρω στα 2,5k gr στο 8ωρο με μία-δύο νοσηλεύτριες βοηθούς, ξέρουμε περίπου τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Άλλοι κάνουν το session σε δύο 8ωρα, περισσότερη ταλαιπωρία αλλά καλύτερα κατ' εμέ, άλλοι σε ένα 10ωρο και όσο παραπάνω χρειαστεί. Σχεδιάζετε το πλάνο, γίνεται κοινώς αποδεκτό και προχωράτε. Εμένα, για παράδειγμα, συμφωνήσαμε να καλύψουμε Α+Β, ενώ μπορούσαμε και παραπάνω, για να μην έχουμε κίνδυνο overharvesting στην δότρια και να δούμε τις ανάγκες μπιφτεκίου και ίσως επιπλέον πύκνωσης σε ένα χρόνο.

γ. Προπληρώνεις, για να μην μείνουν και αυτοί αίολοι εάν τελευταία στιγμή κολλήσεις για οποιοδήποτε δικό σου λόγο και προχωράτε.

Με τα παραπάνω έχει γίνει μία τίμια συμφωνία tailormade για το ζήτημα του καθενός και δεν είσαι με το άγχος πόσα έβγαλε, πόσα έβαλε επί τόσο κλπ κλπ αλλά και δεν είσαι επίσης με το άγχος ότι θα πάω και θα κοιμηθεί και θα μου βάλει 1000 ενώ το ζήτημα του κεφαλιού μου ήταν για 3000 πχ

Μπλουζα