Georgie
Well-Known Member
Thanks a lot palGood luck and all the best!
Thanks a lot palGood luck and all the best!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ φίλεΚαλή επιτυχία George!
Πάντως με το μαλλί όρθιο και χωρίς καμουφλάζ, η εικόνα σου ανφας φώναζε από
μακριά ότι χρειαζόταν κλείσιμο των κροτάφων!
Το πιο σημαντικό στη γρήγορη επούλωση της δότριας σου, πιστεύω οφείλεται στο ότι γιατρός ο ΙΔΙΟΣ κάνει εξ' ολοκλήρου manual την εξαγωγή.Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι το μίγμα που μου έδωσε η κλινική για την επούλωση της δοτριας.
Επίσης εδώ να αναφέρω ότι στη πρώτη μου μεταμόσχευση είχα την αίσθηση ότι είχα ένα σακί τσιμέντο πίσω . Και την είχα την αίσθηση αυτή για αρκετό καιρό.
Τώρα νιώθω το τίποτα και δεν υπερβάλλω
Ούτε έχω την αίσθηση στη ληπτρια του numbness.
Παραθέτω 2 φωτογραφίες από τη δοτρια περιοχή
Η πρώτη είναι 2 μέρες μετά τη πρώτη συνεδρία και η δεύτερη από το σημείο που έγινε εξαγωγή εχθές .
Το εργαλείο ήταν στα 0.9
Ευχαριστώ boyΚαλή επιτυχία φιλε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ Φιλε ΓιάννηΚαλή επιτυχία Γιωργαρε!Όντως και εγώ θυμάμαι με τον Μιχάλη η επούλωση ήταν ταχύτατη...
Ευχαριστώ φίλε μουΓιώργο καλή επιτυχία,όλα καλά θα πάνε. Έπραξες άριστα που έκανες και 2η(τελευταία).
Καθόλου motorized;Πόσες μμ ανά ημέρα δέχεται η κλινικη;Το πιο σημαντικό στη γρήγορη επούλωση της δότριας σου, πιστεύω οφείλεται στο ότι γιατρός ο ΙΔΙΟΣ κάνει εξ' ολοκλ'ηρου manual την εξαγωγή.
Μια ΝικοΚαθόλου motorized;Πόσες μμ ανά ημέρα δέχεται η κλινικη;
Ο Γιατρός τον σχεδιασμό , οπές στην εξαγωγή οπές στην εισαγωγή και συνεχόμενος έλεγχοςΕυχαριστώ Γιώργο.Το team του γιατρού ποια στάδια της επέμβασης πραγματοποίησε,θυμάσαι;
Μάλιστα, πολύ θετικό αυτο, αλλο το αίσθημα ασφαλείας αν ο γιατρός είναι παρών σε όλη την την διαδικασία.Ο Γιατρός τον σχεδιασμό , οπές στην εξαγωγή οπές στην εισαγωγή και συνεχόμενος έλεγχος