giannis1312
Active Member
.
Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε, (εκτός αν εχεις μπει σε καψουλα χρόνου) να διορθώσεις την ημερομηνία. Καλη επιτυχία και προσοχή στη δότρια.
εχεις δικιο για το 17 λες μπερδευτηκαΦιλε εδω και 12 μέρες είμαστε στο 2018...
ευχαριστω φιλεκαλη επιτυχια φιλε. Ο αριθμος των μοσχευματων νομιζω σε καλυπτει.
μακαρι να πανε ολα καλα και περιμενουμε νεοτερα.
Φιλε γιαννη καλη επιτυχια.Νομιζω οτι γνωριζεις οτι τα 2500 δεν φτανουν να καλυψεις αξιοπρεπως και το αδηφαγο κραουν.
Γνωμη μου να ζητησεις να σου βαλουν μονο 500 πισω και τα υπολοιπα 2000 μπροστα τα οποια εαν φυτρωσουν θα σου δωσουν μια αξιοπρεπη hairline.Και επειτα κανεις αλλη μια κραουν.Εισαι και 26 πρεπει να πας συντηρητικα και να κανεις θεραπειες.
Επισης να τους ζητησεις επιτακτικα να διαχειριστουν αψογα την δοτρια διοτι στο μελον θα χρειαστεις τα πολυτιμα πολυτριχα για το κραουν και καλο ειναι να μην σου αδειασουν το φιλετο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το πιο σημαντικο δεν ειναι το ΠΟΣΟ θα καλυψεις το κραουν αλλά το ΠΩΣ. Οπως σε βλέπω προορίζεσαι μελλοντικά να ανοιξεις και άλλο εκεί οπότε ειναι πολύ σημαντικό (όπως επεσήμανε και ο κουμπάρος) να τους τονίσεις να μην χαραμίσουν πολύτριχα για κροτάφους- hairline τα οποία αφενος σε αυτες τις ζωνες ειναι αφύσικα και αφετέρου θα τα χρειαστεις στο μέλλον για το κραουν
Προβολή συνημμένου 16420 Αν μου επιτρέπεις εγώ θα έπαιζα ως εκει και όλα τα υπόλοιπα πίσω.
Φιλέ ανοιχτα όλα αύριο το σκέφτομαι αυτό για την hairline . όχι τόσο ανοιχτα πιο κλειστά και τα υπολοιπα πίσω βλέποντας και κανονταςΠροβολή συνημμένου 16420 Αν μου επιτρέπεις εγώ θα έπαιζα ως εκει και όλα τα υπόλοιπα πίσω.