pablopaolinio
Active Member
Μπραβο Γιαννη! Πολυ ωραιος! Επιτελους δικαιωθηκες! Να το χαιρεσαι το αποτελεσμα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ποιά φώτα, δεν βλέπεις τα παράθυρα από πίσω; Μάλλον έχει γενικότερο θέμα η κλινική
Θυμάσαι τι καιρό είχε 1-2 μέρες πριν κάνεις την επέμβαση?Επίσης μόνο μια αίθουσα ήταν κενή και με άλλαξε 2-3 θέσεις μέχρι να βρει έστω και αυτό το σημείο καθώς είναι η πίσω αίθουσα-γραφειο ...Για τα φώτα προφανώς πλάκα ήταν να φανταστώ αλλα είναι αυτό που λέω και εγώ αερατε αυτούς τους φωτισμούς δεν τους θέλω...Θέλω πιο ρεαλιστικές και σκληρές εικόνες σαν τις φωτό μου...Τα βίντεο καλό είναι να υπάρχουν,αλλά μου φαίνεται σας έχει επηρεάσει ο Dr ,konstantinos anastasakis..ανάψτε τα φώτα ρε..
Θυμάσαι τι καιρό είχε 1-2 μέρες πριν κάνεις την επέμβαση?Επίσης μόνο μια αίθουσα ήταν κενή και με άλλαξε 2-3 θέσεις μέχρι να βρει έστω και αυτό το σημείο καθώς είναι η πίσω αίθουσα-γραφειο ...Για τα φώτα προφανώς πλάκα ήταν να φανταστώ αλλα είναι αυτό που λέω και εγώ αερατε αυτούς τους φωτισμούς δεν τους θέλω...Θέλω πιο ρεαλιστικές και σκληρές εικόνες σαν τις φωτό μου...
Θυμάσαι τι καιρό είχε 1-2 μέρες πριν κάνεις την επέμβαση?Επίσης μόνο μια αίθουσα ήταν κενή και με άλλαξε 2-3 θέσεις μέχρι να βρει έστω και αυτό το σημείο καθώς είναι η πίσω αίθουσα-γραφειο ...Για τα φώτα προφανώς πλάκα ήταν να φανταστώ αλλα είναι αυτό που λέω και εγώ αερατε αυτούς τους φωτισμούς δεν τους θέλω...Θέλω πιο ρεαλιστικές και σκληρές εικόνες σαν τις φωτό μου...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@aeratos28 διαβάζω καλά?
Βασικά συγνώμη αν βιάστηκα αλλά το είχες αναφέρει ότι μπαίνεις για μμ σε άλλο νήμα...Είναι βιαστικουλης ο Γιάννης χωρίς λόγο αλλά το δωσα και εγώ το λουλούδι μου...
Βασικά συγνώμη αν βιάστηκα αλλά το είχες αναφέρει ότι μπαίνεις για μμ σε άλλο νήμα...
Όμως και εδώ,αυτές οι φωτό διαφορετικές είναι cvial..το χτένισμα αλλάζει και δεν έχουμε ίδια εικόνα..πρέπει να γίνουμε (κουραστικοί) με αυτα
¨για να μην μπορεί να πει κανείς κάτι και ισορροπίας"