ο ιδιος ο cvial ειπε στην αρχη 320 περιπου vlafoΡε συ Cvial πες μου έιλικρινα υπάρχει εμβαδόν πάνω από 250τμ γιατί θα τρελαθώ και εγώ.
Ο κανόνας μην μου πεις την εξαίρεση γιατί διαβάζω τρελλά πράγματα.
ο ιδιος ο cvial ειπε στην αρχη 320 περιπου vlafoΡε συ Cvial πες μου έιλικρινα υπάρχει εμβαδόν πάνω από 250τμ γιατί θα τρελαθώ και εγώ.
Ο κανόνας μην μου πεις την εξαίρεση γιατί διαβάζω τρελλά πράγματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είπε +_ 10% από τα 300.ο ιδιος ο cvial ειπε στην αρχη 320 περιπου vlafo
πριν απο αυτο λεω τι ειπε..δες τα προηγουμενα μηνυματα...μπορει να εχεις δικιο ναι...αλλα αμα βαλεις αυτα τα δεδομενα που μας εδωσε ο Γιωργος αυτο θα βγειΕίπε +_ 10% από τα 300.
Σου υπογράφω 330τμ δεν είναι με τίποτα.
Τρεις όχι δυο μεταμοσχευσεις εχει κανει ο Γιωργος στον κ. Τυρκαλα...η τελευταια περιπου 1500 grafts...η προτελευταια που ηταν τετραημερη συνεδρια των 3500 grafts...αλλη μια διημερη των 1800 grafs...τελος ειχε προηγηθει (νομιζω στη DHI και αλλη μια 1500 grafts).Ο Γιώργος δεν θυμάμαι τις τελευταίες 2μμ έκανε στον Τιρκαλά?
Manly no wayπριν απο αυτο λεω τι ειπε..δες τα προηγουμενα μηνυματα...μπορει να εχεις δικιο ναι...αλλα αμα βαλεις αυτα τα δεδομενα που μας εδωσε ο Γιωργος αυτο θα βγει
Τις φωτογραφίες με την μεζούρα τι τις έβαλα ; Για να μην τις βλέπουμε ; Συζητάμε τώρα τι είπα η τι βλέπουμε στις φωτός ;πριν απο αυτο λεω τι ειπε..δες τα προηγουμενα μηνυματα...μπορει να εχεις δικιο ναι...αλλα αμα βαλεις αυτα τα δεδομενα που μας εδωσε ο Γιωργος αυτο θα βγει
Τρεις στον τιρκαλα των 3500+1500 κ 1800 (τα 1000 του τιρκαλα όμως τα 800 ενός αμπαλου στην dhi) κ μια στριπ του 2010 σε έναν πάνω κάτω των 1000 μοσχευμάτων όπως εκτιμούνται ....Τρεις όχι δυο μεταμοσχευσεις εχει κανει ο Γιωργος στον κ. Τυρκαλα...η τελευταια περιπου 1500 grafts...η προτελευταια που ηταν τετραημερη συνεδρια των 3500 grafts...αλλη μια διημερη των 1800 grafs...τελος ειχε προηγηθει (νομιζω στη DHI και αλλη μια 1500 grafts).
Συνολο: 1500+3500+1800+1500= πανω απο 8000 grafts.
Φιλε manly, ξεχασα να ανεβασω τις φωτογραφιες...δες και πες μας τη γνωμη σου...το μηκος ειναι 18 ή 16 cm (και πολλα λεω).πριν απο αυτο λεω τι ειπε..δες τα προηγουμενα μηνυματα...μπορει να εχεις δικιο ναι...αλλα αμα βαλεις αυτα τα δεδομενα που μας εδωσε ο Γιωργος αυτο θα βγει
Ε περίμετρος του κεφαλιού που έβγαλα 60 εκατοστά έχει καμία αξία στην μέτρηση η όχι για συμπέρασμα;Manly no way
Με βάση τα εμβαδα του Γιώργου ναι,αλλά δεν μετριέται έτσι αυτό,για αυτό και η μεγάλη απόκλιση.
Και τι προκύπτει από την περίμετρο?Ε περίμετρος του κεφαλιού που έβγαλα 60 εκατοστά έχει καμία αξία στην μέτρηση η όχι για συμπέρασμα;
Μα αυτο σου λεμε τοση ωρα, αλλά δε λες να το καταλαβεις....Τις φωτογραφίες με την μεζούρα τι τις έβαλα ; Για να μην τις βλέπουμε ; Συζητάμε τώρα τι είπα η τι βλέπουμε στις φωτός ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βλέπω στις επόμενες δεκατρείς σελίδες να υπολογίζουμε την γωνία του Τυρκαλα στα graft . @Giorgos-3 μήπως έχεις μοιρογνωμονιο?τακτικες οπως τοποθετηση H&W με πολυ οξεια γωνια τοποθετησης μοσχευματων σε ολο το κεφαλι απο πισω μεχρι hairline ωστε να υπαρχει μεγιστο layering .
Σωστό ....βάλε κ την λεπτή τρίχα συν την επιμονή μου για ομοιόμορφη κάλυψη σε όλες τις ζώνες κ απεναντίας έμφαση στο Κράουν κ όχι το ανάποδο που θεωρείται "σωστό"....αλλά εγώ άλλο ήθελα ...αυτο που ειναι δυσκολο να μετρηθει με ακριβεια δεν ειναι το εμβαδο , μα ειναι το αριθμος των graft , τελικα ο αριθμος των τριχων που βρισκονται πανω στο κεφαλι του γιωργου . Νομιζω σε τετοια περιστατικα nw6 που για να γεμισει το κεφαλι πρεπει να ξηλωσεις ολη τη δοτρια πρεπει να γινουν και αλλα παιχνιδια , τακτικες οπως τοποθετηση H&W με πολυ οξεια γωνια τοποθετησης μοσχευματων σε ολο το κεφαλι απο πισω μεχρι hairline ωστε να υπαρχει μεγιστο layering . Στις κουρεμενες φωτο του Γιωργου αμεσως μετα τη μεταμοσχευση , ειδα πως ακολουθει τη φυσικη κληση ολο το μεταμοσχευμενο μαλλι μεν , αλλα αν ηταν φυτεμενο ολο με πολυ πιο εντονη κλιση προς τα μπρος θα εδειχνε πιο πυκνο απο πολλες γωνιες οταν μεγαλωνε κατι που τωρα δεν ειναι εφικτο . Οταν ξερεις πως σε ολο το κεφαλι θα χεις 25 μοσχευματα το εκατοστο γιατι αλλιως δεν γινεται , κατι πρεπει να κανεις για να μεγιστοποιησεις την αισθηση της πυκνοτητας . Αλλα ισως θυσιαζεις ετσι τον ογκο στο μαλλι που ειναι επισης προβλημα με πιο χαμηλες πυκνοτητες . Τελος ετσι και αλλιως ο Γιωργος ηταν σε μειονεκτικη θεση διοτι εχει χαμηλο λογο . Οποτε ποσο μακρυα μπορεις να πας με 15000 τριχες μεταμοσχευμενες σε ενα nw6 ετσι και αλλιως;
Ε δεν συνεννόουμαστε...xεστό...έχει δίκιο ο cvial....θα μάθουμε κάποια στιγμή τα νούμερα....Μα αυτο σου λεμε τοση ωρα, αλλά δε λες να το καταλαβεις....
Τη μεζουρα την εχεις τοποθετησει λαθος...δεν μπηκαν μεχρι τα 18 cm grafts...μπηκαν μεχρι τα 17 cm.
Αρα το r2 στο εμβαδον ειναι 8 cm.
Γιατι δεν το παραδεχεσαι;
Για να δούμε τελικά αν θα μπορεσουμε να καταλήξουμε κάπου,για αυτό.
Καμία φορά και το περιττό έχει την ομορφιά του όπως έχω ξαναπεί ,ειδικά άμα είσαι διακοπές και έχεις χρόνο να αναλώνεσαι για λίγο.
Υ.γ;Αυτό που λες είναι μια μεγάλη αλήθεια για πολλούς.
Εσύ δε χρειάζεται να τα παρακολουθείς άστα να κυλάνε τι ανησυχείς?