Πάντως αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το 60% και βάλε, των γιατρών και κλινικών που συζητιούνται στον φόρουμ και κάποιοι από αυτούς έχουν και αποτελέσματα στο φόρουμ σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με την DHI. Ο Βεκρής χρόνια εκεί, Ο Bissanga επίσης δούλευε για αυτήν, ο Lorentzo παραδέχεται και στο βιογραφικό του ότι εκπαιδεύτηκε από την DHI και μάλιστα κάνει λόγο για αυτήν και την αναφέρει ως πρωτοπόρα και εφευρέτη της FUE, η HDC επίσης θυμάμαι σε παλιότερα νήματα ότι σχετίζονταν με την DHI δεν θυμάμαι ακριβώς πως, αλλά κάτι είχε πάρει το μάτι μου για σχέση της νυν HDC με την DHI Κύπρου, Ο Τιρκαλάς τελευταία ανάδειξη της συγκεκριμένης κλινικής προς την ελληνική αγορά. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να τους το πιστώσουμε. Δεν μπορεί να λέμε μόνο τα στραβά, κάτι καλό έχει κάνει αυτή η κλινική και μάλιστα φαίνεται πως η προσφορά της αναγνωρίζεται από τους γιατρούς ανά τον κόσμο. Ίσως ως Έλληνες θα έπρεπε να μας χαροποιεί αυτό, ασχέτως αν πιστεύουμε ή όχι ότι αλλού μπορούμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα για το κεφάλι μας.