Προβολή συνημμένου 22308Προβολή συνημμένου 22309Προβολή συνημμένου 22310Προβολή συνημμένου 22311Προβολή συνημμένου 22312Προβολή συνημμένου 22313
Σχεδον 10 μηνες φρέσκο κουρεμένος κ κατω απ τον ήλιο για μια ακριβη εικονα της κατάστασης ...αισθάνομαι γνκ απ τον 6 μηνα κ μετα η καταςταςη ειναι η ιδια χωρις σπουδαίες αλλαγές ...προφανως οτι ηταν να δωσει το εδωσε πια ...
Φιλε Γιωργο, κατ' αρχας συγχαρητηρια, γιατι εισαι απο τους ελαχιστους που τολμουν να ανεβαζουν φωτογραφιες σε τοσο αντιξοες συνθηκες.
Απο την αλλη ομως νομιζω οτι εχεις βαλει και MANE στα μαλλια, κατι που φυσικα κολακευει την τελικη εικονα σου.
Φυσικα σε καμια περιπτωση δεν ειναι μεμπτο να βαζεις στην καθημερινοτητα σου MANE, για να βελτιωνεις την εμφανιση σου. Και εγω προσωπικα, εχοντας το διπλασιο μαλλι απο το δικο σου, χρησιμοποιω καθημερινα toppik, για να τελειοποιω την εικονα των μαλλιων μου.
Ομως θεωρω οτι στις φωτογραφιες που ανεβαινουν στο site, θα πρεπει να αναγραφεται η χρηση "ενισχυτικων μεσων".
Επισης, τωρα που σχεδον ολοκληρωθηκε το αποτελεσμα και επειδη στο παρελθον, αν θυμασαι, ειχαμε εναν "ζωηρο" διαλογο, θα ηθελα να σε ρωτησω...."εισαι ευχαριστημενος απο το τελικο αποτελεσμα;"
Προσωπικα πριν απο πολλους μηνες σου ειχα εκφρασει τους ενδοιασμους μου (και τα παραπονα μου ως εμπειρος των μεταμοσχευσεων της DHI). Θεωρουσα και εξακολουθω να θεωρω οτι η συγκεκριμενη κλινικη παραγει μεν φυσικα αποτελεσματα, απο την αλλη ομως με μετρια πυκνοτητα και με χαμηλη φυτρωση.
Συγκεκριμενα στην περιπτωση σου αναμφισβητητα οι συνθηκες προ μεταμοσχευσεων ηταν δυσκολες. Ησουν NW6 και η επιφανεια καλυψης γυρω στα 200 cm2.
Απο την αλλη ομως τοποθετηθηκαν πανω απο 6000 grafts (συνυπολογιζω και περιπου 800 grafts που φαινονται στις φωτογραφιες του πρωτου νηματος σου απο το strip που ειχες κανει).
Λαμβανοντας λοιπον υποψη αυτες τις παραμετρους, θεωρεις οτι το αποτελεσμα ειναι μετριο, καλο ή πολυ καλο; Φυσικα χωρις τη χρηση MANE.
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι προκειται για μετριο αποτελεσμα. Ισως προσωπικα, επειδη πριν τις μεταμοσχευσεις μου στην DHI ημουν NW 3...το πολυ 4, να εχω μεγαλες απαιτησεις και να κανω λαθος. Ποτέ δε θα συμβιβαζομουν και δε θα ημουν χαρουμενος με το συγκεκριμενο αποτελεσμα.
ΥΓ. Βεβαια, εκεινο που μετρα σε τελικη αναλυση, ειναι η αποψη και τα συναισθηματα του ιδιου του πελατη. Αν εσυ εισαι χαρουμενος και ικανοποιημενος απο την εικονα των μαλλιων σου, αυτο εχει την υψιστη σημασια. Σου ευχομαι καλη συνεχεια στη ζωη σου με υγεια και χαρα.