giwrgos8888 35 ετων 4215 graft A και Β ζωνη starks clinic

montecristo

Well-Known Member
Πες μου μια κλινικη που χρεωνει με τη συνεδρια και βγαινει φτηνοτερη;
Υπαρχει αναλυτικη καταγραφη και γινονται 5 μετρησεις την ωρα της επεμβασης. Λενε ψεματα;
Επισης αν πληρωνεις το ιδιο ποσο με ολους ανα επεμβαση, τοτε γιατι να πληρωσεις τα ιδια με καποιον που ειχε να βαλει διπλασια μοσχευματα σε μια μερα;

Ας πούμε εδώ ο Τυρκαλάς χρεώνει με τη συνεδρία, και μερικοί έχουν βγάλει πάνω από 4000 μοσχεύματα σε μια διήμερη επέμβαση και δεν τους χρεώσε πάνω από 4000 ευρώ που ειχαν συμφωνήσει όπως πχ ο νηματοθέτης. έβαλε 4215 και πληρωσε 4000...δεν πληρωσε 4215...
Αμα ειναι να σου βγάλει πολυ λιγότερα εξαρχής θα σου κάνει αλλη τιμή μικρότερη. Μιλάμε για μια κανονική επέμβαση, οχι για επεμβάσεις, τύπου 1000 grafts.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Εδώ κάποιοι δεν έχετε καταλάβει την ουσία των μεταμοσχεύσεων!Τι σημασία έχει αν σου πάρει κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο; Το θέμα είναι να γίνεις ωραίος να το χαρείς !

agchrist

Member
Η κάθε κλινική έχει τη δική της πολιτική για να χρεώνει ειτε με τη συνεδρία ειτε με τα grafts...αλλά αμα σε χρεώνει με τα grafts πως ξέρεις οτι δεν σου λεει οτι σου έβγαλε περισσοτερα για να σε χρεώσει παραπάνω; Θα τα μετρήσεις; Ενώ αμα σε χρεώνει με τη συνεδρία τα ιδια θα πληρώσεις και γενικά στις κλινικές που χρεώνουν με τη συνεδρία πληρώνεις πολυ λιγότερα σε σχέση με τις κλινικές που χρεώνουν με τα grafts.
Πες
Ας πούμε εδώ ο Τυρκαλάς χρεώνει με τη συνεδρία, και μερικοί έχουν βγάλει πάνω από 4000 μοσχεύματα σε μια διήμερη επέμβαση και δεν τους χρεώσε πάνω από 4000 ευρώ που ειχαν συμφωνήσει όπως πχ ο νηματοθέτης. έβαλε 4215 και πληρωσε 4000...δεν πληρωσε 4215...
Αμα ειναι να σου βγάλει πολυ λιγότερα εξαρχής θα σου κάνει αλλη τιμή μικρότερη. Μιλάμε για μια κανονική επέμβαση, οχι για επεμβάσεις, τύπου 1000 grafts.
Εμενα ο Τυρκαλας μου ειπε πριν 10 μερες οτι χρεωνει 1,2/graft. (Για 1500 grafts) Αρα οχι με τη συνεδρια.
Προφανως στα 4000 grafts εκανε χαμηλοτερη τιμη.

JimKan1

Well-Known Member
Ειναι σαν να μου λες οτι δεν ξερουν τη δουλεια τους..
Δες εδω αποτελεσμα που μολις ποσταριστηκε στο οποιο η χερλαιν δεν εχει ουτε ενα μονοτριχο και πες μου εσυ αν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους η οχι

κλινικη με 475 reviews και 4.8/5 στο google maps

Τελευταία επεξεργασία:

agchrist

Member
Δες εδω αποτελεσμα που μολις ποσταριστηκε στο οποιο η χερλαιν δεν εχει ουτε ενα μονοτριχο και πες μου εσυ αν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους η οχι

κλινικη με 475 reviews και 4.8/5 στο google maps
Τι προβλημα εχει η hairline σε αυτο που εστειλες;
Εμενα μου φαινεται φυσικο το αποτελεσμα.

Μπλουζα