Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πίσω απο κάθε επιτυχημένη τομή, κρύβεται ένα γυναικείο χέρι3 μηνες και 20 μερες και υπαρχει σιγα σιγα κινηση. Βαζω και φωτος της τομης.
Υπάρχει πρόοδος αλλά δεν είναι και ίδια η γωνία λήψης για κρίνεις ακριβώς τις διαφορές.εδώ έχω μια συγκριτική 2.5 μήνες vs 4 μήνες (παρά 5 μέρες). Θα ανεβάσω και καλύτερες στο φυσικό φως τις επόμενες μέρες.
Υπάρχει πρόοδος αλλά δεν είναι και ίδια η γωνία λήψης για κρίνεις ακριβώς τις διαφορές.
Άσχετο, ρώτησες μήπως τον Hattingen αμα μπορείς να βάζεις topik πάνω από τα φυτεμένα ώστε να "καλύπτεσαι" μέχρι να έρθει η φύτρωση, ή γενικά είναι ένα μεγάλο οχι η σκόνη σε scalp σε φυτεμένη περιοχή(για λιγες ωρες μονο); Με τόσο μαλλί που έχεις μπροστά σίγουρα θα έπεσες στο πειρασμό να βάλεις
Φίλε είσαι σίγουρος; έχω μιλησει κι εγώ με γιατρούς μετάμοσχευσης, όλοι οι "γνώστες" της Αθήνας μου έλεγαν να το αποφύγω να ακουμπάει μεταμοσχευμένο scalp μέχρι να έρθει η φύτρωση. Μη χαλάμε και το thread του φίλου, εντός Ελλάδας στο έχουν πει ή εκτός;Τοπικ μπορείς να βάλεις μετά 15-20 μέρες αφοβα καρατσεκαρισμενο από τοπ γιατρους... Απλά προσοχη με λακ κτλπ! Για αυτά δεν ξέρω!
Μου έσωσες πολύ χρόνο και πόνο ψυχολογικό από το περιμένω όλο τον καιρό μέχρι να πάρει μπρος η ληπτρια, και πιστεύω καλό είναι αν το δουν κι αλλοι αυτό. Να'σαι καλά!Ερντογάν στο σάιτ λέει μετά από 15 μέρες
Γεωργίου μου είχε μπει μετά από 2 εβδομάδες
Λορέντσο σε μειλ μετα από 20 μερες
Άλλοι γιατροί όπως Ρασμάν μετά από 10-15 μερες... Αν γκουγκλάρεις κιόλας θα δεις... Οι ίνες δεν είναι τίποτα μέχρι και χρήση σε μωρά επιτρέπεται το έχω δει και σε ετικέτα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φαίνεται ότι Αρχίζει και κλείνει το πίσω μέρος φίλε Greg , τελικά βλέπω σε πολλά άτομα και σε μένα ότι το crown είναι όντως πιο αργό σε σχέση με το μπροστά !!5 μήνες παρά 5 μέρες. Έχει αρχίσει και δίνει η μμ. Παρόλα αυτά, επειδή έχω μεγάλο λόγο σε αρκετές περιοχές θα περιμένω ως το 7-8μηνο για να βγάλω οριστικό συμπέρασμα στο πόσο ικανοποιημένος είμαι.
Φαίνεται ότι Αρχίζει και κλείνει το πίσω μέρος φίλε Greg , τελικά βλέπω σε πολλά άτομα και σε μένα ότι το crown είναι όντως πιο αργό σε σχέση με το μπροστά !!
Ρούβλια , ζήτα να πληρώνεσαι σε ρούβλιαΕχω πεσει σε πολυ busy περιοδο. Υποσχομαι μεχρι το σκ να ανεβασω φωτο.
Την εχω δει ολακερη, ειναι οντως απο τις καλυτερες συνεντευξεις ever