Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δυστυχώς είναι άδικο γι όλους, είναι απίστευτο οι γαμημενες οι τριχες πόσο μπορούν να σου αλλάξουν την ψυχολογία και την εξωτερική εμφάνιση. Όσοι το σκέφτεστε παιδιά σας το λέω κάντε την έρευνα σας πάρτε μια σωστή απόφαση και δν θα το μετανιώσετε.Έχεις και πολυ ωραία τρίχα ρε φιλε!
Άδικο που έκανες φαλάκρα.
Δίκαιο που το γύρισες.
Εφοσον εμεινα ικανοποιημενος με την 1η ΜΜ απο HDC παλι εκει θα παω. Λογικα προς τελη ΟκτωβριουΓειά σου pagoura
Να χαίρεσαι το ωραίο σου αποτέλεσμα.
Ξεκινάς με min 1500 αλλά θα καταλήξεις στα 1800-2000g.
Eκεί είσαι.
Οι λεπτές τρίχες ότι δώσανε δώσανε.
Που και πότε θα κάνεις τη 2η μμ?
Φαίνεται να κλείνει προς τα μέσα και τα δυνατά υπόλοιπα μπορούν και "κρύβουν" την περιοχή καλύτερα. Πάντως την δουλειά της η φίνα την κάνει και μπορεί να κάνει και παραπάνω μέχρι τον 2ο χρόνο. Βέβαια αμα βάλεις 2000 τελειώνεις.Χαιρετώ την παρέα. Μιας κ είμαι σε προετοιμασία για την δεύτερη, η οποία ίσως γίνει αρχές Οκτωβρίου η Γενάρη εξαρτάται από ένα ταξίδι που δν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες με μεζούρα για να βοηθήσουν και οι πιο έμπειροι. Με 1800 έως 2000 g θα υπάρχει ομοιογένεια τελειώνω η πρέπει να επεκταθώ και λίγο πέραν του κύκλου για μελλοντική πιθανή απώλεια?. Συνεχίζω εδώ κ έναν χρόνο με φίνα τώρα είμαι στα 6mg την εβδομαδα.
Επισης παρατηρειται καποια βελτιωση στις τριχες στο crown λογω φινας σε συκγριση με εναμιση πριν?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
6150Τζαμι φαίνεται φίλε! Συνολικά πόσα έβαλες;
Ξεκινησα με την 1η μμ 1mg/day fina. Μετα απο 1 χρονο την μειωσα στο μισο/day και πλεον 1,25mg μερα παρα μεραΔυνατό αποτέλεσμα!Μπορείς να μας πεις την θεραπεία που ακολουθείς?Δεν έχω παρακολουθήσει το νήμα σου και είμαστε στην ίδια ηλικία σχεδόν!
Μπράβο φίλε μου να το χαίρεσαι Φοβερό μαλλί!Φαίνεται βέβαια ότι είχες πολύ καλή και πυκνή δότρια!Μεγάλη αλλαγή στην εικόνα σου!10 χρόνια κάτω φαίνεσαι!Ξεκινησα με την 1η μμ 1mg/day fina. Μετα απο 1 χρονο την μειωσα στο μισο/day και πλεον 1,25mg μερα παρα μερα