Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις ακόμα περιθώρια βελτίωσης .Υπομονή .Στους 8-10 μήνες έχει πιάσει το μέγιστο5 μήνες και λίγες μέρες.
Τραβηγμένες με κάμερα για να φαίνουνται τα πάντα και μια πριν λίγο με κινητό. Για να είμαι ειλικρινής όταν βλέπω στον καθρέφτη φαίνομαι όπως το κινητό τούμπανο, έτσι λένε και τα φιλαράκια μου, αλλα όταν με τραβάει φωτό ο αδερφός μου με κάμερα χέσε μέσα εκεί φαίνεται μάλλον η πραγματικότητα. Τέλος πάντων μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος αλλα θα ήθελα πιο πυκνό μαλλί αλλα όταν έχεις κροτάφους άδειους ίσος να είναι δύσκολα να γίνεις τούμπανο με μια mm.
Εσείς η πιο έμπειρη πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα ύστερα από 5 μήνες?
Δεν πιστεύω να βγούνε και αλλα τριχοφιλακια. Νομίζω ότι τελειωσα. Αν τελειωσα έχω να περιμένω κάτι άλλο? Ας πούμε η τρίχα μπορεί να παχύνει?Έχεις ακόμα περιθώρια βελτίωσης .Υπομονή .Στους 8-10 μήνες έχει πιάσει το μέγιστο
Δεν πιστεύω να βγούνε και αλλα τριχοφιλακια. Νομίζω ότι τελειωσα. Αν τελειωσα έχω να περιμένω κάτι άλλο? Ας πούμε η τρίχα μπορεί να παχύνει?
Μακάρι να έχει να δώσει και άλλο, αλλα χλομό το κόβω.
Εγώ είμαι 8ο μήνα και έλεγα τα ίδια στον 5ο.Νόμιζα ότι ολοκληρώθηκε .Είχε και άλλη πολύ βελτίωση όμως και ακόμα δίνει και με έχει ενθουσιάσει .Είναι σημαντικό να βγουν από νωρίς γιατί σνεβαινει η αυτοπεποίθηση σουΔεν πιστεύω να βγούνε και αλλα τριχοφιλακια. Νομίζω ότι τελειωσα. Αν τελειωσα έχω να περιμένω κάτι άλλο? Ας πούμε η τρίχα μπορεί να παχύνει?
Μακάρι να έχει να δώσει και άλλο, αλλα χλομό το κόβω.
Παίρνεις τίποτα τώρα στον όγδοο μηνα? Εγώ τελειώνει το μπουκαλάκι το τελευταίο rogain μινοξιδίλη ύστερα το κόβω, βλέπω να με πηγαίνει 4-5 μέρες ακόμα. Μετά μονο πολυβιταμίνες και biotin.Εγώ είμαι 8ο μήνα και έλεγα τα ίδια στον 5ο.Νόμιζα ότι ολοκληρώθηκε .Είχε και άλλη πολύ βελτίωση όμως και ακόμα δίνει και με έχει ενθουσιάσει .Είναι σημαντικό να βγουν από νωρίς γιατί σνεβαινει η αυτοπεποίθηση σου
ευχάριστο φίλος.Μας στέλνεις τριχωτά φιλάκια φίλε φαιτερ ; Το αποτέλεσμα σου ως τώρα εμένα μαρέσει. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια αδερφέ.
Παράτα τα φιδέλαια .Εγώ δεν πήρα τίποταΠαίρνεις τίποτα τώρα στον όγδοο μηνα? Εγώ τελειώνει το μπουκαλάκι το τελευταίο rogain μινοξιδίλη ύστερα το κόβω, βλέπω να με πηγαίνει 4-5 μέρες ακόμα. Μετά μονο πολυβιταμίνες και biotin.
Η βιταμίνες δεν πειράζουν αλλα την μινιχιδιλι την κόβω σύντομα να ησυχάσω κάθε μέρα πασαλείβομε λες και είμαι καμια που@@@@@να xaxaxxa.Παράτα τα φιδέλαια .Εγώ δεν πήρα τίποτα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχάριστο φιλε μακάρι να έχει να δώσει και άλλο. Αλλα δεν βλέπω καινούργιες τρίχες.Φίλε μου έχεις ακόμα 2-3 πολύ δυνατούς μήνες, λίγη υπομονή χρειάζεται, μέχρι στιγμής τα πας πολύ καλά.
Υπάρχουν μελέτες και για βιταμίνες ότι πειράζουν σε μακροχρόνια χορήγηση .Αν ψάξεις στο Ίντερνετ θα σου φύγει η μαγκιά .Μέχρι καρκίνοΗ βιταμίνες δεν πειράζουν αλλα την μινιχιδιλι την κόβω σύντομα να ησυχάσω κάθε μέρα πασαλείβομε λες και είμαι καμια που@@@@@να xaxaxxa.
Να τις κόψω στο εξάμηνο και αυτές τότες.Υπάρχουν μελέτες και για βιταμίνες ότι πειράζουν σε μακροχρόνια χορήγηση .Αν ψάξεις στο Ίντερνετ θα σου φύγει η μαγκιά .Μέχρι καρκίνο
Για να είμαι ειλικρινής όταν βλέπω στον καθρέφτη φαίνομαι όπως το κινητό τούμπανο, έτσι λένε και τα φιλαράκια μου, αλλα όταν με τραβάει φωτό ο αδερφός μου με κάμερα χέσε μέσα εκεί φαίνεται μάλλον η πραγματικότητα.
Η μια φώτο του ανέβασε με το κινητό του είναι άκρως παραπλανητική, και παρουσιάζει άλλο αποτέλεσμα. Η ρεαλιστικές φωτογραφίες ειναι αυτές που τράβηξε ο αδερφός του. Αλλά θα βελτιωθεί κι άλλο τους επόμενους μήνες. Οπότε αναμένουμε.Κάτι ενδιάμεσο φαντάσου ούτε με το κινητό σου άλλα ούτε με του αδερφου σου.
Όχι ρε, μια χαρά είμαι. Πολύ καλή εικόνα έχω για να είμαι ειλικρινής.Τρελιάρη fighter , ξενερωμένο σε βλέπω