Hdc hair clinic - ειδική προσφορά μάϊος-ιούνιος 2018.

tasos33

Well-Known Member
Τον Δημήτρη τον έχουν κατηγορησει ευρέως άτομα που έχουν κανει AHC μμ.

Επιγραμματικα ο Μήτσος 50423 και ο τσεκ τα ακούνε συχνά για τον λόγο ότι εθελοτυφλουν σε λάθος πρακτικές όπως το γνωστό παραθυρο.

Όταν κατ εξακολουθηση κανεις τα στραβά ματιά σε ένα εμφανεστατο πρόβλημα, υπαρχουν δεκάδες μέλη εδώ με μονιμο παράθυρο τα οποία είναι σαφώς δυσαρεστημένα, τότε η στάση αυτη δε διαφερει απο την στάση του Γιάννη, διότι οι μεν υποβιβαζουν ένα αρνητικό με σκοπό τα νέα μέλη να μην το βλεπουν άρα να προωθείται η κλινική ενώ ο δε το κάνει ευθεως.

..και ειδικά παιδιά σαν τον Δημήτρη που έχει ακούσει και αυτός τρελά πράγματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ItsAllGone

Active Member
Το προβλημα δεν ειναι με τις φωτογραφιες στις μεταμοσχευσεις, αν δεν το κατεχει μια κλινικη σε βαθος χρονου θα ξεμπροστιαστει αργα η γρηγορα, δεν μπορουν να σωθουν απο 2-3 βαλτους, ουτε ατομα σαν τον dance και τον john πιστευω δημιουργουν προβλημα.
Προβλημα ειναι αυτος που γραφει οτι του κατεβει και εσκεμενα παραπλανει ενω εχει τις γνωσεις, δεν ειναι δικαιος και συνηθως κραζει μονοπλευρα.Δεν με νοιαζει τοσο αν μια κλινικη διαφιμιζεται αλλα ειναι εκνευριστικο πολυ να προσπαθει να σε βγαλει χαζο,λεγοντας σου το χιονι ειναι μαυρο.

athenian

Well-Known Member
Με το poll διαφωνώ, θα αποτρέψει πολλά μέλη από το να παρουσιάσουν τις μεταμοσχεύσεις τους.

Tsek

Well-Known Member
Τον Δημήτρη τον έχουν κατηγορησει ευρέως άτομα που έχουν κανει AHC μμ.

Επιγραμματικα ο Μήτσος 50423 και ο τσεκ τα ακούνε συχνά για τον λόγο ότι εθελοτυφλουν σε λάθος πρακτικές όπως το γνωστό παραθυρο.

Όταν κατ εξακολουθηση κανεις τα στραβά ματιά σε ένα εμφανεστατο πρόβλημα, υπαρχουν δεκάδες μέλη εδώ με μονιμο παράθυρο τα οποία είναι σαφώς δυσαρεστημένα, τότε η στάση αυτη δε διαφερει απο την στάση του Γιάννη, διότι οι μεν υποβιβαζουν ένα αρνητικό με σκοπό τα νέα μέλη να μην το βλεπουν άρα να προωθείται η κλινική ενώ ο δε το κάνει ευθεως.
Εγώ πριν κάνω επέμβαση είπα ότι επειδή θέλω αυτή τη ρημάδα την φύτρωση ήμουν διατεθιμένος ακόμα και για παράθυρο.

Εφόσον το είπα για τον εαυτό μου δεν μπορεί κανείς να μου λέει ότι εθελοτυφλώ.

Το σκέφτηκα πολύ πριν πάω και το εξήγησα.

Τέλος.

vag25

Well-Known Member
Εγώ πριν κάνω επέμβαση είπα ότι επειδή θέλω αυτή τη ρημάδα την φύτρωση ήμουν διατεθιμένος ακόμα και για παράθυρο.

Εφόσον το είπα για τον εαυτό μου δεν μπορεί κανείς να μου λέει ότι εθελοτυφλώ.

Το σκέφτηκα πολύ πριν πάω και το εξήγησα.

Τέλος.

Aυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι τραγικη τακτικη το παραθυρο που θα επρεπε να αποδοκιμαζεται και απο εσενα.
Ανεξαρτητα απο το αν εσενα δεν σε πειραζει για το δικο σου κεφαλι.
Προσπαθουσες να την δικαιολογησεις με βαση την δικη σου περιπτωση και ελεγες οτι καλυτερα που σου εκαναν παραθυρο!!
Ελεος ρε σ.

Η κατασταση της ληπτριας εχει την ιδια αξια με την κατασταση της δοτριας. Για να μη πω και οτι εχει μεγαλυτερη σημασια η δοτρια. Ειδικα οταν μια ικανοποιητικη φυτρωση την περιμενεις απο ολους πλεον.

PROF

Active Member
Τσεκ το αποτέλεσμα μιας κλινικής κατά την προσωπική μου άποψη δεν κρίνεται μόνο από αυτά που ανέφερες, αλλά από όλες τiς κάτωθι σχεδόν ισοβαρείς παραμέτρους:

1. Το ποσοστό φύτρωσης επί των τοποθετημένων μοσχευμάτων
2. Τη διαχείριση - βέλτιστη αξιοποίηση - κατάσταση δότριας μετά την επέμβαση
3. Τη φυσικότητα του αποτελέσματος
4. To σχεδιασμό της hairline
5. To ποσοστό των transection grafts
6. Τη μέγιστη πυκνότητα που μπορεί να επιτευχθεί ανά περιοχή (π.χ. δεν μπορεί να έχεις hairline με 30 βία 40grafts/cm2).
7. Το σωστό consultation (σχεδιασμός και περιοχές επέμβασης), λαμβάνοντας πρόνοια, τόσο για το βραχυπρόθεσμο μέλλον (τα επόμενα 2 χρόνια) , όσο και κυρίως για το μεσοπρόθεσμο (10-15 χρόνια).

Υ.Γ. Προφανώς και δεν λαμβάνω υπόψη στην παρούσα ανάλυση το κόστος γιατί αναφερόμαστε μόνο στο αποτέλεσμα και όχι στο best value for money.

Tsek

Well-Known Member
Τσεκ το αποτέλεσμα μιας κλινικής κατά την προσωπική μου άποψη δεν κρίνεται μόνο από αυτά που ανέφερες, αλλά από όλες τiς κάτωθι σχεδόν ισοβαρείς παραμέτρους:

1. Το ποσοστό φύτρωσης επί των τοποθετημένων μοσχευμάτων
2. Τη διαχείριση - βέλτιστη αξιοποίηση - κατάσταση δότριας μετά την επέμβαση
3. Τη φυσικότητα του αποτελέσματος
4. To σχεδιασμό της hairline
5. To ποσοστό των transection grafts
6. Τη μέγιστη πυκνότητα που μπορεί να επιτευχθεί ανά περιοχή (π.χ. δεν μπορεί να έχεις hairline με 30 βία 40grafts/cm2).
7. Το σωστό consultation (σχεδιασμός και περιοχές επέμβασης), λαμβάνοντας πρόνοια, τόσο για το βραχυπρόθεσμο μέλλον (τα επόμενα 2 χρόνια) , όσο και κυρίως για το μεσοπρόθεσμο (10-15 χρόνια).

Υ.Γ. Προφανώς και δεν λαμβάνω υπόψη στην παρούσα ανάλυση το κόστος γιατί αναφερόμαστε μόνο στο αποτέλεσμα και όχι στο best value for money.

Αν δεν λαμβάνεις υπόψιν το κόστος τότε να συγκρίνεις μόνο τους 3 κορυφαίους του κόσμου μεταξύ τους.

Επίσης για τον vag. Αποτελεσματική φύτρωση δεν βλέπουμε απο όλους δυστυχως.

Δεκτά όσα λέτε αλλά όπως κάποιοι πάνε και κάνουν στριπ έτσι και κάποιους άλλους μπορεί να μην τους πειράζει το παραθυρο με καλη φυτρωση σε καλη τιμή γιατί φαίνεται λιγότερο απο ενα στριπ.
Εμενα μου πηραν σχεδον 5.000 μοσχεύματα και παράθυρο δεν εχω. Over

vag25

Well-Known Member
Για τις μμ, υπαρχουν τοσα λιγοτερα μοσχευματα απο οσα χρειαζεται το κεφαλι σου, που η δοτρια ειναι σημαντικοτερη απο την ληπτρια.

το οτι εσυ δεν εχεις παραθυρο, δεν λεει κατι. Εξακολουθει να ειναι λαθος ο τροπος τους. Θα επρεπε να τους κραζεις καθε μερα αντι να τους δικαιολογεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν δεν λαμβάνεις υπόψιν το κόστος τότε να συγκρίνεις μόνο τους 3 κορυφαίους του κόσμου μεταξύ τους.

Επίσης για τον vag. Αποτελεσματική φύτρωση δεν βλέπουμε απο όλους δυστυχως.

Δεκτά όσα λέτε αλλά όπως κάποιοι πάνε και κάνουν στριπ έτσι και κάποιους άλλους μπορεί να μην τους πειράζει το παραθυρο με καλη φυτρωση σε καλη τιμή γιατί φαίνεται λιγότερο απο ενα στριπ.
Εμενα μου πηραν σχεδον 5.000 μοσχεύματα και παράθυρο δεν εχω. Over

Αυτό είναι δικό σου θέμα και μπορεί να είναι over για σένα αλλά όχι για τους άλλους. Επίσης στους περισσότερους το παράθυρο φαίνεται πολύ περισσότερο από ένα καλό στριπ. Άρα όλα σχετικά και καλό είναι να μην γενικεύεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tsek

Well-Known Member
Για τις μμ, υπαρχουν τοσα λιγοτερα μοσχευματα απο οσα χρειαζεται το κεφαλι σου, που η δοτρια ειναι σημαντικοτερη απο την ληπτρια.

το οτι εσυ δεν εχεις παραθυρο, δεν λεει κατι. Εξακολουθει να ειναι λαθος ο τροπος τους. Θα επρεπε να τους κραζεις καθε μερα αντι να τους δικαιολογεις.

Απο την στιγμή που δέχτηκα ότι μπορεί και να φαίνεται παράθυρο δεν θα κάτσω να κράξω επειδή έτσι νιωθεις εσυ, πρέπει να το καταλαβεις αυτο.
Κραξε εσυ. Δεν με νοιαζει.

Tsek

Well-Known Member
Αυτό είναι δικό σου θέμα και μπορεί να είναι over για σένα αλλά όχι για τους άλλους. Επίσης στους περισσότερους το παράθυρο φαίνεται πολύ περισσότερο από ένα καλό στριπ. Άρα όλα σχετικά και καλό είναι να μην γενικεύεις

Πιστεψέ με η πλειοψηφία έξω, σαν εμενα σκέφτεται. Ολοι το μπροστα κοιτανε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιστεψέ με η πλειοψηφία έξω, σαν εμενα σκέφτεται. Ολοι το μπροστα κοιτανε.

Μου θυμίζεις το κλασσικό επιχείρημα «από το χόρτο δεν πέθανε κανείς». Λίγο υπερβολικό αλλά δόκιμο.

Tsek

Well-Known Member
Οκ. Παμε λιγο στο θεμα μας τωρα?
Τι γίνεται με τους κρυφοπονηράκιδες?

anargiros88

Well-Known Member
6 σελίδες εκτός θέματος . Και αν μπει κάποιος που ενδιαφέρεται για την προσφορά άντε να βγάλει άκρη !

PROF

Active Member
Τσεκ προφανώς και κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν τι πρέπει να κάνει, όμως όπως όταν αγοράζεις π.χ. ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κατά τη γνώμη μου το κριτήριο σου δεν μπορεί να είναι μόνο το αμάξι να πηγαίνει τώρα στο δρόμο, και να μη σε νοιάζει τίποτα άλλο (πόσα χιλιόμετρα έχει, τι service έχει κάνει, εάν είναι χτυπημένο, κλπ.) και όλα αυτά επειδή νομίζεις ότι το παίρνεις φθηνό, τα ίδια νομίζω ότι ισχύουν και στις μμ. Δεν μπορεί να λες εμένα με νοιάζει μόνο η φύτρωση και τίποτα άλλο.
Μάλιστα και το φθηνό νομίζω ότι πλέον δεν ισχύει καθότι 3500€ (κόστος)/2300grafts (κατά μέσο όρο)=1,50€/graft, όταν αυτή τη στιγμή η Κύπρος παίζει με 2,00€, ο Bruno Pinto με 2,00€, o Kaan Pekiner με 2,25€, κλπ.

Έπειτα όσον αφορά το strip προφανώς και η ουλή του είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, γι΄ αυτό και πλέον όμως η συντριπτική πλειονότητα των επεμβάσεων γίνεται με fue.

Όμως πέρα από τη δότρια δε μπορώ να καταλάβω γιατί αγνοείς όλες τις άλλες παραμέτρους που ανέφερα παραπάνω. Λάβε δε υπόψη ότι προσωπικά δεν έκανα καθόλου κέφι να τρέχω δύο φορές για επέμβάσεις στην Άγκυρα, ούτε χαιρόμουν να στέλνω συνάλλαγμα στην Τουρκία , όμως για μένα ήταν μονόδρομος. Έτσι λοιπόν λέμε κάποια πράγματα μήπως και οι εγχώριες κλινικές προσαρμοστούν στα διεθνή δεδομένα και δεν αναγκάζεται ο κόσμος που ψάχνεται περισσότερο από κάποιος άλλους στις μμ να τρέχει στο εξωτερικό για μια επέμβαση που θα έπρεπε να είναι ρουτίνας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο John με ειδοποίησε χθες βράδυ σε pm ότι έχει αναλάβει για λογαριασμό της HDC την ενημέρωση του φόρουμ όπως και την ενημέρωση της HDC για το τι γίνεται στο φόρουμ. Ένα είδος «εκπροσώπου» ας πούμε. Βέβαια δεν έχω ενημερωθεί από την εταιρεία για το γεγονός αλλά φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι. Άντε και στον επόμενο!

Tsek

Well-Known Member
Ο John με ειδοποίησε χθες βράδυ σε pm ότι έχει αναλάβει για λογαριασμό της HDC την ενημέρωση του φόρουμ όπως και την ενημέρωση της HDC για το τι γίνεται στο φόρουμ. Ένα είδος «εκπροσώπου» ας πούμε. Βέβαια δεν έχω ενημερωθεί από την εταιρεία για το γεγονός αλλά φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι. Άντε και στον επόμενο!

Άντε Τζονάρα, τα κατάφερες. Καλορίζικος και απ τα δικά μας. :D

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα