Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν σε κατηγορούμε για το πιο πίσω διάστημα αλλά για αυτούς τους 4 που λες.Του φόρουμ την αρμοδιότητα την ανέλαβα τους τελευταίους 4 μήνες και δεν θα μπορούσα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου από την στιγμή που δημιούργησα αυτό το νήμα.
Έξαλλου θα ακολουθούν και περισσότερα μελλοντικά νέα τις κλινικής.
Από το 2011 έως και πριν 4 μήνες λειτουργούσα ανεξάρτητος κατά δικιά μου βούληση χωρίς κανενός καθοδήγηση εκτός από τις αναρτήσεις των συναντήσεων τις κλινικής κάθε φορά που παρευρισκόταν στην Ελλάδα.
Κάνεις και πότε δεν με παράπεμψε να γράψω κάτι υπέρ τις κλινικής και κάνεις πότε δεν με φίμωσε από την κλινική.
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά από εδώ μέσα το γνωρίζουν απόλυτα αυτό.
Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ κάτι το οποίο δεν έκανα πριν.
Όσοι από εσάς θέλετε να συνεχίσετε τον σαματά ελεύθερα και να το κάνετε άλλα χωρίς έμενα.
Κάποια στιγμή θα ενημερώσω και για το σκοπό φόρουμ-κλινικής.
Όπως το είπες. ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
μην πας να κάνεις τη νύχτα μέρα και εσύ τώρα
παντελονάτο θα ήταν να το έλεγε μόνος του εξαρχής χωρίς να γίνετε καν τέτοια κουβεντα
Άρε Τσεκ , στο έχω ξαναγράψει και παλιότερα , εσύ εδώ μέσα αδίκησε .....
Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω την μέρα νύχτα ....
δεν είπα ότι είναι παντελονατο , τουλάχιστον όμως είναι πιο τίμιο να το δηλώσει έστω και με μικρή καθυστέρηση !
Με το πρόβατο στην πλάτη πιάστηκε και το παραδέχτηκε..δεν γινόταν να μην το πει..μην συνεχίζεις να εθελοτυφλεις και να κάνεις τη νύχτα μέρα..αν δεν το καταλαβαίνεις τι λέμε μην συνεχίζουμε την κουβέντα τώρα..
Θα φαινόταν την ώρα την επέμβασης αλλά και αναγκαστικά θα μιλήσει με μέλη του φόρουμ και θα τον δούνΑν δεν ηθελε να το παραδεχθει ο John_John1 θα μπορουσε να κανει εναν 2ο λογαριασμο και να εγραφε απο εκει ως εκπροσωπος της κλινικης.Το ιδιο θα μπορουσε να κανει και ο dance. Τα παιδια ομως προτιμησαν να ειναι ειλικρινεις,εστω και λιγο καθυστερημενα στην περιπτωση του Γιαννη.Ξεκολλατε και παμε παρακατω λοιπον,κουρασε το θεμα.
Έχει 4 μήνες που ασχολούμαι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την συμπεριφορά μου και την στάση μου.
Παρά πίσω δεν πρόκειται να δεχτώ την οποιαδήποτε κατηγορία.
αντε επιτελους γιατι πονεσανε τα ματια μας τοσο καιρο να τον διαβαζουμε τον συγκεκριμενο και να προσπαθουμε να αποδειξουμε το αυτονοητο.Και να εχουμε και καποιους να μας λενε ρε παιδια τον αδικειτε το γιαννακη,μα εχει χιουμορ ο γιαννακης κτλ.Αντε γιαννακη καλα μεροκαματα φιλε το αξιζες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε παιδιά συγνωμη που επεμβενω αλλα ειμαι περιεργος να μαθω κάτι ... αυτοι απ το φορούμ που προπαγανδίζουν για μια κλινική τι είδους συμφωνια κανετε ; Πως πληρώνεστε ; Μιλαω τωρα σοβαρα ετσι για να χω μια εικονα πως παει το κολπο ...
Σιγουρα υπαρχει και γι αυτο ειμαι σιγουρος.. απο την στιγμη που μου εγραψε ο κουμπαρος αν θυμαμαι καλα οτι παω να παρω το καλυτερο αποτελεσμα της κληνικης με εχουν ταραξει στα τηλ. Να παω αθηνα. Το θεμα ειναι να μην κρύβονται καλο θα μας κανει να εχουμε ενημέρωση απο εκπρόσωπος αλλα αντικειμενικη ενημ.Σε λίγο καιρό θα ξετρυπώσουμε και τα τσιράκια της κλινικής πίσω από το Χίλτον. Να είσαι βέβαιος. Αν και εγώ προσωπικά έχω ήδη τα μάτια μου πάνω τους.
Εσύ εμένα κατηγορούσες και σου βγήκε με ανάποδη προσπέραση ο Γιαννάκης με την Κύπρο οπότε κοίτα λίγο καλύτερα.. φιλικά.Σε λίγο καιρό θα ξετρυπώσουμε και τα τσιράκια της κλινικής πίσω από το Χίλτον. Να είσαι βέβαιος. Αν και εγώ προσωπικά έχω ήδη τα μάτια μου πάνω τους.
Εσύ εμένα κατηγορούσες και σου βγήκε με ανάποδη προσπέραση ο Γιαννάκης με την Κύπρο οπότε κοίτα λίγο καλύτερα.. φιλικά.
Έχει 4 μήνες που ασχολούμαι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την συμπεριφορά μου και την στάση μου.
Παρά πίσω δεν πρόκειται να δεχτώ την οποιαδήποτε κατηγορία.