kharmacoma
Well-Known Member
Εξαιρετικό!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω στις photos με το αποτέλεσμα είναι η τραυματισμένη μύτη του φίλου! Πέρα από την πλάκα η δουλειά που έγινε (τόσο από τις photos αμέσως μετά την επέμβαση, όσο και μετά από τα τρία χρόνια) είναι εντυπωσιακή!
Πολυ ωραιο αποτελεσμα!Πανω κατω σε τετοια φαση ειμαι κ εγω.
Τετοια αποτελεσματα θα πρεπει να αποτελουν διδακτικα βιντεο για το πως πρεπει να προσεγγιζεται ο σχεδιασμος μιας hairline,που ακομη και ευθεια να ειναι οπως στον φιλο γινεται τοσο καλη δουλεια που δεν χανει καθολου σε φυσικοτητα.Μια αντιστοιχη χαμηλη και ευθεια hairline απο τουρκια μερια θα εβγαζε ματι,αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που η Hdc αναλαμβανει repair περιστατικα που ερχονται απο την γειτονα χωρα.
John εχεις κανενα αποτελεσμα με λεπτη ξανθια τριχα να δουμε;
Θα ελεγα κυριως μπροστινο τμημα αλλα και crown δεν θα ηταν ασχημα JohnnyΜερικοί πιστεύουν ότι δεν αναλαμβάνουμε repair περιστατικά και όμως υπάρχουν πολλά και από Ελλάδα που Ελλάδα.
Λεπτή ξανθιά σε μπροστινά τμήματα ? Crown?
Τους υπολοίπους αύριο θα σας απαντήσω....δεν προλαβαίνω πολλές φόρες.
Οχι φιλε μου δεν εχω ανοιξει ακομα γτ το σχεδιαζω για χριστουγεννα λογω κοβιντ δεν θελω να συνεχισω καραντινα καπελακι καλοκαιριατικα.Απο την αλλη θα ηθελα ομως μια γνωμη για ποσα γκραφτς χρειαζομαι κτλ.Έχεις τοποθετήσει κάπου φωτογραφίες? Δεν θυμάμαι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν εχεις λεπτή ξανθιά Βαλε και μένα στο group JohnieΜερικοί πιστεύουν ότι δεν αναλαμβάνουμε repair περιστατικά και όμως υπάρχουν πολλά και από Ελλάδα που Ελλάδα.
Λεπτή ξανθιά σε μπροστινά τμήματα ? Crown?
Τους υπολοίπους αύριο θα σας απαντήσω....δεν προλαβαίνω πολλές φόρες.
Μου κάνει εντύπωση στην τελευταία φώτο το πόσο χαμηλά δείχνει η νέα γραμμή του μαλλιού σε σχέση με αυτή είχε δημιουργηθεί στην πορεία.
John, έχεις φωτογραφία που να δείχνει το φίλο φάτσα;
Αυτά είναι μαλλιά. Πόσα χρόνια πέρασαν που έβαζα ζελέ στο μαλλάκι (άντε και λεμόνι )
Η πυκνότητα είναι χάλια.Απορω πως βάζετε τέτοια αποτελέσματα.