Hdc

NGL

Member
Απ: Η μεταμοσχευση μου στην HDC 3951 grafts σε 2 ημερας (FUE + Strip)

myhairtransplantation είπε:
τη δευτερη μερα με το strip αρχισαν απο το hair line και προς τα πισω

μεχρι που εφτασαν δηλ.?καλυψαν μονο το ακαλυπτο ''τριγωνο'' που απεμεινε απ την πρωτη ημερα ή εβαλαν και πιο πισω?τι ακριβως εννοεις απ την κουρια,πιο ακριβως σημειο ειναι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

τη δευτερη μερη ηταν για το ακαλυπτο τριγωνο. ποιο πισω απο αυτα τις πρωτης ημερας οχι.

Georgex6

Well-Known Member
Απ: HDC

καταρχην καλως ηρθες φιλε
θα ηθελα να σε ρωτησω 1) η λωριδα που σου εκοψαν (στριπ) ποσα χιλιοστα ειναι 1,5 η 2,5
και 2)ποσο στοιχησε η επεμβαση
ευχαριστω

Δεν γνωριζω ακριβως αλλα δες τη φωτο και υπολογισε , κοστος συνολικο 13800 Ευρω. περιπου 7000 τη ημερα για σχεδον 4000 παρα grafts. Day 1: FUE 1460
Day 2 : Strip 2491 Total 3951 grAFTS. υπαρχουν και αλλες φωτος, θα τις ανεβασω στο ιστολογιο μου (δεν λεω που). και μετα εδω!
1) φωτο τελος 1ης μερες με το FUE μπορεις να δεις τη ουλη της προηγουμενης μεταμοσχευσης πριν μερικα χρονια.
Scarb***mann.JPG

2) το strip με το ραψιμο της HDC
23rdOct.JPG

3) μια φωτο απο μπροστα την 3η ημερα μετα τη μεταμοσχευση
23rdOct2.JPG

Georgex6

Well-Known Member

Tα γραφεις λιγο μπερδεμενα ;) sorry φιλε δε μπορω να υπολογισω, γενικα παντως μου φαινετε καλη δουλεια σιγουρα τα λεφτα ειναι παρα πολλα. H ουλη απο την πρωτη εγχειριση ειναι λιγο χαλια πιστευω να βελτιωθηκε τωρα, οσον αφορα τη κατανομη μ φαινεται λογικη μπροστα τα μοσχευματα απο τη strip και πιο πισω απο τη fue για να υπαρχει πιο καλη πυκνοτητα μπροστα τελος θα ηθελα να σε ρωτησω εισαι απο τη κυπρο?
καλα αποτελεσματα!!!!!!!

Georgex6 είπε:
Tα γραφεις λιγο μπερδεμενα ;) sorry φιλε δε μπορω να υπολογισω, γενικα παντως μου φαινετε καλη δουλεια σιγουρα τα λεφτα ειναι παρα πολλα. H ουλη απο την πρωτη εγχειριση ειναι λιγο χαλια πιστευω να βελτιωθηκε τωρα, οσον αφορα τη κατανομη μ φαινεται λογικη μπροστα τα μοσχευματα απο τη strip και πιο πισω απο τη fue για να υπαρχει πιο καλη πυκνοτητα μπροστα τελος θα ηθελα να σε ρωτησω εισαι απο τη κυπρο?
καλα αποτελεσματα!!!!!!!
Γεια σου φιλε, ναι απο κυπρο ειμαι!, Αυτη τη φορα ειπα οτι θα παω στους καλυτερους και δεν σκευτηκα το κοστος. αφου την επαθα μια φορα ηδη και το παθημα εγινε μαθημα! ηθελα ενα καλο αποτελεσμα., το μελετησα καλα, γνωρισα 5-6 ατομα που εκαναν εκει μεταμοσχευση, και επισης το ποιο σημαντικο ειναι ενας ξαδελφος μου που εκανε πριν 10 μηνες, και αυτος παλι εξαιρετικα αποτελεσματα.,
τωρα αναμενουμε - θα βγαζω φωτος μηνα με μηνα και θα σας ενημερωνο, ισως θα ηταν καλυτερα ο admin το ποστ αυτο να το μετακινηση σε ανεξαρτητο και οχι κατω απο hdc μονο (οπως και μερικα αλλα)

geofish

New Member

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την εμπειρία σου. Θα περιμένουμε να δούμε και τις επόμενες Φώτο για να αξιολογήσουμε την δουλειά της συγκεκριμένης κλινικής.
Θα ήθελα να σχολιάσω πάντως την προηγουμένη επέμβαση που έκανες εδώ στην Ελλάδα και πρέπει να πω ότι ήταν απαράδεκτη, ειδικά από τα πλάγια είναι σαν να σε γάζωσαν με ραπτομηχανή. Δεν ξέρω αν είχες πριν εκεί δικά σου μαλλιά, αν όχι θεωρώ την τοποθέτηση αφύσικη. Επίσης για το τελικό αποτέλεσμα τους αν τους το ανάφερες, θέλω να μάθω τι ακριβώς σου είπαν. Το λέω αυτό γιατί μπορεί και να σου είπαν ότι το αποτέλεσμα τους είναι τέλειο.

aleksandros

New Member

Ειναι μια καλη κλινικη σε γενικές γραμμές δεν ειναι η καλυτερη οπως ανεφερει.
Το αποτελεσμα θα δειξει ακομα πολυ νωρις ειναι.

aleksandros είπε:
Ειναι μια καλη κλινικη σε γενικές γραμμές δεν ειναι η καλυτερη οπως ανεφερει.
Το αποτελεσμα θα δειξει ακομα πολυ νωρις ειναι.

H HDC δεν ισχυριζεται οτι ειναι η καλυτερη. εγω το ειπα αφου οπως σου ειπα τους ερευνησα πολυ καλα, για μενα με βαση τα αποτελεσματα τους τουλαχιστον ειναι η καλυτερη σε ελλαδα + κυπρο, τωρα για γενικα στο κοσμο δεν το πολυκοιταξα ,αλλα για τον ελληνικο χωρο τα αποτελεσματα τους μιλουν απο μονα τους. κανε search στο google για τα αποτελεσματα τους και θα δεις τι εννοω.. τωρα για εμενα. τωρα υπομονη. εγω θα ανανεωνω τις φωτογραφιες, και σε 7-10 μηνες. θα δειξουν τα αποτελεσματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geofish είπε:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την εμπειρία σου. Θα περιμένουμε να δούμε και τις επόμενες Φώτο για να αξιολογήσουμε την δουλειά της συγκεκριμένης κλινικής.
Θα ήθελα να σχολιάσω πάντως την προηγουμένη επέμβαση που έκανες εδώ στην Ελλάδα και πρέπει να πω ότι ήταν απαράδεκτη, ειδικά από τα πλάγια είναι σαν να σε γάζωσαν με ραπτομηχανή. Δεν ξέρω αν είχες πριν εκεί δικά σου μαλλιά, αν όχι θεωρώ την τοποθέτηση αφύσικη. Επίσης για το τελικό αποτέλεσμα τους αν τους το ανάφερες, θέλω να μάθω τι ακριβώς σου είπαν. Το λέω αυτό γιατί μπορεί και να σου είπαν ότι το αποτέλεσμα τους είναι τέλειο.
τις εμπειριες μας πρεπει να τις μοιραζομαστε για να μαθει ο κοσμος και τους καλους αλλα και τους κακους. και εγω αυτο το κανω.

aleksandros

New Member

Αναμφιβολα μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη σε Ελλαδα-Κυπρο, γιαυτο και κοπανανε ανελεητα στις τιμες.
Δυστηχως δεν ειναι για ολες τις τσεπες.

καλυτερα να πληρωσω λιγο παραπανω αλλα να ειμαι σιγουρος (οσο γινετε) για το αποτελεσμα . τωρα σιγουρα λογο της ισοτιμιας δολλαριο - ευρω πρεπει να υπαρχουν και καλες τιμες στο εξωτερικο. οτι και να διαλεξεις μελετα το καλα!

Joda

Member

εγω προσωπικα επειδη ειμαι λιγο δυσκολοπιστος για την αξια μιας κλινικης η ενος γιατρου στις μεταμοσχευσεις δεν εχω δει ακομα τοσους πολλους που να εχουν κανει μεταμοσχευση στην hdc..ενταξει ειναι ωραιο να βλεπεις εναν οργανωμενο χωρο και προσωπικο αλλα οι μεταμοσχευσεις ειναι και θεμα ταλεντου..και επειδη παιζει και πολυ μαρκετινγκ για να πιστεψω κατι πρεπει να δω πολλες περιπτωσεις..σ αυτο που θα συμφωνησω ειναι οτι στον ελληνοκυπριακο χωρο η hdc ειναι σιγουρα η καλυτερη..

costis

New Member

Για σας παιδιά, αν και γράφτηκα εδώ και καιρό στο φόρουμ τώρα αποφάσισα να συμμετάσχω στις συζητήσεις σας. Έχω κάνει και εγώ μεταμόσχευση στην HDC πριν 7 μήνες περίπου και συμφωνώ με τον Γιάννη ότι το ιατρικό επιτελείο και η ομάδα εκεί είναι εξαιρετικοί .

Για να μην πολυλογώ θα ανεβάσω σε λίγο στο φόρουμ φωτογραφίες από το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μου,
αφου μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις όπως λέει το ρητό... :).

max_os

New Member

Γεια σε όλους.
Εχω κανει στρίπ στην Κύπρο πριν από 11 μέρες με 4408 μοσχεύματα. Αριθμός λίγος για να καλυφθώ (με και χωρίς ομοιωματικά).
Επειδή βρίσκω το φόρουμ πολύ πληροφοριακό και κατατοπιστικό για το σκοπό που υφίσταται αποφάσισα να κάνω ένα blogpost (ή όπως αλλιώ λέγεται - δεν είμαι ειδικός). Σκέφτηκα να βάζω ανά διαστήματα καποιες φώτο. Πιστεύω πως θα υπάρχει "ΕΙΚΟΝΑ" της ΠΟΡΕΙΑΣ και του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ της μεταμμόσχευσης αυτής.
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει τους χρήστες του φόρουμ.
Οσοι θέλουν http://myhairtransplantation.blogspot.com/

Μπλουζα