Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα πάω σε 9-10 μέρες στο ιατρείο @bobby να με δει αναλυτικά από κοντά.Τα βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα. 7 μήνες και 4214 έπρεπε να ήσουν πολύ πιο «γεμάτος». Μακάρι να είσαι late bloomer και να γίνει ανατροπή αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο. Ο γιατρός τι σου είπε;
Γιατί το λες αυτό @seeker ?Aυτη ειναι πιθανοτατα η τελικη εικονα της hairline σου.
Αφού παίρνεις Φιναστεριδη γιατί δε το πας στο 1mg η ένα προσκαρ στα 4 κανονικά .Σχετικη ερωτηση για οποιον γνωριζει : αν καποιος παιρνει 0.5mg καθε μερα για 12 μηνες, σταθεροποιημενη κατασταση κ 40+, και ειναι να μπει τωρα για μεταμοσχευση. Εχει νοημα να αυξησει απο τωρα για το επομενο εξαμηνο σε 1mg/μερά για αποφυγη shockloss η η αυξηση αυτη δε προλαβαινει να δωσει βοηθεια τοσο κοντα στη μεταμοσχευση ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στον Dr Τυρκαλά το έχεις πει ότι κάνεις παρουσίαση της μεταμόσχευσής σου στο ελληνικό φόρουμ ; Εγώ θα έλεγα να του το αναφέρεις αν δεν το έχεις πει δηλαδή..Θα πάω σε 9-10 μέρες στο ιατρείο @bobby να με δει αναλυτικά από κοντά.
Τι εννοείς έχει αναφερθεί ; Από ποιον ; Εννοείς τότε που σε είχε πάρει τηλ ο Τυρκαλάς για την περίπτωση του Pan ;Έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά μάλλον τα έχεις χάσει αυτά τα επεισόδια.
Η δοτρια δεν φαινοταν υγιησ πριν την εμφυτευση και φαινεται υγιης τωρα;Εδώ χρήζει ανάλυσης από τον Mod τι παίχτηκε. Εγώ βλέπω ότι η φυτρωση δεν έχει πάει καθόλου καλά.
Ειδικά hairline και γενικα μπροστά έχει σχεδόν άδειες περιοχές ο φίλος.
Η δοτρια πίσω φαίνεται υγιής πάντως τουλάχιστον από τις φωτογραφίες.
Πολύ καλό φωτογραφικό υλικό όπως και το βίντεο.
Μακάρι να βελτιωθεί κάπως τους επόμενους μήνες.
Εγώ πάντως όταν είχα πάει στην κλινική κ τα λέγαμε , στην αρχή δε το γνώριζαν το φόρουμ μετά κάτι είχαν ακούσει, πιο μετά είχαν μπει κ μέσα και στο τέλος το μόνο που δε μου είπαν είναι πόσα ποστ έχουν αναρτηθεί τα τελευταία τρία χρόνια .βέβαια δε διευκρίνισα αν μιλούσαμε για το ίδιο forum οπότε όντως μπορεί να μη το γνώριζαν.Πλάκα μας κάνεις, το φόρουμ το διαβάζουν ανελλιπώς.