karaflomallias, dr jose lorenzo, fue, 4051 grafts, 17-18/9/2021

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

karaflomallias

Active Member
Λοιπόν εδώ ξέρουμε από πριν τι αποτέλεσμα θα πάρει.
Πολύ καλός λόγος,αρκετά g,πολύ μαμά μαλλί, πυκνότητα στο crown 43g και μπροστά 30g+20g μαμά που θα δώσουν 50g συνολικά,και crown σωστά έβαλε τόσα για να ομογενοποιήθεί η πυκνότητα με τη μπροστά ζώνη,μόνο λεπτή τρίχα είχε που αρχικά δε φαινόταν με τίποτα ότι ήταν τόση,αλλά το σγουρό μαλλί και το salt pepper θα το υπερκαλύψουν άνετα.
Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα top και μπορεί ο φίλος να χαίρεται τη νέα του κοτσίδα.
Απλά αναμένει να μακρύνουν τίποτα άλλο.
Καλή υπομονή.
να σαι καλά vlafo... αυτο το 30 + 20 μπροστά που το βλέπεις στα stats ? (είμαι αρχάριος και ψάχνομαι .. προφανώς είναι κάπου μπροστα στα μάτια μου και δεν το βλέπω.. ) .. και δευτερευόντως αυτά τα g πυκνότητα σε τι cv μεταφράζονται ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karaflomallias

Active Member
να πω εδώ οτι ο sp75 με χαλάρωσε πολύ την πρώτη μέρα .. ήταν η β' δική του και όταν έφτασα αγχωμένος τον είδα πολύ χαλαρό.. τον ρώτησα αν πόνεσε καθόλου κλπ και με καθησύχασε πάρα πολύ... την δεύτερη μέρα δε, ήμουν τόσο χαλαρός που και αρνήθηκα το xanax που μου έδωσαν την πρώτη μέρα και αποκοιμήθηκα αρκετές φορές τόσο στο extraction όσο και όταν δούλευε ο γιατρός ...

oreo

Well-Known Member
Για την ανακατασκευή της hairline , χρησιμοποιήθηκε stereo zoom μικροσκόπιο, για την επιλογή των fine και velus hair ?
Είχες ενημέρωση απο τον ιατρό ή την technician που σου έκανε εξαγωγή ?

oreo

Well-Known Member
να σαι καλά vlafo... αυτο το 30 + 20 μπροστά που το βλέπεις στα stats ? (είμαι αρχάριος και ψάχνομαι .. προφανώς είναι κάπου μπροστα στα μάτια μου και δεν το βλέπω.. ) .. και δευτερευόντως αυτά τα g πυκνότητα σε τι cv μεταφράζονται ;
Τα μεταμοσχευμένα θα έχουν πυκνότητα σε αριθμό τριχών , αριθμός graft x 2.36 , οπότε 30 χ 2.36 +20 μονότριχα μαμά , μιας και είναι α΄ζώνη, θα έχεις μέσες άκρες 90.8 τρίχες / cm2.

vlafo

Well-Known Member
Τα 30 είναι η μέση πυκνότητα που βγαίνει με βάση τα 4000g που έβαλες,για την ακρίβεια 28 βγαίνει οπότε είχες και άλλα 20 μαμά άρα 48 βγαίνουν τα g σαν πυκνότητα.
Σαν κάλυψη τρίχας έχεις 28 μεταμοσχευμένα χ2.36=70 τρίχες +επιπλέον τα 20g που αν είναι μονότριχα έχεις σύνολο 90 τρίχες όπως είπε ο oreo επειδή δεν θα είναι όλα όμως θα κινηθείς στις 100 τρίχες.
Όχι δεν τα λέει πουθενά αυτά απλά προκύπτουν από τα νούμερα.

vlafo

Well-Known Member
Λοιπόν το cv σου πιθανότατα δεν πετυχαίνεις το desirable που είναι 5.4 γιατί δεν μπορεί να προσδιοριστεί ποσοτικά και αριθμητικά το σγουρό και το salt and pepper αλλά με βάση τα νούμερα δεν βγαίνει.
Έχεις 0,049x2.36x4000g/140 επιφάνεια κάλυψης αλλά εδώ είχες τουλάχιστον 2000g οπότε το σύνολο των g ειναι 6000,άρα προκύπτει 4.96 το τελικό.
Με αυτό σημαίνει ότι φαίνεται δέρμα αλλά θεωρώ σε σένα δε θα φαίνεται.
Σου έκανε μεγάλη ζημιά η λεπτή τρίχα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
να πω εδώ οτι ο sp75 με χαλάρωσε πολύ την πρώτη μέρα .. ήταν η β' δική του και όταν έφτασα αγχωμένος τον είδα πολύ χαλαρό.. τον ρώτησα αν πόνεσε καθόλου κλπ και με καθησύχασε πάρα πολύ... την δεύτερη μέρα δε, ήμουν τόσο χαλαρός που και αρνήθηκα το xanax που μου έδωσαν την πρώτη μέρα και αποκοιμήθηκα αρκετές φορές τόσο στο extraction όσο και όταν δούλευε ο γιατρός ...
Ευτυχώς που Sp75 δεν σου είπε όλη την αλήθεια. ;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
σαν CV post op συνυπολογίζοντας την μαμα πυκνότητα (αλήθεια την μετράει αυτή κάπου;;) + ότι έχει εμφυτεύσει τι νούμερο βγαίνει ; χωρίς να υπολογίσουμε το ποιοτικό χαρακτηριστικό της σπαστής τρίχας και του salt+ pepper μαλλιού... και έπειτα είναι εντελώς αδύνατο να "ποσοτικοποιήσουμε" έστω προσεγγιστικά τα ποιοτικά aspects (σπαστο μαλλί και salt and pepper εν προκειμένω) ;

Όχι δεν μετριόνται πουθενά τα μαμά στα stats. Θεωρώ ότι όπου έγινε εμφύτευση σε μαμά θα πιάσεις άνετα το 5.4 γιατί είχες πολύ μαλλί και σίγουρα δεν ήταν μονοτριχα πλην ίσως των πρώτων χιλιοστών. Στα κενά κροταφάκια δεν θα έχεις αρκετές τρίχες για κάλυψη λόγω λεπτής τριπχας και εκεί θα φανεί πόσο σε βοηθάνε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Τελευταία επεξεργασία:

jersey

Well-Known Member
To CV ουσιαστικά έχει περισσότερη αξία όταν μπαίνει σε σχεδόν γυμνές περιοχές αφού δεν υπολογίζονται τα μαμά μαλλιά. Οπότε όταν μπαίνει για πύκνωση χωρίς να μετρηθούν τα υπάρχοντα το CV είναι απλά ένα ενδεικτικό νούμερο καθώς δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορεί να υπολογιστεί εμπειρικά όπως το έκανε ο Vlafo πιο πάνω. Σίγουρα όμως δεν είναι ακριβές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karaflomallias

Active Member
To CV ουσιαστικά έχει περισσότερη αξία όταν μπαίνει σε σχεδόν γυμνές περιοχές αφού δεν υπολογίζονται τα μαμά μαλλιά. Οπότε όταν μπαίνει για πύκνωση χωρίς να μετρηθούν τα υπάρχοντα το CV είναι απλά ένα ενδεικτικό νούμερο καθώς δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα.
καταλαβαίνω τι λες... και μου φαίνεται λογικό

oreo

Well-Known Member
Εχοντας αποκλείσει το bulb decapitation αλλά και το hooking, χρησιμοποιώντας το implanter σε μηδαμινά επίπεδα, μιας και μιλάμε για εναν by default skillfull ιατρό, ποιο είναι το survival rate ποσοστιαία, ενός πολύτριχου στην φύτρωση. Το τρίτριχο να βγεί ως τρίτριχο και όχι ως δίτριχο κτλ. Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που θα το επηρεάσουν και αν ναι είναι μετρήσιμοι ? Έχοντας βέβαια αποκλείσει την υπερφόρτωση της περιοχής.
@CVIAL

aeratos28

Just aeratos
Τον καημένο τον cvial..βεντούζα τον πάνε ..πρέπει να δέχεται 500 ερωτήσεις τη μέρα..θα είχα μουρλοποιηθει εντελώς και θα άρχιζαν τις κατραπακιες σε όλους..χαχαχα

oreo

Well-Known Member
Σίγουρα τρέλα τόσες ερωτήσεις, απο την άλλη δεν είναι απαραίτητο, αυτός που ρωτάει οτι δεν ξέρει την απάντηση.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα