oreo
Well-Known Member
Ναι μπέρδεψα το συνολικό αριθμό graft προς extraction με το απόθεμα της δότριαςΌχι αλλά μου έκανε εντύπωση ότι έπεσες έξω στα διαθέσιμη grafts στη δότρια .Repair κάνει ο άνθρωπος μετά από 3 μμ .Πως να βρει 7500 ;
Ναι μπέρδεψα το συνολικό αριθμό graft προς extraction με το απόθεμα της δότριαςΌχι αλλά μου έκανε εντύπωση ότι έπεσες έξω στα διαθέσιμη grafts στη δότρια .Repair κάνει ο άνθρωπος μετά από 3 μμ .Πως να βρει 7500 ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βλέπω όμως μια ριψοκίνδυνη επιλογή,και ξήλωμα 60% της ταλαιπωρημένης δότριας όταν η διαθέσιμη είναι κοντά στα 4000g.(pre op)
Δεν είναι έτσι ακριβώς,γιατί από το σύνολο της δότριας τα 10964 δεν βλέπω το 20% που είναι πρόσκαιρο,αλλά το τέλος της στρατηγικής που θα εξαχθούν συνολικά 6600g αυτό μετράει.To σωστό είναι 2200/4112 = 53,5%. Μην ξεχνάς ότι τα 300 είναι από γένια και το 4112 υπολογίζεται με βάση το CV της δότριας δηλαδή πόσο πρέπει να μείνει για να έχει CV=5.4. Η συνολική δότρια είναι 10.964 άρα παίρνοντας το 2200 πήρε το 20%.
Δεν ξέρω γιατί συμφωνήθηκαν τόσα g,θεωρώ πολύ λιγότερα χρειάζονται γύρω στα 5500-6000g,βέβαια τα στατιστικά δεν είναι υπέρ του αλλά και πάλι το θεωρώ υπερβολή.
Φυσικά αυτός με το γιατρό ξέρουν καλύτερα και τι θέλει και τι συμφωνήθηκε μεταξύ τους.
Δεν είναι έτσι ακριβώς,γιατί από το σύνολο της δότριας τα 10964 δεν βλέπω το 20% που είναι πρόσκαιρο,αλλά το τέλος της στρατηγικής που θα εξαχθούν συνολικά 6600g αυτό μετράει.
Γιατί τόσα πολλά g (συν τα γένια)αφού δεν χρειάζονται,δεν τα θεωρείς πολλά?
Μα άριστα πράττει και ειδικά σε τέτοια δότρια ταλαιπωρημένη,απλά αν βάλει τόσα το Cv θα το πιάσει 100%, αλλά θεωρώ πως με τη δεύτερη θα έχει φτάσει στο στόχο του.Μα αυτό είναι αυτό που μετράει για σοκλος, κλπ. Να πας σιγά σιγά και να μην τα πάρεις με την μία. Το πόσα θα παρθούν στο τέλος έχει να κάνει καθαρά με το CV της δότριας και θα φανεί μετά την 2η μμ.
Τί είχε μείνει απο τις προηγούμενες μετ ? Όπως τα βλέπω να είχε 10 + graft/cm2. Αυτά δεν προσμετρούνται σε repair cases ?Θα φανεί μετά την 2η πόσα θα θέλει για την τρίτη. Το κακό με τα γένια είναι ότι είναι μεν χοντρά αλλά έχουν λόγο 1.0. Τα συνολικά cm2 της λήπτριας του Konjaap είναι 240cm2 όπως φαίνεται από το παρακάτω σχήμα. Είναι πολύ μεγάλη με μαλλί βέβαια. Εκτιμώ ότι στα πρώτα 160cm θέλει οπωσδήποτε 30g, δηλαδή 5000g + crown που είναι 80cm2 x 20g = 1600g, σύνολον 6600g. Αν βάλει 25g στο crown παμε στα 7000g. Και τέλος μην ξεχνάμε πως πρέπει να καλύψει και την ουλή.
Προβολή συνημμένου 40696
Συγνώμμη τι κεφάλι είναι αυτό με τέτοια έκταση λήπτριας.
Γιγαντιαίο?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τί είχε μείνει απο τις προηγούμενες μετ ? Όπως τα βλέπω να είχε 10 + graft/cm2. Αυτά δεν προσμετρούνται σε repair cases ?
O φίλος χρειάζεται τρίχα απο κερκοπίθηκο , για να έρθει στα ίσια του.Για αυτό λέω +30g και ότι έχει από την προηγούμενες, να πάει 40-45g.
Εδώ μιλάμε για ανατροπές.Βλέπεις; Τα φαινόμενα απατούν.
Νομίζω του Ιουλίου είναι στρωτή περίπτωση για τον Lorenzo .Κάτι τέτοια τα φτιάχνει πολύ καλάΠάντως πλάκα πλάκα με όλα τα ευκολάκια ξεκινήσαμε. NW6 repair με γένεια και ΝW6 γυαλί.