oreo
Well-Known Member
Τι να πω φίλε μου, αν και εκ προοιμίου δύσπιστος χαίρομαι να μην επιβεβαιώνομαι. Άψογο δείχνει.Oreo έβγαλα μία πιο καθαρή
Τι να πω φίλε μου, αν και εκ προοιμίου δύσπιστος χαίρομαι να μην επιβεβαιώνομαι. Άψογο δείχνει.Oreo έβγαλα μία πιο καθαρή
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ ήσουν σίγουρα ο πιο καλός ο μαθητής στην τάξη0.90 και 0.85 για το scalp και 0.80F (fine) για τα γένια.
Να υποθέσω οτι το F ίσως αφορά non serrated sharp manual punch ? Εκτός αν αναφέρεται στις γαλβανιζέ στρώσεις μετάλου. Υποθέσεις...0.80F όχι 0.85, to F (fine) ξέρεις τι σημαίνει?
8 μέρες μετά
Δεν ξέρω τι να σου πω. Παρόλου που έφευγαν οτι έμενε πίσω γενικά μεγαλωνε πολύ γρήγορα .Υπέροχο! Τι τα ποτίζεις και μεγάλωσαν τόσο γρήγορα!
Να υποθέσω οτι το F ίσως αφορά non serrated sharp manual punch ? Εκτός αν αναφέρεται στις γαλβανιζέ στρώσεις μετάλου. Υποθέσεις...
Αν είδες στην αρχή ,λέει θα γίνουν μάλλον δύο ακόμα μμ με 300 από γένια η κάθε μία και από scalp ανάλογα πως θα πάει η δεύτερη.Τωρα για τα υπόλοιπα ίσως ο cvialσου δώσει απάντησηνα ρωτησω ,στην περιπτωση του φιλου ξεκινησε η χρησιμοποιηση των τριχων απο γενια . Στην επομενη θα παρθουν και αλλα απο γενια ? Και επισης περιπτωση για BH απο στηθος για παραδειγμα( αν υπαρχουν ) ειναι δοκιμη ? η το ποσοστο επιβιωσης και ο κυκλος ζωης τους πρακτικα 'δεν κανουν ' τιποτα ουσιαστικο στο κεφαλι ? Θυμαμαι πολυ παλια σε ενα ξενο forum(μπορει και πριν 15 χρονια) εναν Αμερικανο που εχει κανει τεραστιο νουμερο απο body hair πιθανων οι πιο παλιοι να τον εχουν πετυχει, με αρκετα μετριο αποτελεσμα αλλα εκεινος δεν ειχε διαθεσιμοτητα απο κεφαλι αν θυμαμαι καλα .
να ρωτησω ,στην περιπτωση του φιλου ξεκινησε η χρησιμοποιηση των τριχων απο γενια . Στην επομενη θα παρθουν και αλλα απο γενια ? Και επισης περιπτωση για BH απο στηθος για παραδειγμα( αν υπαρχουν ) ειναι δοκιμη ? η το ποσοστο επιβιωσης και ο κυκλος ζωης τους πρακτικα 'δεν κανουν ' τιποτα ουσιαστικο στο κεφαλι ? Θυμαμαι πολυ παλια σε ενα ξενο forum(μπορει και πριν 15 χρονια) εναν Αμερικανο που εχει κανει τεραστιο νουμερο απο body hair πιθανων οι πιο παλιοι να τον εχουν πετυχει, με αρκετα μετριο αποτελεσμα αλλα εκεινος δεν ειχε διαθεσιμοτητα απο κεφαλι αν θυμαμαι καλα .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν θα μπορουσαν να τοποθετηθούν τρίχες απ'το στήθος στη hairline για να δώσουν φυσικότητα λογω πολύ λεπτής τρίχας; Γενικότερα η χρήση body hairs είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου λόγω μικρής δότριας πιθανώς και για density κυρίως.Ναι θα παρθούν από γένια σε μια περίπου ίδια ή ίσως και λίγο μεγαλύτερη αναλογία. Τα υπόλοιπα body hair δεν προσφέρουν κάτι ουσιάστικό, έχουν μικρό κύκλο αναγενούς φάσης και είναι πολύ λεπτά.
Δεν θα μπορουσαν να τοποθετηθούν τρίχες απ'το στήθος στη hairline για να δώσουν φυσικότητα λογω πολύ λεπτής τρίχας; Γενικότερα η χρήση body hairs είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου λόγω μικρής δότριας πιθανώς και για density κυρίως.